Én ma nyomtam 220km-t és qrva jól esett!
Megkapta a kicsike a fém fékcsővet+Ebc HH+friss olaj és olyan lett a fék mint az első randis gimnazista csaj!Egy újjal érzéssel!
Sziasztok tudnátok segíteni mert a cb-1 fórumon haldoklanak a hondások !
Annyi lenne a kérdésem hogy ha valaki tudja hogy honda cb-1 400-ra lehet-e rakni GIpro sebesség fokozat jelzőt állítólag egy 4 eres kábel kimenetnek kell lenni de én még nem néztem meg most nem is tudom mert szerelőnél van ha valaki tudja megköszönném a segítséget !
Szeeva Alkonyat Milyen szinüt szeretnél ,van a a baráti körben egy cinbi ilyenekkel seftel, 06209208708.ez az én számom csörgess meg, nagyábol tudom mije van,még repsol szinöszeálitásu daienese kabátja is van,
Üdvözlet honda cbr1000rr be melyik a jo olaj motul 300v 10w40 vagy a 15w50 , lehet le kellene cserélni mert több mint egy éve van benne az olja 10w40 és hangosnak tünik a blokk
Én meg usztam mert nem voltam ott. Az asszonyka volt vele csak az árokba ment mert kijöttek elé a kurva disznók /vad/ még akkor is ott voltak amikor én odaértem csak anyagi kár lett hála istennek a fa elött 30 cm-el ált meg.
Mennyire tartják az Akrát?