Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valami előrelépés a találkozóval kapcsoaltba?
Vagy ahogy felrebben a hír, senki nem ér rá
Asszem 1.4re tartva gyári puffaaa..
Jó a vidi 17.22 csipted a füvet de meg fogtad . . nem tudtam regisztrálni a nete valami hibát ir majd holnap.
Én voltam kint egy Honda moto cup napon tavaly(első alkalom a pályán),és elindultam a rookie versenyen is.Nagyon nagy élmény volt,szerintem sokkal jobb mint a hungaroring,sokkal lendületesebb.Instruktort én is szeretnék kérni,ha a haladóba is lehet ilyet,hogy fejlesszem egy kicsit a tudásomat.Mondjuk idén még nem voltam pályán,mégis jó lenne egy kicsit fejlődni.Itt a videó a versenyről,ha érdekel,11:40-től indul a futam,a rajtot elrontottam,mert beindultak egy páran,de aztán az első féktávon sikerült levenni pár embert.

http://youtu.be/PsKl8Ce-WvU
Jelentkeztem én is kezdök kezdőlyében mert én voltam kint ez egy baromi gyors pálya kivűlről is .. kérek segitséget is szerintem megér annyit.
Én regisztrálok,és ha jó idő lesz,akkor befizetem a pénzt,és én is ott leszek.Melyik csoportba tervezitek a jelentkezést?Kezdő?
MÉG NEM.
regisztráltatok?instruktort kértetek?
úgy van idáig hogy innét megyünk MARCALIBÓL páran./ KAWASAKISOK - DUCATISOK- HONDÁSOK.
július 2 superbike rendezésével 1 nap elövételbe 18000 - helyszinen 20000- ft/nap superbikemagazinba van telefonszámis .megkerestem neked 06/20/399-6131
Már megtaláltam

http://www.superbike.hu/hu/component/k2/item/107-superbike-nyíltna
p-újratöltve

Gyertek ki,veretünk egy jót
Egy haverom most adta el a 2005-ös repsolját 1.350-ért
Mennyibe kerül ez a nap?Regisztrácijó?
Engem érdekelne
Hát mivel ott helyben gyártja rá az ember a motorodra....
VAn fent a neten vmi , repsol amin van egy olyan dupla kipu karbonos talán 200e be kerül miiii? Mennyit ér eg yjo állapotu 2005ös nm tud vlaki egyet ?
Hy. Mennyibe kerül egy dupla kipu 05öshöz lazer,vagy shark ugy tudom...
jaa én nem ilyenre gondoltam, hanem olyanra amit direk 1000rr hez lehet kapni...szép eloxált a két vége stb..
Hát az öröm lehet....
Méretre is tudod vágni+fel tudod szerelni a fittingeket?
imádom a carbon akrát...könnyű róla lemosni az égett gumit:)
köszönöm a telefonszám érdekel de a motoromhoz csak én nyulhatok hozzá
senki kezei közé nem adom...motort-nőt-autót-pénzt soha
Valószínű,hogy az Akra rezeg és az cseszi szét.
Fém fékcső ügyében,ha újat akarsz akkor tudok adni egy számot ahol baráti áron fel is teszik!
Legközelebb előbb szólók!
Én most a Gp után indulok.
hello Urak!

2004es ezerererhez keresek bukógombát..ha csak konzol van az is jó...idomot nem lyukasztok...esetleg fém fékcsövet is...esetleg rendszámvillanyt is ledeset...

plusz kérdés pirospontért:

miért reped el a helyzetjelzőbúrám?ez már a második...gyári szivacs alatta, nincs böszmén meghuzva sem...:S
6500ft*2 kuka..
köszi
üdv
Szeasz LAller ! Na mi a kotta, mész ma mentek vmerre gurulni ?
én is elmentem volna arra, de sajnos kicsit késő van már hozzá... marad Miskolc..