Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár,de majd összehozzuk!
Asszem lelépek akkor egyet Horvátba!
meló van ./meg meg kell sporólni a SLOVÁKIA RINGI BÜDZSÉT./ JÚLIUS 2 SUPERBIKE NAP. JÓ IDÖ ESETÉN TÖKÉLETES TALÁLKOZÓ HELY/1000 RR/ . .
. .
Na lemostam a vasat,holnap délután valaki a környékről valamerre?
Big Joe?
.
Joe-ról annak nincs hangja olyan kis csendes
Meg-meg!
Jól néz ki,már csak a hangról kérnénk videót!
Ez 250-es,vagy 400-as ?
Megint reklámoz a bontós.
most meg kaptad? .
Hát ez az,hogy szolid....
én sokáig gondolkoztam melyik legyen Akra vs Yoshi.....egészen addig amig ezt megláttam.Azóta tudom ilyen kell.....
Ez szerintem üt mindent.
Fasza dobot akarsz?Szerintem ennek van a legjobb hangja .Hogy röhögnek az állatok

http://youtu.be/eQVvlTry2_0
Hát megint a farokhosszabitás Bandita Hát az a szitu felcsavartam a kéményt,vert a viz rendesen,ki van számolva ahogy az akrátol vártam alapon szép mély hangja van,de nincs állat hangja,szolid,akrás,vakarom a fejem mi legen a végdobbal,hétvégén viszik el még addig agyalok
Hali!
Milyen képet?Telóra küldted?Csak mert új számom van:0620-423-9683
Lallerral beszéltem és már el is adta.Volt Akra rendszerem,Yoshi Rs-5-ösöm-de most még is Sakál van a gépemen.....
Elég volt a drága,lányos hangú "farokhosszabitó nevű" dolgokból!
Sziasztok! Láncszerelő szerszám 12E pénzért eladó.
szeva BANDITA megkaptad aképet amit küldtem ?most ilyen dicsekvősek vagyunk a LALLER-el. meg kicsit szivjuk a véreteket az akrákkal de LALLER már árulja:
Jól átküldted a képeket....
2mm nem sok...
Szasztok elado sorba került egy 1000 RR-re való oval titán karbon akropovic evo végdob öszekötö csöben segitek45eft 06209208708
Szeeva Big,tudod vagy gályázunk vagy motorozunk azért vagyok elveszve. Hát most meg tapogatom az uj szerzeményt állat,én mindig is tiszteltem az akrát csak nem tetszik a kipufogo formája,én yosi párti vagyok,de a leömlö elmebeteg,nagyon komoly!Kaptam némi gondolkodási idöt a bolt lebonyolitásra mert nem kell a hátso dob,és sajna egyben elado,de már tudok egy rs5-ös yosit,ösze kéne paszintani,a két rendszert ,lemarházhattok,nem tetszik az akra.
vizes porszivóval takaritok FŐNÖK .