Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ákos is megy.Kaszás úr meg talán kijózanodik addigra a nagy ünneplésből!
Mennyire tartják az Akrát?
én holnap viszem szervizbe onnan panónia ring tomit buzditani mert szerintem elindúl a versenyen. ha megtudok egyezni akkor akropovicsal.
Én ma nyomtam 220km-t és qrva jól esett!
Megkapta a kicsike a fém fékcsővet+Ebc HH+friss olaj és olyan lett a fék mint az első randis gimnazista csaj!Egy újjal érzéssel!
Itt is pangás van mert motoroznak. meg az 1000 rr-ek nem szerelőnél vannak.
Sziasztok tudnátok segíteni mert a cb-1 fórumon haldoklanak a hondások !
Annyi lenne a kérdésem hogy ha valaki tudja hogy honda cb-1 400-ra lehet-e rakni GIpro sebesség fokozat jelzőt állítólag egy 4 eres kábel kimenetnek kell lenni de én még nem néztem meg most nem is tudom mert szerelőnél van ha valaki tudja megköszönném a segítséget !
Üdv. A Férfi M-es az nem jo rá. Női M-es kellene.. Mik vannak ?
Szeeva Alkonyat Milyen szinüt szeretnél ,van a a baráti körben egy cinbi ilyenekkel seftel, 06209208708.ez az én számom csörgess meg, nagyábol tudom mije van,még repsol szinöszeálitásu daienese kabátja is van,
ÜDv. Valaki női m-es dzsekit nem tud véletlen ?
Meg az ügyvédéis meg még marad is.
Legalább kijön a Peugeot javítási költsége!
Ehhez nem járultam hozzá. az ügyvédem keresnifog.
Jaja, és azt gondolom sörbe is mérhetik nem?
Yamokám nem mindig az anyagra kell várni néha kell az ihlet is, hogy végre neki álljak dolgozi,
A motul 300v amugy is verseny olaj majdnem mindegy melyiket rakod...
Semmi nagyobb előrelépés, már nekem is ki van a ...vele, de az a baj , h jó szerelő, és pontos, nincs együtt
Üdvözlet honda cbr1000rr be melyik a jo olaj motul 300v 10w40 vagy a 15w50 , lehet le kellene cserélni mert több mint egy éve van benne az olja 10w40 és hangosnak tünik a blokk
Ha ezt nem most veszem észre....
Sajna a vadbalesetet nekem s kell bemutatni,volt már benne részem.Még szerencse,hogy ő nem sérült meg.
Taszárra jön valaki ,? marcaliból fél egykor lessz indulás /mol kút/
Én meg usztam mert nem voltam ott. Az asszonyka volt vele csak az árokba ment mert kijöttek elé a kurva disznók /vad/ még akkor is ott voltak amikor én odaértem csak anyagi kár lett hála istennek a fa elött 30 cm-el ált meg.
Jaja, ezt le se irtam, mert ugy velem egyertelmu, h az elso par kmen melegitjuk a motort, a fekeket es a gumit.