Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt még nincs esőre kilátás.
máma este is jó lessz, ha nem lessz vihar
Tegnap jó volt, majd ma
A legjobb.
Volt Ferodo Sinterem,Brembom stb.,de ez vált be legjobban.
Az tény viszont hogy drága és eszi a tárcsát egy pöttyet.
Jó volt Pancsi?
EBC ? az jó ?
Oké Májkül!
szia
1100xx gyári dobot alakítottál már át?
Bizzál bennem mindent kitalálok csak hogy mehessek
nem akartalak megbántani bocs. .
A gázt te kezeled nem?
messze ált tőlem a megbántás bocs. ..
Megint ázni akartok?
Most hétvégi motoros tali Győrújbaráton?
Azért közbe motorozgass is,ne csak gályáz!
Jó jó srácok csak mostanában rossz paszban vagyok mert már kivagyok éhezve meg a motort is szépítgetném és valahogy semmi nem jön össze mostanság
Dehát majd alakúl még1x bocs mindenkitől és köszönöm a segítségeteket
Szeva Bandita Gálya van egy aprilia silvert gyurok,gyári kipubol sportot,kijár vele a tag nem akarja hogy baszogassák ver a viz rendesen már jol állok,talán karácsonyra meg lesz Jol hangzik a szett mi? még folynak a tárgyalások...
NE ITÉLJ ELSÖRE!Hidd el Uram nálunk is jo arcok vannak csak még mindenki gályázik,jobbak motoroznak,de az tuti télen szereltük,azt is azért mert unatkoztunk
Nincs mit,de hidd el Bigjoe is normális,csak humoros passzba kaptad el.
Te is az első randis gimnazista csajokat használod?
Mi a pálya Huligán?
Mennyit mondott Ricsi a cuccra?
Azt megmondom , én sem használok mást adtál a pofájának remélem
Jól mondod Big,mi megyünk Tehát akra? Zsir,nekem is ajánlott a Ricsi egy komplett szetett pover komanderrel,légszürövel de igy is fosok, de ,akkor meg legalább telepakolom a gatyám
Köszönöm Bandita !
Végre egy normális ember nincs videó de ment az 5-ös
Megkeresed Ago-t(Power Commander topic,agomotors nicknév) és megmondja a tutit.
bigjoe csak beállítani vittem 2 év alatt ennyi baja volt mióta nálam van és 91-es gép nem tudom miért kell lenézni inkább a kérdésre válaszolnál ha tudsz segíteni de úgy látom hogy irhatok én a cb-1 400 fórumra az 1000 rr fórumra mindenki csak bunkózik minthogy segítene a másiknak A MI MOTOROS TÁRSASÁGUNKBA NEM EZ A SZOKÁS HANEM AZ EGYMÁS SEGÍTÉSE BÁRMILYEN FORMÁBAN !