Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Új Évet Kívánok Én is Mindenkinek!
Hamarosan itt a tavasz...
Megcélozni a legszebb álmot, körbemotorozni a világot. Gyűjteni sok élményt és barátságot, megtartani a Motoros Társaságot. Mindig szeretni és az életet élvezni, mer csak így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!
Boldog új évet Nektek!
Ez atyaúristen! dekomoly:D OHV motor nyitott forgattyúsházzal fergeteges:D A pacák kitartó lehetett, mert mire kimérte hogy miből mekkora kell... minden tiszteletem neki:D
Nektek is előre is BOLDOG új évet és sok innivalót:D meg minden jót!
Boldog Új Évet minden kedves motorostársamnak és szeretteiknek!
Boldog új évet kivánunk minden mozdony tulajdonosnak és hozátartozoiknak. Sok killométert jővőre
Nem semmi!Mondjuk érteleme se...
Ezt meg kell néznetek:http://biertijd.com/mediaplaye...
Szia uram! Szomorúan néztem a képeket,tényleg szörnyű,ami veled történt.De te egy darabban vagy,és ez a fontos.Én most építem át a 21-t ,24-es elejűre.Tehát nekem marad 2db telószáram+féknyergek,marad még egy első felni,villakifli,sárvédő,stb Ha ezeket tudod hasznosítani,nagyon szívesen segítek...
Sziasztok. Kellene ennek a mozdonynak egy eleje. Minden megoldás érdekel. 1997-s duál fékes.
Üdv mindenkinek!

Kicsit zúzósra sikerült az elmúlt pár hét a melohelyen, így nem nagyon voltam aktív itt...
...most viszont,

Kell vennem a mozdonyhoz első teló vezetöperselyeket. [ link 8 és 9-es tétel] Még keresem a neten hol a legolcsóbb, ha kell vkinek sikítson!

Basi! Esetleg ötlet, itthon honnan lehetne beszerezni?

Köszi előre is!
levibeni
[41657] ma 19:07
levibeni
[24782] tegnap 19:49
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Ez év július 8.-n délután három órakor baleset ért. Csepelen a II. Rákóczi F. és az Almafa utca kereszteződésében a szembe sávból elém fordult egy Opel Corsa. A vezetője egy fiatal srác volt. Én egy Honda CBR 1000f-l voltam. Össze ütköztünk. Én a buszmegállóba repültem a motor jobbra a kerítéshez. Nekem volt elsőbbségem. Az esetet többen látták. Közöttük egy motoros is aki egy R1-l vagy R6-lvolt. Szeretnék beszélni a motoros társammal. Kérlek ha tudsz segíteni, hallottad a haverodtól stb. stb. itt van a telefon számom csöngess meg én vissza hívlak. 06309497942. Vagy mail. manyilaci@freemail.hu. Előre is köszönöm. Egyébként így néz ki a motor, rólam nem is beszélve. KÖSSZ. KÖSSZ. KÖSSZ.
valószinü,hogy hűtő tömitő volt benne
az is csak ideig-óráig ér valamit,az igazi probléma azért megmarad(ha enged valahol+eltömiti a hütőt )
én is rózsaszinüt használok
ha nem találkoznánk akkor mindenkinek
BOLDOG ÚJ ÉVET
http://youtu.be/CSeNNjoueVY - Örökké tart[/L]
Hajrá!
köszönöm a tanácsokat cube idom rol jol jöne itt a számom 06303360972 csörents visza hivlak ügynökök kiméljenek
nA MOST MEGPRÓBÁLOK NYUGOVÓRA TÉRNI teljesen fölborult az életvitelem azt se tudom mijen nap van! de holnap biztosan keződik egy új!
Az egyik haveromnak van egy f1-es 600 a gyári állapotban de jóval kisebb rajta az egész idomzat!Ha érdekel valamelyik részének a mérete szívesen megkérem hogy mérje meg de szerintem fölösleges!Olajba adalékot nem használnék szívesen amíg nem igényli viszont a hűtő folyadékkal nekem volt olyan tapasztalatom hogy mikor megvettem kék színű volt benne de tele is volt fehér takonnyal (penész szerű kirakódás a kupak belsejében )valamint amikor leengedtem kicsit rozsdás színű is volt !Most hirtelen nem vágom ezt a témát annyira de valamivel lehet másabb az összetétele BASI MAJD MEGMONDJA de szerintem erélyes lehetett neki!viszont 4 éve piros színű van benne és ezeknek a dolgoknak nyoma sincsen!
Tudom hogy marhára nincs itt senki ilyenkor én most végeztem a melóval, azért firkálok ha nem gond egy kicsikét!Jut eszembe ide nem akar jönni valaki fagyoskodni kicsit?
Ja, még néhány hangulatkép a helyről!
Látjátok már mit művel az emberrel ott az idilli környezet! Hétvégén tuti nyomok egy restartot!
Attis nagyon jól érzi a hejzetem csőstűl jön minden egyszerre de van egy baromi nagy vigaszom az egészre! Péntek reggel indulok szilvásváradra a route 66 ba szilveszterezni egy marha nagy bagázzsal!Csak nehogy megint így járjak mint a nyáron!
Sziasztok!
CBR 1000F hengersor dugattyúkkal eladó ha valakit érdekel és még van vízpumpa ,kuplung lamella készlet (használt).
Szia!
Sajnos nem tudom milyen gondjaid vannak, de gondolom elindult egy lavina amit nehezen, vagy sehogy sem tudsz elkerülni...
Erre nem hiszem, hogy lenne megoldás, de ha egy pici fényt látsz valahol, abba próbálj kapaszkodni mindenáron és kitartóan és akkor igaz lesz az, hogy egyszer lent, egyszer fent!
Ezeket a szavakat komolyan gondolom és én is keresem a pici, jó dolgokat, igaz nem vagyok "fent", de próbálkozom...
Mellesleg karácsonykor a kis családom körében Rátok is sokat gondoltam és várom már a JÓ időt, hogy a motorral együtt találkozhassunk....