Szeeva Bandita Na,hát megvarták a szattyán börruhád hogy sikerült méretet találod,és főleg mit vettél?Hát én ahogy meg voltam veszve a lagula secáért ugy ki is ábrándultam belöle, zsir mityo,de aszem komolyan huz visza a szivem az alpineshez,kibaszott jo a vector,hát még az rc-1,csak kihiztam a picsába
keresem azt a pár srácot,akikkel vasárnap kora délután Balatonalmáditól Füredig együtt motoroztam.3 db 1000RR és egy F4 volt,én piros F Sporttal mentem.Füreden a lámpánál beszéltünk pár szót
Szép jó napot! Uraim egy olyan kérdésem lenne, hogy normál tempónál a motor 80-85 hőfokon mozog, de amint beérek városba ez az érték hamar felkúszik abba a tartományba, ahol bekapcsol a venti. Ez normális így , mert a 900RR jobban bírta a városi araszolgatást.
Szeeva Bazsi,asszem öszeszedhetsz jo pár állat 1000RR -es cimborát ,ellátunk tapasztalatokkal,de ne várd hogy egy regényt gépeljek, a szám gyorsabb mindt a kezem csörgess meg és mesélek üdv Laller 06209208708
Ja és új számom van:
0620-423-9683
Lenne egy eladó váltópedálom 2004-05-ös 1000 RR-hez.8000 ft, akit érdekel hívjon.20/596-8172
Üdv Balázs.