Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2004-esen dolgoztam es azt a szervizkonyvet talaltam en is. Mi a gondod mert lehet azert segit a 2004-05-os.
Ha 2008-ashoz találtál akkor az engem is érdekelne. Csak 2004-est találtam.
Reklámozzalak még
-
Miért ne?
Beállnál közéjük
Megvan ne keressetek.
Termeszetesen 1000RR
Sziasztok!

Tudna nekem valaki egy szervizkonyv linket adni?

Elore is koszontem.
Sziasztok! Gyertya valakinek? link
ja értem :D
Pálya+utca ha rámjön
stílusváltás? cross? vagy utca,csak ghost rideresen ?:D
hát,egy próbát megér,aztán hátha bejön
ez a vállság kérdés is olyan, pont valamelyik nap beszéltem egy ismerőssel, ilyen öntőformákat ilyesmiket gyártanak ,de nagyrészét külföldre,németeknek,pl a solingennek,és kérdeztem,hogy van sok meló? azt monta persze, alig győzi, nyugaton már nincs vállság,csak itt magyarországon
Köszi,de lehet hogy jobb is ha megmarad....
Mindenesetre a következő motoromon nem lesz rendszám!
hát remélem,hogy sikerül találni valakit,aki igényes és van is pénze, az biztos megveszi mert patent a gép nagyon
sok sikert az eladáshoz
Isten hozott Tescoland(Mo.)-ban!
uccsó mondat akkor mosmár tudom mi hiányzik a képről merhogy én is próbálom értékesíteni kis rr-met, asszem eljött az ideje,hogy egy kupac kutyaxrt odategyek mellé hátha bejön
Tisztában vagyok ezzel,de mindig van kivétel.Én mikor vettem makulátlant kerestem,ő volt a 13. amit megnéztem és csak ő volt makulátlan.Tettem rá egy rahedli extrát,de tudom hogy az se számít.
Igazából nem kenyérre kell a pénz,ez alatt nem adom.Patika állapotban van valós kevés kilométerrel(idén mentem 2200-at-ez az egyik ok),jó ideig költségmentes.
hát jó nincs pénze az emberneknek az is igaz,meg ez az átírás dolog undorítóan sok ,én még szerencsére tavaly ősszel pont mielött megdrágult volna,akkor vettem,de egy ismerős vett egy 2006os zx10et nemrég, közel 150e volt,hogy a nevén legyen.
hát én akkor is azt mondom,hogy van egy fasza motorod 1milláér,tipptopp,meg van egy ugyanolyanod kicsit ütöttkopott,ez az hiba, de 700ért árulod,azt hamarabb fogják elvinni ami 7kilóér van,hiába rosszabb állapotú, tavaly 3motort adtam el,és egyértelműen ez volt a tapasztalat
volt 1 xr 600am tényleg tipptopp állapot,blokkját én újitottam fel,külsőre is mutatós volt,midnen rendbe volt vele,rengeteg munkám volt vele,aztán úgy alakult hogy elkell adni,kelllett a lóvé,300körül akartam eladni,sokáig árulgattam,semmi komoly érdeklődő,csak pár"nem cseréled el egy 125ös mitora" meg hasonló szintű dolgok,végre egy ember felhivott,hogy számoljam be az XL 600át 120ba,többit rádobja kp ba,rövid tanakodás után belementem,elhozta az XL-t ,elég gyalázatos állapotba volt,külsőleg is,karcos,kifakult,behorpadt,törött stb, blokkból folyt az olaj,de ment végülis,kicsit gatyába ráztam,hogy kinézzen valahogy,fel netre 120ért, napi szinten 2-3mail, és több telefon jött, azt se tudtam kinek adjam el hirtelen annyian vitték volna,és vitték is.
nekem ez a tapasztalatom,hogy nemszámít hogy szar, csak olcsó legyen
Erre egy gondolat: a kevésből nehéz sokat költeni..
A másik: kinek van kedve ennyi adót fizetni, plusz mennyit is kérnek a nagybüdös semmire átíráskor..?
Szóval sok a gazdag itthon, de ők nem használtat vesznek, hiába csili-vili.. ;) (mer tényleg szép a képeken, s ennyi km-el tényleg jó moci lehet, de...)
Szal jó állapotu motort "könnyü" eladni hidd el, mert eladja magát. Az más kérdés meddig kell árulgatni.
az a gond,hogy magyarországon 1 dolog számít ,hogy olcsó legyen,a legtöbb ember csak ezt nézi,nemszámít hogy szar,és késöbb rákölt többet,mint 1 jó motor lenne.
nagyon jó állapotú motort ezért nehéz eladni,hiába a tied is nagyon egybe van meg kevés km,sokalják majd érte
Tudnék sok okot mondani,hogy miért és arra is hogy miért ne.....
cső
hogyhogy eladod a gépet ?
hali
utolért az 1000rr generátor betegség,megadta magát a generátorom.
2opció van, újratekercseltetem,vagy veszek ebayről egy utángyártottat.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
ebayről 70dolcsi postával a generátor,olyan 16ezer,újratekercseltetni kicsit olcsóbb lenne talán.
előre is köszi
üdv :Tomi
http://www.ebay.com/itm/STATOR...