Aki tud valami infót azzal kapcsolatban hogy 2009-es évjárathoz szeretnék sportlégszűrőt. És sokan azt mondják hogy nem muszály hozzá állítani a motort. Ezzel kapcsban. várnék infókat hozzászólásokat. Köszi mindenkinek
Hát 10nél kelleett cserélni nekem is de az az állásban szivárgott , megkeményedik a szimmering.,,, de logni nem szabadna föleg ha nem kerekezel annyit...
Sziasztok Fórumtársak! Érdeklődnék, hogy egy 2008-s, 11000 km.-t futott, soha nem volt egy keréken motorom első villájából -ami egyébként lóg is a szárban- miért folyik az olaj és mitől koptak meg a bronzperselyek? Illetve ebben az esetben lehet gyári hibára hivatkozni,vagy ha nem akkor melyik szervizt ajánljátok? Akit érdekel baráti köröm-többek között jómagam is- életképei: Fórum/Mátra/18640.A veteményesünk kivételével mindenkinek esőmentes napot kívánok!
De tényleg kéne vmi 1000rr talit nem? Nem tom itt felénk minden haver szinte cross ozik én is motocrossoztam van itt gsxr750 , cbr1000 havernak de van nekik ktm is és ök inkább azokat nyuzzák.. Motorozgatunk de nagyobb turát senki nem csinál. Kunmadárra is ugy kellett csalni öket..
Hej Laller ! Mi beszéltünk telon ? Küld már át az árat meg a ruhát és a csizmát emailba ja? jrp348@freemail.hu , na neked is 1000rr-ed van vagy mi a csöcs?
majd elkérem a számod kötéltöl,aztán szólunk ha megyünk csapatni,megismertem a motorod,de nem tudtam hogy még a tiéd e! Kenese... Huhuhúúú,de jó lesz! :)
Gabee meglátok egy jo kis F-st mindig vérzik a szivem a marha Frenkyvel miket csapattunk a régi vasainkal ,dehát elkeltek... van helyette bitang jó az1000 RR Hát igen ezek a kurvák kibaszott jól nyomják, és nem a csajokra gondoltam Zánkának tekertünk onnan Tapolca-Veszprém jo kanyarok vannak
Bandita ! 50-es ruhát vettél te jóég szedd ösze magad barátom elvisz a szél a nagy belemen alig ér be 54-es ruha is az a lényeg nem görkoris cuccban nyomod már
kurvajó lett volna tovább is,mert tök jó volt beékelődni közétek.fasza tempó,fasza motorok,a csajokról nem is nyilatkozom
szép volt a páros egykeró is
én Tihanyba mentem be,mert ott vártak rám
remélem legközelebb,szabadabb lesz a program és mehetünk egy jót.
nem értetem mit mutogatsz a hangját,vagy,hogy hülye vagyok
merre mentetek tovább?(monnyuk Tihany után füreden kaja,aztán azért Csopaknál fel és Almádinak vissza,majd elkerülő nekem is megvolt )
Szeeva Alkonyat, kibaszott jo hogy nem érjük el egymást telefonon,megkértem a cimbit feltette a hirdetések közé a kata ruháját,44-es spidi,az ár persze anyi amit megbeszéltünk,van csizma is ha kell üdv öcsi
Aki tud valami infót azzal kapcsolatban hogy 2009-es évjárathoz szeretnék sportlégszűrőt. És sokan azt mondják hogy nem muszály hozzá állítani a motort. Ezzel kapcsban. várnék infókat hozzászólásokat. Köszi mindenkinek
Ezért nem tartok én állandót,csak cserélgetek-még a végén cserélhetném a ruhatáram!
Kenesén meghallgatjuk?
Tihanyba mentem,mert vártak rám.talán legközelebb
szép volt a páros egykeró is
én Tihanyba mentem be,mert ott vártak rám
remélem legközelebb,szabadabb lesz a program és mehetünk egy jót.
nem értetem mit mutogatsz a hangját,vagy,hogy hülye vagyok
merre mentetek tovább?(monnyuk Tihany után füreden kaja,aztán azért Csopaknál fel és Almádinak vissza,majd elkerülő nekem is megvolt )