Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi hondát eladni használtan ez valami hihetetlen.
Én is kb 2 hete lettem Hondás!
VAN IZLÉSED NA. .
Isten hozott!
Szerintem is horror árak vannak!
Tiszteletem!

Csatlakozom a fórumhoz új cbr-esként :)
230-ból gyárit kapsz, ha van bontóban, vagy valaki meghirdeti. Szerintem... Komplett idomszettet hirdetnek 250 körül, ez hihetetlen szám,omra, mit el mernek kérni ebben a boltban (oldalon)! Most mondanék csúnyákat, de ez nem az az oldal!
inkább mocskosrohadtdrágák... Vérlázítóan!
Nem lenne rossz csakhát
Nem rosszak de nem is olcsók.
Nekem van fen havarnak az R1 én ebay os idom, egy kalap sz... szerintem, a Kaszás Tomi ismeri az illetőt. Én innen vettem bikertools.eu, pontosak az ilestések a furatok, és jó a festése is.
De nem gyári, ellentétbe megfizethető, egyedi színbe is megcsináltathatod ha szeretnéd
Helló Kittysre, és akkor egyedi lenne
cserélsz
hrc szinben is van szerinted,
Utángyártott? Kb.110e

http://www.ebay.com/itm/For-CB...|Year%3A2008&hash=item5649f
40728&vxp=mtr
Sajnállak tudom hogy ez nem sokat számit de az a lényeg hogy te egybe vagy /remélem/ idomot szerintem ugyan olyat csak gyárit kapsz
Részvétem!
Ja-ja jót röhögtünk rajtad!
Cölöp-ék csinálnak ilyesmit,de elég húzós áraik vannak ha jól tudom.
Mondjuk ebben igazad van....Inkább csináld meg,egy RR többet ér mint 750.
Keresek a motoromhoz gyári idomgarnitúrát! Elsősorban az eredeti színt keresem, de mindent meghallgatok. Tel.:20/449-2860
Jaaaaa, akkor Én valamit félreértettem, bocsi a rossz infóért, pedig azt hittem benő a feje
Különben nem tud valaki olyat aki a bőruhára tudna varrni egy púpot, a mariskanéni nem játszik mert nem vállalja
A sok meghirdetett motorból ítélve nem menne el annyiért sem.
A vége az lesz hogy szépen elkezdem megvenni hozzá az idomokat aztán megcsinálgatom. Amúgy sem nagyon használom.