Nem szeretnék belekötni a kérdésedbe, de annyira laikusnak tűnsz, hogy megkérdőjelezem azt is hogy minek neked 1000es motor.
A leginkább olajgondos modell a 2008as évjáratú SC59 volt, de ott is visszahívás keretein belül meg lett oldva minden.
Az SC57, amit te szeretnél, épp annyi olajat csipeget csak, mint az összes többi. Minden motornál figyelni kell az olajszintet. De drasztikus, a 2008as évjárathoz hasonló jelenségről én nem tudok az SC57nél, utcai körülmények között.
Mitől lesz "fullos" egy motor? Hát a gatyád is rámenne, ha fullost szeretnél. Amúgymeg, egy K&N szűrő, egy sportkipufogórendszert, + veszel hozzá egy powercommandert, agomotorsnál belöveted, esetleg fém fékcsövek, ha nagyon pro vagy, ezek jelentősen növelik együtt a motor tudását. Ezt, amit itt felsoroltam, fél millió nem takarja be, csak hogy tisztában légy vele. Amúgy, Nincs jogom ítélkezni senki felett amúgy... de na, érdekes...
Helló
Érdeklödni szeretnék hogy motor vásárlás elöt álok és egy honda cbr1000rr -et szeretnék repsol szinbe 2006-2007-es évjáratot még a régebi modelt nem az újt és az lenne a kérdésem hogy mire kell nagyon figyelni vásárlásnál ennél a tipusnál ,, és mik a tipus hibái a modelnek? mert olvastam több helyen hogy eszi az olajat ez menyire igaz normál használat melet nem verseny körülmények közt? és még anyit hogy menyire tuningolhato a gép mivel gyárilag nincs nagyon kihegyezve ez a leggyengék literes mik azok a tuningok amiket szoktak hozzá venni hogy legyen egy elég erős moci ,, persze nem mintha a 172 le nem lenne elég csak érdeklödés képen mik a honda cucok amikel elég fulos lesz köszi a választ.
Kár hogy nem Záhonyban lakik, kedves Művésznő! Az még ennél is messzebb van tőlem... Elfáradok mire odaérek! Na, de amit megmondtam azt megmondtam és punktum!Egy emlékeztetőt még kérnék annak idején, mert hát a kor meg a mész ugye...
Szia! Ha megengeded megosztanám, hogy én pl. tőlük (FC.Moto) vásároltam minden cuccom (Alpinestars Supertech csizma, GP Plus kesztyű, Racing Replica overall) interneten keresztül. Nyugodtan megbízhatsz bennük, nem szükséges kiutazni. Árakat látod, mérettáblázat van, gyorsak, pontosak.
Jófélek kupak Szerintem jó választás.
Nekem is igencsak időszerű lenne......... Shark-ot Arai-t nézegettem 100e körüli áron az FCmoto oldalán, csak lusta vagyok kimenni odáig, de brutális választékuk van, még egy olyat nem tudok mondani...
Vasárnapra jó időt ígérnek és kiugrom osztrákokhoz motorozni, akinek van kedve csatlakozni nyugodtan tegye meg :)