Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'Blade Úr új ruhája
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Ott a pont
Ha te mondod....
Majd lefog
és mik voltak az érvek ha szabadna tudni? ..
Mert én többnyire ( kb. 5000 km./szezon) közúton használom a vasat, lebeszéltek a versenyolajról.
Mért adod el azt a jó olajat?
Mind a kettőhöz(K5 Gixi,05 10R) volt szerencsém,mégis Hondám van....
Eladó a képen látható 4L.-s.bontatlan versenyolaj, 19000Tt.-ért. Illetve cserélem 2 évesnél nem idősebb Motul 7100 10W-40-re, vagy D 211 NTEC 200/55x17-s gumira. Tel.:06-20/4492860.
Menyél egy 04 es 10 sel, az sem erős annyira, csak bután adja le az erőt, Én gyorsultam városban, természetesen lezárt, és ellenőrzött körülmények között, egy K5 gixerrel, ami állítólag, kuva erős, mégis otthagytam, pedig jó pilót volt rajta. Csak míg, a honda kezelhető és verethetsz vele, mint az ilyen balf....szok is mint Én, addig a gixertől, meg a kawától paráznak ,h jajj ne kanyar közepén kigyorsításnál jöjjön meg az erő, legalább is nekem ilyeket mesélnek, jelzem nem szerpentineztem, pályáztam se kawával, se gixerrel..........
Azért egy Kawától nem esik le az állam....
Like
Igaz hogy a blokk hangját halja valaki a kipufogót be kell fogni
Mondtam meg kell hallgatni és majd lehet álat mosni a porból
Hát igazából nem,tényleg mindkettőnek van egy jellegzetes zörgése-csörgése.Nálam mondjuk csak az ébresztő csörög....
Hallottál már olyan Suzuki, Kawa blokkot ami nem zörög?
Ezek így jók!
Akkor tényleg Honda
Attól,hogy halk még nem lesz az!
Meg hallgattam akárhogy fáj tényleg kúrva csendes ez akawasaki blokk/ szerintem-honda?/ .
Majdnem :-) csak majdnem
Az a kawa amelyik nem zörög már beteg
Utólagos engedelmeddel bejöltelek Fosbukon Mester!
Nincs szerencsénk!
Na mi a helyzet azzal az 52-es Alpinestars-al?
Hívlak Tesó!