Szia bigjoe!
Vettél már motort, úgy tudom ha jól emlékszem pályamotort akartál, mert ha nem van egy 2005-ös pályamotor R1-em, nagyon jó állapotban, sok extrával, a pályamotorozás fórumba feltettem róla képeket!
8000 forint anyagköltségből orvosolható a gond. Csak nem találtam szerelőt, szabad szervízt csütörtök óta, így a szombati karika ugrott. Sajna nem garis, max ilyen 1-2 km-ig ha jelentkezik levélbe meg lehetne reklamálni, és elbírálják. De no problem, amúgy nagyon szeretem a motort, stabil, bivaly, jó fék, jól néz ki és korántsem a legkényelmetlenebb sportgép, egy R6 pl sokkal rosszabb.
Ha a későbbiekben úgy alakul, szívesen megnézném az új motorod majd
Gregorió. én nem egykerekeztem vele mert nem is tudok meg nem is mernék .amúgy meg szerintem garanciális . .irány győri márka szervíz. az új gép még járatos 380km van benne szerintem evel birok így öregesen. .
Látod nem szereti ha kerózol ezért fosta össze magát :D
Más kérdés! Valakinek nincs gyári sárvédője véletlenül, mindegy milyen színű ugyis fényezni kell valszeg ha nem lesz kék. Kicsit sokallom azt a 58675 ft-ot érte. Bármi van írjatok:) Képet linkelek azért
Első teleszkópszimeringes a drágám. Elfosta az olajat a bal első villaszár. Olyannyira hogy Városlődnél meg is csúsztam rajta. Királyság Ahhoz képest hogy tényleg jó állapotú, meglepett hogy csak ennyit bírt, pedig olyan sokat nem is egykerekeztem vele. :D Talán Joe...
Köszönöm srácok a segítséget!
Egyébként gyári a tükör,ebayröl redeltem postaköltséggel 20ezer forint volt és még a furatméret is ugyanaz,mint a gixeremen!Néztem itthon az árát és 40ezerbe árulják darabját a motorstylingba pesten,uhogy érdemes volt várni rá 2hetet!
Minden jót nektek és balesetmentes közlekedést a nyárra!
Üdv. Doki
A gyári behajtható. Kell hozzá egy kis erő behajtáskor, mert olyan a mechanikája hogy amikor kihajtod, akkor vissza ugrik a helyére, hogy a szár mindig stabilan álljon, így behajtáskor van egy kis ellenállása. Viszont ha nincs felszerelve, csak simán kézben tartva nem fogod tudni hajtogatni, mert a talpán nem tudsz akkorát fogni. Max ha befogod egy satuba. Belül a tükröt lehet fordítgatni bármerre a beállításhoz, mint egy autónál.
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha van már ilyen topic, vagy ha nem jó helyre írok. A kérdésem az lenne, hogy ma került a kezembe egy honda mb50-es váz, alatta egy simson s50-es motor. A kérdésem az lenne, hogy van e ötletetek, hogyan mivel tudnám tuningolni, optikailag is. Vagy esetleg tudtok e olyan oldalt, ahol utána tudnék olvasni. Mert a km óra az kb 50 km/h -ig megy, tudom nem sok, de a célnak megfelel, de ezzel lehetne e valamit kezdeni, hogy jobban menjen legálisan?
A simson blokkot, a kerekeknél a felnit, és a vázat, mivel tudom lefesteni? Köszti előre is a válaszokat, és bocsi mégegyszer ha rossz helyre írtam.
Olyan kérdésem lenne, hogy a 2008 utáni ezres CBR-eknek a tükrei behajthatósak, vagy csak fixen állnak?Most vettem egy párat, de nem akarom feszegetni, igy inkább kérdezek.
Köszönöm válaszotokat.
Üdv: Doki
Vettél már motort, úgy tudom ha jól emlékszem pályamotort akartál, mert ha nem van egy 2005-ös pályamotor R1-em, nagyon jó állapotban, sok extrával, a pályamotorozás fórumba feltettem róla képeket!
Ha a későbbiekben úgy alakul, szívesen megnézném az új motorod majd
Más kérdés! Valakinek nincs gyári sárvédője véletlenül, mindegy milyen színű ugyis fényezni kell valszeg ha nem lesz kék. Kicsit sokallom azt a 58675 ft-ot érte. Bármi van írjatok:) Képet linkelek azért
Egyébként gyári a tükör,ebayröl redeltem postaköltséggel 20ezer forint volt és még a furatméret is ugyanaz,mint a gixeremen!Néztem itthon az árát és 40ezerbe árulják darabját a motorstylingba pesten,uhogy érdemes volt várni rá 2hetet!
Minden jót nektek és balesetmentes közlekedést a nyárra!
Üdv. Doki
es-6798125
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr_0
km_akcio-6797947
Előre is bocsi, ha van már ilyen topic, vagy ha nem jó helyre írok. A kérdésem az lenne, hogy ma került a kezembe egy honda mb50-es váz, alatta egy simson s50-es motor. A kérdésem az lenne, hogy van e ötletetek, hogyan mivel tudnám tuningolni, optikailag is. Vagy esetleg tudtok e olyan oldalt, ahol utána tudnék olvasni. Mert a km óra az kb 50 km/h -ig megy, tudom nem sok, de a célnak megfelel, de ezzel lehetne e valamit kezdeni, hogy jobban menjen legálisan?
A simson blokkot, a kerekeknél a felnit, és a vázat, mivel tudom lefesteni? Köszti előre is a válaszokat, és bocsi mégegyszer ha rossz helyre írtam.
Olyan kérdésem lenne, hogy a 2008 utáni ezres CBR-eknek a tükrei behajthatósak, vagy csak fixen állnak?Most vettem egy párat, de nem akarom feszegetni, igy inkább kérdezek.
Köszönöm válaszotokat.
Üdv: Doki
Pirelli Diablo supercorsa új gumi.
első 25000Ft 120/70 sc1
párban 60000Ft 120/70 sc1-190/55 sc2
Ha valakit érdekel: 20/9911026
Így néz ki a tengelyvédő a motoromon.
link