Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én véleményem szerint senki ne pofázzon bele a másik motorozásába.Mindenki ott és úgy motorozzon ahogy szeret és jónak érzi!
Peace!
Lallerr előtt meg le a kalappal!
Van oylan barátom aki 45 éves gerincsérvel, vesebetegséggel, doki mondta neki, h csak 1 et eshet, mindegy, h 40 nel.........jahh és családos!
Ez a fanatizmus......és ez kell az élethez, mert nélküle sok minden értelme nem lenne.....
Fel a fejjel, kerekezni kell, motorral, biciklivel, talicskával is
Poénnak szántam a dolgot
Szerintem meg nincs értelme egymást basztatni,mert hát elvileg motorosok vagyunk és össze kellene tartanunk... Úgyhogy szeretet békesség és ne húzd gyorsabban,mint az őrangyalod repül... LalleRR barátomat meg ne basztassátok,mert ha valaki,akkor ő igazi megszállott... Szép napot,olcsó benzint mindenkinek!
Remélem ez is lezárt útszakaszon történt, hivatalos kaszkadőr bevonásával
Szeretném jelezni, nagyon elítélem az ilyen fajta huligánkodást
Ti nagyon kemények vagytok, és vakmerőek is!
A motorozás nem a sebességről, a kanyarodásról, és a kerekezésről, és a sörözésről szól, hanem, őőőőő akkor miről is?
Na jó bevallom, 50 nél én is már 6. ba vagyok, figyelem a táblákat, és átengedem a fiatalokat a zebránál.......

Kicsit komolyabban, mindenki a pénztárcája alapján dönt!
Pont nekem modják az öregembernek, aki csititt benneteket, Ide jutottam.... Igaza van,choro vagy ne motorozz,és ha a motorozástol lettél choro akkor? Add el amotorod és ne vegyél egy honap mulva másikat!
Van itt már mindenről szó, főleg olyanról, amit sosem mondtam.
- nem emlegettem csóróságot. Pedig hidd el, én is kiszámolom, hányszor tankolok. Egy ezer éves vacak Shox-os bőrruhám van. Félve lesem, meddig tart a gumi, egy szar 50ccm-es robival járok hétköznap, hogy több maradjon havi 1-2 hétvégére, stb stb. Ami van, abból próbálom a legtöbbet kihozni.
- nem mondtam hogy add el a motort. nem hiszem, hogy bárkinek megmondhatom, mit csináljon.
- én is szerpentinezek. igen. csak tudom, hogy nem az az _egyetlen_ hely, ahol mehetek, és végképp nem az, ahol a maxot feszegethetem.
- azt sem mondtam, hogy a pályán nem lehet bajod. de sajnos láttam barátomat highside esni gyors kanyarból kifelé. Csúnya volt így is. Ha ott egy fa, km oszlop, román kamion, ma nem hívhattam volna fel.

Az, hogy felülsz a sérülés után, szerintem egy hatalmas dolog. Nem vagy gyáva alak, ez biztos. De a jelenlegi út és közlekedési viszonyok közt kitombolni magát az embernek időzített bomba.

Hogy azt sem tudom, mit beszélek, hmmmm... Ebből az igaz, hogy van mit tanulnom. Igyekszem is. Nem szégyellek elmenni a Safety-re, lelkesen megcsináltam Chrobák Jani oktatását is, és tegnap már sikerült olyan, ami tavaly még nem. És erre büszke vagyok. Este külön melót csinálok, hogy ki tudjam fizetni, és a motoron is megizzadok ezért. De nekem az nem lenne buli, amit itt művelnek a környékünkön (egyik bp-i autópálya kivezető városi szakasz) éjjel. Fel-le, fel-le. Egyenesben 2-3-4.

Tőlem mindenki azt csinál, amit akar, és azt is gondoltok, amit akartok, de talán Doohan bácsi nem egy senki (http://youtu.be/ObeFgvc8ysQ) rá érdemes lehet hallgatni. Kétlem, hogy azzal kérkedne, hogy 2k-val ment utassal esőben, vagy hasonló.
Vigyázzatok magatokra, széles utat!
Igazad van mester... Taníts.....
Hagyjad Lallerr,nincs értelme foglalkozni vele... azt se tudja miről beszél... http://www.sportmotor.hu/motor...
Irigyellek uram hülye 40-es csorofaszkalap ürgének tatom magam hozzád képest,mert te megteheted hogy eljársz pájázni,én nem tehetem meg,adjam el a motorom? Nem érzem magam rossinak,és törött gerinc után még nagyobb marhának mondanak hogy viszaültem,aszem örlök hogy motorozhatok,és velem együtt sok ilyen ökör van hogy inkább nem adja fel a számláit csak hogy,mehessen,nem hogy még eljussak pájázni,bocs hogy leirtam,kicsit be vagyok szarva,nem sokon mulott a tolokocsi,hozzáteszem olyan barátom akitöl tanultam motorozni öt is érte baleset ráadásul pályán még tovább tatott a felgyogyulása mindt az enyém.Pancser volt mi,pedig a pálya kurva biztonságos!Te is ugyanugy kijársz szerpentinezni mindt mindegyikönk,akkor?
daVeFR Gyere el egyszer velem motorozni... olyat mutatok amit a pályán,soha,de soha nem élhetsz át...
Tököm tudja,mert tavalyelőtt is fele program nem volt...
Gyorsulni biztos lehet+drift+gymkhama+felszedni pár tyúkot és zabálni méregdrágán vmi fost....
Dehát valahova menni kéne és aznap ráérek-csak ezért kérdeztem.
Mi lessz taszáron motor úgy tudom nem. .az autók meg nem zavarnak meg amúgy is essőt mond a fáma.
Május 1.-én valaki Taszárra?
Cbr 1000 rr találkozó idöpontot tud valaki /csesznek.pl./
Miért az utcán rossiztok? Jó, ok, én is lepecézek néha. Vagy ha Mátrában jár az ember, hát megy egy-két oda-vissza kört, nyilván. De hosszú távon ha csak az utca van, hogy kiéld a száguldást, annak nincsen jó vége.
Olvasom itt, hogy mekkora fasza van ennek meg annak, mert esőben 2k, meg kijön az autó, stb. Bakker, a Hring-es napra meg nem jött senki. Drága? Az! A motorozás pláne ezresen drága. De ott nem döglök meg, és olyat lehet veretni, amit legalábbis én utcán soha-soha-soha nem tudnék átélni.
Zöld kawa ?, 2004 es? Mert akkor az az Ákos volt és ő nagyon nagyon megy
Majd legközelebb
Igen,én általában ott szoktam menni,máramikor kijutok.Akkor is csak felfelé szoktam neki húzni.De már nem merek úgy menni mint régen,meg nem is akarok.Azért jó volt döntögetni egy kicsit végre.Volt kint egy srác egy zx 10-el ő tolta neki rendesen.Majd töltök még fel videót.

Ezt a csajok nem értem, h élvezik
Ja miután becsapkodott neki a moci de inentöl kezdve nem hiszem hogy gombostüt lehetet volna a seggébe szurni
Szeeva Mexikoi mikor mi mosattuk magunkat még voltak páran a büfében egy hrc-svas még árválkodott,györben még száraz volt minden sajna elkerültük egymást
Lehet, h ment a hasa, nem?
Az alsó rész jobban tetszik neked?