Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne agodjál cimbora,én is beleéltem magam hogy a csajom elviszem a fogorvoshoz motorral, aztán lefújta az akciót a katinkám
Naná,hogy élek és igen a számom a régi!
Bocs,de annál nagyobb állatságot még életemben nem láttam,a mai napig olyanokat röhögök,hogy kicsordul a könnyem!
F@szomat ebbe a rohadt időbe,megint mehettem kocsival!
Az is több mint a semmi!
Holnap délután én is ráérek,ha nem esik akkor úgyis van egy kis dolgom és motorral intézem!
Én motoroztam 2 Kawasakival 1 600 és 1 1000 ccm el igaz mindkettő az utánfutón haza vittem a szerelőtől.Az új blokknak tényleg majdnem Hondás a hangja ha a kipufot befogom 1 picit
Ne kezd te is,vagy 8 éve hallgatom egy hülyeség miatt....
Nem sajna,sok gép volt nálam(pc) és azokat javítottam.
Na te 3 lábú nem motoroztál ily szép időben
Szevasz Papi!
Te még élsz?Számod a régi?
Amúgy meg nem kell a reklám!
Tényleg ne féltsd!
Mifelénk csak úgy hívjuk,hogy a Háromlábú ember,2003 óta!
Ne féltsél Tesó,igaz mindent bevetett-de álltam a sarat!
Az az 52-es Alpin már jobban hangzik!
Állapota?Mennyi a matek?ÁÁ,az sok!
Szasztok Itt vagyok,ruhárol csak anyit Bandita barátom,az a lényeg hogy a szökedémon milyen állapotban hagyott,onnan számoljuk a gatyád méretét 2ropiért leküldöm megnézed,aztán hali ... aszem tudok 1,52-es full fekete kétrészes alpint is.
az lessz valószinü de nem sürgös mert várok a garancia végett még egy kicsit.
Beszélj Rollerrel vagy Ákossal és csinálnak neked vmi faszát tört áron!
csak az a baj hogy az enyémre csak azt duplát gyártják . nem igazán tetszik ...... a gyártó 150.000 mondott.
Én kérdeztem tőle a sima Gp-1 dobot összekötő nélkül,arra mondott 90-et.
még nem irt.
Oké,köszi!
Más:
Mennyit mondott renitens a Bódisra?
ducatis haverom veszprémben úgy vett ruhát hogy 56 nadrág és58 kabát. megkérdezem töle a cimet.
Az a gond,hogy ami jó felül annak a gatyájába kétszer beleférek.
Kivéve persze a sliccnél,ott még kicsit szoros is!
EZ IGAZ. ..
ja és aláfér agerinc védő nem utolsó szempont nem? nem divatolunk fiatalember. fő a biztonság és a kényelem.
Olyan volt nekem is,igaz kétrészes.Csak a protektorozása az egy vicc.
probiker ruhám van 182/74 vagyok 52 ruhában a kezemet csak vállig tudtam benn felemelni mert ágyékban nem engedett. ezért kellet 54-es jó nem olyan passzos de tudok benn gugolni ill feltudom emelni akezem fej fölé/egyrészes/
Ebben igazad van,de 182cm/74kg-ra szerintem kicsit izmos az 54-es,mikor a gyártó 180-90cm és 82-90 kg ad meg.