Áhh ne foglalkozzatok vele, megmaradok az a lényeg(nagyon jó ápolóm volt)és szépen rendbe jöttem!Meg az az igazság hogy nem is nagyon akarok beszélni róla majd személyesen esetleg elmondom akit nagyon fog érdekelni.A szilveszteri képekért meg ma este fogok menni !Majd tolom őket fölfelé!Na csá mindenkinek
Mi 17 emberre 2000 ft /koponya előleget adtunk előlegként ennyit kért leen viszont már két nappal előttünk elkezdte fűteni a kecót meg bedugta a hűtőt meg ilyenek ,aki akart még át is cammoghatott hozzá a saját kérójába dzsakuzzizni!Mi gondolkodtunk rajta hogy a nagy medencéről is lehúzzuk a ponyvát és fürdünk egyet de akkora jég volt rajta hogy meg sem mozdult!
Holnap megyek a szilveszteri képekért ,és este gyúrok föl értelmeseket belőle (amin így nem biztos hogy én leszek rajta)de kiszelektálom majd azokat amik érdekesek lehetnek!
Húha ,szevasztok kicsit elcsúsztam,ha hiszitek ha nem kurva sok dolgom volt nem is nagyon olvasnám most vissza a hozzászólásokat majd megteszem holnap nyugisabban!Boldog új évet mindenkinek! Egyengetem a dolgaimat is amit most mindennél előrébb helyeztem, meg beütött egy kis baleset amit a héten pihentem végig ,de a lényeg hogy beszéltem leen-el és képben van már a fickó a hely az első osztályú a panzió tiszta és nagyon hangulatos!Van konyha meg hűtő meg minden ami szem szájnak ingere!És leen is kurva jó fej fél pucéron együtt buliztunk éjfélkor!Valahogy vinni kéne valami zene eszközt amiből ki lehet majd csikarni a rock zene klasszikusait!MOST PEDIG BÁRKINEK BÁRMI KÉRDÉSE VAN NYOMJÁTOK!
Basi22!:D
Amennyiben lesz rá lehetőség(jobb idő) és van kedved is szívesen megcsináltatnék Veled pár dolgot a vason. Persze nem ingyen!:D Naggyából amit kéne csinálni: láncfeszítő patron csere, szelephézag állítás. Persze az lesz a legjobb ha megnézed mielőtt fölöslegesen bevásárolnék hülyeségeket, mert az is lehet, hogy nem is az a baja:D
üdv.
Mégegy elképzelés:
A tükröm kicsit odavan... a gumitakaró mindig lejön a fölfogatási pontokról és arra gondoltam, hogy valamilyen fekete "zsák" anyagból bevonnám.
Ha kitalálom megosztom:D
Jobbulást!