Haverom slick el megy utcán is , deee nem igazán jo neki csuszkál ugy ahogy mondod nem melegszik be rendesen. Nekem is pályán slick de ha csak pályán használom. De utcára is pályára is keresgettem a gumit nem csak pályára vagy csak közutra. Mindkettöre..
Inkább a 90%-ban nem megfelelő a slick utcára, 10%-ban talán igen. Aki kicsit is ért hozzá az tudja h a slickeknek 80 °C körül kell lenni a jó tapadáshoz, ezt pedig után sosem éred el... Persze mindenki úgy b*szik ki magával, ahogy akar, csak ne vegyetek rá másokat is, akik még nem hallottak erről. Na peace
mindig az újabb gumi.. az én tapasztalataim szerint.
Egyébként pedig vágott slick. Ha eszednél vagy abban a 10 %-ban, akkor nem lesz baj, mert a többi 90 %-ban, amikor utcán motorozol, mindig jobb lesz mint az utcai gumi. (10% : hideg eső, poros út)
Nah,most irt rám egy gerek privátban ,hogy neki vannak zsir uj pilot powerek csak 2005ös gyártásuak 60ért a kettö, ne is foglalkozzak vele mi ? Akkor már inkább a pure gumistol 2010es vagy 2011es gyártásu nem ? Tehát a kérdés pilot power vagy pilot power pure ?
Gumisnál vettem vatta ujonnan de akkor becseréltetem,vagy felrakjam? Mit javasoltok mert becserélik gondolom de ök azt mpondták a legjobb legtutibb gumi amit forgalmaznak, van náluk mischelin,pirelli,dunlop, pedig so-so egy árban is vannak naggyábol ..
Gyönyörű állapotban lévő fiatal motorgumik eladóak. Több pár! Garantáltan repedezettség,vágás és javítás mentesek!A képeken látható állapotban.
Az árak 23-28.000ft között vannak
Az biztos hogy pályán lehet kipróbálni igazán hogy mit tud a motor és apilótais de közuton is lehet jót motorozni de nagyobb aveszély.A pályázás viszont most már egy nap cirka 50,000-ft/nap hamindent bele számolunk és egyre nehezebb kiszoritani a büdzséből szerintem sokunk azért nem megy pályára az idén pl én is sajnos marad aközút ésszel.
http://www.dunlopracing.com/Pr...