Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,bizonytalan vagyok egy vétellel kapcsolatban.
Lenne egy jó vételnek ígérkező 2004 06.havi cbr 1000 rr motorkerékpár. Nagyon szép karcmentes törésmentes állapotban van mint az új. Viszont a 41.000 km van már bent és bizonytalan vagyok a vételben ez miatt. A kérdésem az lenne hogy ennél a motornál soknak számít ez a km állás? Illetve mennyi km-t futnak ezek a motorok hiba nélkül?
Kérlek Titeket,ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban kérlek írjátok meg nagy segítség lenne...
Sajnosn em
Szombaton vittem át egy másik szerelőhöz, ő azt mondta, h elvileg 2 héten belül lábra állítja.....de mostanában nem is lesz olyan jó idő, tegnap meg eláztunk este, de kit érdekelt, jó volt a hangulat
Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu
Szeeva Tibi,Őöö még nen csináltam,de tutira szétt tudom vágni ,ccsak vicceltem,na de most komolyan, hivjál fel aztán lebeszéljük az elképzelésed,06209208708
Sziasztok,kb egy hónapja vettem egy CRF 450R,müszakilag tökéletes volt,csak az idomok állapotta számomra nem volt megfelelő,mivel fényező vagyok és az Airbrushoz is értek egy kicsit,kapott tőlem egy új egyedi külsöt.Ha esetleg valakinek e témában tudok segiteni,kérdése lenne,szivesen válaszolok rá.Az adatlapomon van egy pár kép,és az email-cimem.
Az nem rossz ár.Ákos hívott délelőtt,hogy menjek,de baromi sok dolgom volt.Ma én is betemettem egy fél disznót,azóta csak döglök és Bilagit után sóhajtozok.
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,bizonytalan vagyok egy vétellel kapcsolatban.
Lenne egy jó vételnek ígérkező 2004 06.havi cbr 1000 rr motorkerékpár. Nagyon szép karcmentes törésmentes állapotban van mint az új. Viszont a 41.000 km van már bent és bizonytalan vagyok a vételben ez miatt. A kérdésem az lenne hogy ennél a motornál soknak számít ez a km állás? Illetve mennyi km-t futnak ezek a motorok hiba nélkül?
Kérlek Titeket,ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban kérlek írjátok meg nagy segítség lenne...
köszönöm Balázs.