Kis türelmet kérek, vmelyik hétvégén lemegyek személyesen megbeszélni a részleteket, amikor telefonon beszéltem a tulajjal, még nem tudott konkrétumot mondani erre az évre.
Amint megvan az info, írok ígérem! :-)
Hahó masiniszták!Vészesen közelít a találkozó napja,semmi konkrétum?Nagyon elhallgattunk a témáról!Hová,kinek,mennyit kell utalni helyfoglalásért,pólókért?Egyébként jönne velem egy barátom is ha nem gond,bár(ó,borzalom)suzukija van....
Basi2: OK, ennyi bőven elég is, most már sejtem melyik módszerrel készíted, de még egy kérdés:
A szerszámot miből készíted? (keménygumi, gipsz, műgyanta vagy mi?)
1. Eredeti javítása
2. Eredeti másolása (szerszám készítés)
3. Másolat készítése ( utángyártott laminálása)
Három mondatban csak ennyire lehet részletezni!
Nagyon összetett dolog!
Meg kell vizsgálni a másolandó alkatrészt hogy hány darabból lehet a szerszámot megcsinálni.(osztó síkok meghatározása)
Ezután az alkarész osztó síkok kialakítása. Egyszerre csak egyet lehet. Formaleválasztózás majd szerszám géllel lekenni. Ha megszáradt jöhet a gyanta üvegpaplannal és szövet erősítéssel . ha ez is megszáradt akkor (ha nem több darabos a szerszám !) kész a szerszám. Feltéve ha jól határoztuk meg az osztósíkot és kijön a mintadarab a szerszámból.
Ha kész a szerszám akkor annak a felületét formaleválasztózni kell, majd mehet a fehér gél . Ha ez is megszáradt mehet a gyanta és az üvegszövet, paplan! Ha megkötött (kb 1 nap) kivesszük a szerszámból körbevágjuk és kész is! (Ha jól csinálunk mindent)
OKé, de Neked ne kerüljön pénzbe!
Utánvét-tel add fel kérlek, mert már kezdem magam kellemetlenül érezni - komolyan mondom.
Ha esetleg tudsz nekem is küldeni új takarókat, azt légy szíves számold fel rendesen!
Köszönöm!
Szép hangja van ment a T
1 kérdésem lenne: ha jól láttam nagy sztenderen van. Amikor elkezdted húzgálni a gázkart kicsit elindult a hátsókerék. Na az mitől lehet, ill. az baj?
Isten éltesse az Összes Attilát visszamenőleg 7-ére:D:D:D
Én is megpróbálók valami videót faragni... Nekem az a bajom, hogy a fényképezőm jó minőségű videót csinál, de nincs hangja Lehet, hogy telefonnal hajlítok 1-et annak hangja is van :D:D:D föl kéne rögzíteni valahogy a tankra, hogy gurulós videó is legyen:D:D:D
Szép, öblös hangja van!
Jó lenne, ha Többiek is "vérszemet" kapnának és feltennének egy hasonló kis videót!
Amúgy az enyém, a blokknál sokkal jobban "zörög"!
Kis türelmet kérek, vmelyik hétvégén lemegyek személyesen megbeszélni a részleteket, amikor telefonon beszéltem a tulajjal, még nem tudott konkrétumot mondani erre az évre.
Amint megvan az info, írok ígérem! :-)