Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz még egyszer Tesó!
Én is voltam kint Cseszneken,amikor elkezdett csöpörögni ,hazamentem.

http://youtu.be/L3MAPNmpw8w
Teljesen természetes
Kezdek viszaszoknii ? Pénteken unokaöcsém 600 RR-el olyat rám vert még a bukom plexije is bepárásodot ugy fujtattam Ááá sehol nem vagyok mindenhol a kocsikat nézem mikor hajtanak ki elém nagyon para nem is merem neki tépni ha elöl megyek
Sziasztok.Nekem CBR 1000F-em volt hétfőig.Sajnos egy szemét láda ellopta Budapest XX kerületből.A segítségeteket szeretném kérni ha látnátok valahol vagy hallanátok ilyen motor bontásáról és értesítenétek roppant hálás lennék.A Rendszám:UIU-734,Alvázszám:2496,Motorszám:2890.Éjjel-nappal elérhető vagyok telefonon.06-70-77-57-894
Elfelejtetem megdicsérni a motorod,biztos hogy,a te motorod van lefényképezve mert azt tudom ,a háttérben az enyém áll SZÉP AMOTOROD BARÁTOM TEEE Aignerszilárd még jo hogy nem jégesöbe vittél minket az elöbb üvöltött velem a kukac hogy miért nem mondtuk neki hogy, esöben ne menjen 2kiloval csupán 4x futott fel neki az elsö kerék,szegény monika ez egy igazi marha
Még szerencse, h esőgumikkal voltatok
Yes yes, de ha megkérdezted volna elmondtam volna, h esik, és Pécsnek kerüljetek
Jó lenne már menni, szombaton voltam kinn Cseszneken, láttam is, h egy csávó h csúszott el
2 bekanyarodtak, ő meg nem vette észre húzott egy kövéret, és kicsúszott az eleje, még szerencse, h nem jött ki valaki parkettán a kanyarból :S

Különben, kezdesz már visszaszokni?
Vigyázni!
Meg-meg Hát ez e mai nap ilyen volt
Összebogarazod,aztán meg győrtől hazáig mosatod az esőbe... Jól szarrá áztunk...
Ma délutánra én is motorozást terveztem,de jött az a qrva eső....
Csomag megjött?
Szeeva Bandita háát hogy a csudába ne bogárszaroznám be ilyen joidöben Barátom Erre vártunk Aszem küldtem neked is jo ruhát csak mem tehetsz róla hogy, ilyen szikár gyerök vagy Voltam ma györben is,hivtam Yamot is de még az orrát piszkálja nem hogy velünk ázott volna el cseszneken,hát ez nem volt jo kör
Holnap Hring innen valaki a hypersport gépnek dedikált topikból?
Koszolódik az a szép LagunaSeca.....
Mondjuk a fekete is szép ( sárvédőő )
LalleRR és LalleRRné :)
Ki tud segíteni abban, hogy a motorolajon mit jelent az API és JASO minősítés, illetve MOTUL 300v Factory Line olajon ezek miért nincsenek feltüntetve?
Szerintem jó a piros csak 1-2 matrica rá fekete és ok
Hááát, a farokidommal volt szopás.
Végül le lett vágva úgy, ahogy a gyári van szabva. Saját perverz kérésem volt, hogy a gyári ülések maradjanak egyelőre.
A plexi is érdekesen ment fel a fejidomra, de végül összeállt RepsolNorbi kezei alatt.
Kell majd egy fekete első sárvédő, és akkor finomodik majd a rendszer később.
Miért ? titoktartásvan
Szép lett!
nem nyilatkozom.
Na milyen volt a tegnap ?
Nem ronda,na!