Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mer úgy járt mint a részeg kolis csaj. Meghempergett a földön és közben ledobta a ruháit.
én sem értettem hogy mért kell 2012-es hondához alkatrész.
Idomzaton belűl /farok idomok kettő fajta is van/.
NEM ÉRTED?
kiegészitőknél keresd.
B az elejére és érteni fogod
Szevasz! Hálás köszönetem !Megtaláltam a neten az AGO MOTORS oldalát,de sem a világításnál,sem az idomzatnál nem találtam De majd reggel megnézem,hátha frissen jobban megtalálom.Köszi
néztem is hogy ezt most hogyan is kell értelmezni
asszus ezt jól megirtam. .
szevasz -nem titok AGO MOTORS megtalálod a neten vagy tel.0036204444246 keresd AGÓT . OTT TALÁLSZ SÁRVÉDŐT IS ÉS IRÁNYJELZŐT ÉN OTT VETTEM MINDENT.
Hy Bigjoe! Lenne egy kérdésem. Láttam a képeid,szép a HRC-d .Enyém is ilyen (2010-es) egy valami ami nagyon nem tetszik benne,az a gyári rendszámtábla tartó,és indexek(hátul).Ezen szeretnék változtatni, már érdeklödtem a Hondánál,de csak Hot Bodies-t ajánlottam ami nem teccik.(sztem nem is EU-szabvány) Ami a Te gépeden van,az viszont nagyon teccetös. És ha jól látom a tied is ABS-es,és passzol rá. Szeretném megkérdezni,ha nem titok, hogy hol és menyiért sikerült venni. Motoros üdvözlettel,és köszönettel Taki
Inkább nem írok semmit
2012-es hez még nem is lehet kapni már alkatrész ,? . nem volt hosszú életü.
.
Én se!
De szerencsére vasutas se!
Nem csalódtam!
ebbe jók vagytok kawások oszt ennyi.
nem vagyok jó filmes.
2012-es 1000RR-hez tud esetleg valaki bontott gyári alkatrészeket? Az ebajon találtam, de Kapzsi Hapsi drágábban adja mint az újat.
Szerinted mit néztem
Hát még kicsit lejjebb milyen szép!
Szép a mosoly
Persze de 1 Kawás megoldotta
Megkaptam a képet,jól néz ki!
És a hangja?
Videót kérünk!
Te az enyémröl hadoválsz itt ...