Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém .. gondolom nem érdekel senkit de azéé megmutatom hátha találkozunk vhol az utakon ..
Szép gép jo az egyforma csizma is
Üdv 1000rr találkozo nem szokott lenni?
Ixs-ből az 50-es jó lett,igaz jó passzos-ha megeszek egy hambit akkor van ám nagy levegő és úgy fel a cipzárt!
Ismerős?
Na vajon kik lehettek ? :)))))))) Csak nem értem miért nem jöttél tovább :)))))
Üdv. Valaki esetleg női overállt nem tudna m-esw körülit vagy, csizmát 37 est?..
Szeeva Big Mi van a kipúddal vettél, vagy az aszony verdájába beépült?
Szeeva Gabesz Ááá azok nem normálisok Én voltam a fekete RR-el Mi a müsor ? azt hittem velünk csapatsz
Szeeva Bandita Na,hát megvarták a szattyán börruhád hogy sikerült méretet találod,és főleg mit vettél?Hát én ahogy meg voltam veszve a lagula secáért ugy ki is ábrándultam belöle, zsir mityo,de aszem komolyan huz visza a szivem az alpineshez,kibaszott jo a vector,hát még az rc-1,csak kihiztam a picsába
Köszönöm a fáradozásaid Uram,végre sikerült megoldanom a bőrruha kérdést!
Ja és új számom van:
0620-423-9683
keresem azt a pár srácot,akikkel vasárnap kora délután Balatonalmáditól Füredig együtt motoroztam.3 db 1000RR és egy F4 volt,én piros F Sporttal mentem.Füreden a lámpánál beszéltünk pár szót
1000 RR 2008-tól hátsó felnit és légszürö házat keresek!
NEM nincs rá
Mész a hugaroringre?
NEM .
Teljesen normális.
Szép jó napot! Uraim egy olyan kérdésem lenne, hogy normál tempónál a motor 80-85 hőfokon mozog, de amint beérek városba ez az érték hamar felkúszik abba a tartományba, ahol bekapcsol a venti. Ez normális így , mert a 900RR jobban bírta a városi araszolgatást.
Tegnap motoroztál felénk ?
Mi lessz urak a találkozóval? csesznek pünkösd vas-hétfő? .
Sziasztok!
Lenne egy eladó váltópedálom 2004-05-ös 1000 RR-hez.8000 ft, akit érdekel hívjon.20/596-8172
Köszi szépen,holnap megcsörgetlek...:-)

Üdv Balázs.
Szeeva Bazsi,asszem öszeszedhetsz jo pár állat 1000RR -es cimborát ,ellátunk tapasztalatokkal,de ne várd hogy egy regényt gépeljek, a szám gyorsabb mindt a kezem csörgess meg és mesélek üdv Laller 06209208708