Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,bizonytalan vagyok egy vétellel kapcsolatban.
Lenne egy jó vételnek ígérkező 2004 06.havi cbr 1000 rr motorkerékpár. Nagyon szép karcmentes törésmentes állapotban van mint az új. Viszont a 41.000 km van már bent és bizonytalan vagyok a vételben ez miatt. A kérdésem az lenne hogy ennél a motornál soknak számít ez a km állás? Illetve mennyi km-t futnak ezek a motorok hiba nélkül?
Kérlek Titeket,ha van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban kérlek írjátok meg nagy segítség lenne...

köszönöm Balázs.
Meg persze pár kifinomult ízlésű kawás is!
Hiába a Hondások megszokták a MINŐSÉG-et!
Jónak tűnik!
Sajnosn em
Szombaton vittem át egy másik szerelőhöz, ő azt mondta, h elvileg 2 héten belül lábra állítja.....de mostanában nem is lesz olyan jó idő, tegnap meg eláztunk este, de kit érdekelt, jó volt a hangulat

Ti voltatok valamerre ?
az enyém már átalakított ezért kérdeztem...Hátha te voltál a szaki...
Sziasztok!

Van 1 pár eladó indexes visszapillantóm sportmocikhoz, fejidomra csavarozható! ára 14ezer, kedden(05.15.) vagy vasárnap(05.20) Győr-Budapest vonalon, csütörtök(05.18.) délelőtt Budapest-Veszprém vonalon átvehető egyeztetés után! Az első jelentkező viszi a tükröt!:) jelentkezni vagy további képeket kérni ezen a címen lehet: mzsolt87@indamail.hu

Széles utat!
amint láttad állandóan tesztelem
Hogy beáljak a sorba én is EBC-vel megyek és bitang jo ,pedig jo pár fajtát kiprobáltam én is mindt a Bandita!
Yamóóó Hát nem hiszem el készen van a motorod dehát nincs is még karácsony na mitörtént ?
Szeeva Tibi,Őöö még nen csináltam,de tutira szétt tudom vágni ,ccsak vicceltem,na de most komolyan, hivjál fel aztán lebeszéljük az elképzelésed,06209208708
Majré betét egy jó és biztonságos márka kaszás tomitól lehet rendelni. .
Sziasztok,kb egy hónapja vettem egy CRF 450R,müszakilag tökéletes volt,csak az idomok állapotta számomra nem volt megfelelő,mivel fényező vagyok és az Airbrushoz is értek egy kicsit,kapott tőlem egy új egyedi külsöt.Ha esetleg valakinek e témában tudok segiteni,kérdése lenne,szivesen válaszolok rá.Az adatlapomon van egy pár kép,és az email-cimem.
Legközelebb remélem összejön!
kár pedig jó volt
Az nem rossz ár.Ákos hívott délelőtt,hogy menjek,de baromi sok dolgom volt.Ma én is betemettem egy fél disznót,azóta csak döglök és Bilagit után sóhajtozok.
hát 110 a kettő -25% tegnap mi is sütögettünk a pancsin kellet volna jönni
Mennyi volt a tárcsa?
joe nak az van ő szereti
az van joe de az a gond hogy annyira tetszik hogy állandóan azt húzom még szerencse hogy ma nem mentem el
én is ezt használok kocsi,motor szerintem is az egyik legjobb nekem EBC a tárcsa is és nem eszi
Na ja,mondjuk a legjobb fékbetéteket a MAJRÉ gyártja!
tomi lehet hogy nagyonfogott a fék tegnap /EBC VAN NEKED IS/ . . .