Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Paszolt f.szán?
akkor valamit elbasz.am
remélem jó lett
Ma szereltem be a Basi22 által gyártott Y-elosztót, lecseréltem az ott lévő gumicsöveket, bilincseket, minden a helyére ment, csak az összeszerelés sorrendjére kellett odafigyelni!
A végén feltöltöttem fagyállóval, majd járattam egy kicsit - nehezen indult a kicsike csak ötödjére sikerült beindítani...
Kb. 5-10 perc után leállítottam, mert minden jó volt, csak ép a termosztát házból csöpögött a víz!
A benne lévő gumi tömítés nem volt a helyzet magaslatán, szétszedtem, bekentem szilóval, majd holnap beszerelem, hátha jó lesz!
Sziasztok!
Szörnyű, hogy mit művelnek azzal a motorral!

Attól még, hogy valaki milliomos, nem kéne így bánni vele!
Elképesztő!
Sziasztok!
Ha van esetleg Valakinek Honda alkatrészes ismerőse azt megköszönném mégpedig a láncfeszítő patron árának ügyében érdekelne a dolog.
Előre is köszönök minden infót!
No de eltűntél.Ha lesz kicsi időd ,olvass vissza mert tali szervezés van folyamatban és számítanánk rád is!Amúgy boldogabbat néked is
Na itten vagyok,csak volt némi móka a laptoppal...Még nem próbáltam szétszedni az indexet,most motoremelő beszerzésén küzdök.Kár volt megszüntetnem az alsó sztendert ....
Rég jártam erre!
Boldog új évet Masiniszták!
Tegnap a napsütésnek megmutattam a Szöcskét, bár kicsit kedvetlenül indult el a 4 henger.
Kicsit felrakom az aksit tölteni.
Nagyon jó helyen van a Kékség egy kazánházban, ahol olvad a gumi
a 18 fokban!
Elszoktam az erőtől, mert egyébként elválaszthatatlan társam egy yamaha ybr 125ös postásmoci, amivel a törökbálinti hegyvidéket járom.
További jó telelést!
Üdv!
Ezt én is megtenném, de csak amennyibem egy új 4 millás moci kulcsa ott helybe bele kis kezembe + átírás nekem rá nevemre:D:D:D
Ez a pali valószínűleg nagy fácán lehet, mert ugye valljuk be a fenti eset kizárható. Lehet bevadították, hogy figyejjé már úgy is fell kell újítani... nade így már nem lehet... Szóval egyetértek az előttem szólókkal a pali 1 balf@sz volt...
Tegnap elővettem a vasat és kicsit nem figyeltem oda paff 150 km beleszaladt:D úgyhogy jó idő van csak nyálas...
Elhatároztam, hogy nyáron lemegyek a "man" szigetre és megyek pár kört:D:D:D
Ja és készüljetek jönnek a fagyok mert bennehagytam az akksit a mociba
Ááá,ugyse lenne hozzá szíved(mégha csak egy suzukiról is van szó )
Egyébként tükörrel jutottál valamire?Vagy még gyógyulgatsz a szilveszterezésből?
Na este le is megyek a garázsba,megnézem hogy tényleg megy-e leszakadt hajtókarral a szuzuki..

Te csak szeretnél Suzukit...a Ronda helyett
Látod ez még igy is beindul..
Nem értem minek vesz az ilyen motort egyáltalán?Vagy minek ül rá?Mért nem kerüli el a motorokat messziről?Ha már így útálja őket!
Nem tűri a nyomdafesték, azt, az amit csinálnék ezzel az emberszerű képződménnyel...
Hiába szuzuki,azért még elfogadtam volna az öreg lég-olajost...
Nekem a gyári 10w-s olajjal kicsit puhának tűnt.20w-s motul van benne most,így patent lett....kicsit sportosabb.A levegőt meg 0,6-0,8 bar közé szoktam beállítani.Holnap írok melyik idom van meg.
ötis a pecsinél fogva kék rángatni nemtudob akoris igy röhögne
ATF et ir (Automatic transmission fluid)
hali ho mijen tipusu olajat tegyek a telo szárba
Na mi van
ennyire belegelt a társaság szilveszterkor ,hogy nem tudtok a gép elé ülni
Alkatrészeknek ezüst dávidnál is utána tudsz nézni!
A teló csúszó persely alsó 8,25Ł, míg a felső 4Ł
+ posta 2-15Ł között. Függ a csomag méretétől! De szerintem a csúszócspágyak max 5Ł ért jönnének házhoz!
Azért várd meg mit mond az öcskös!
Ja vezérmű lánc feszítő 130Ł kb 50 ezer Ft lenne plusz posta!
Előre is köszi!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
félek nem csak eleje kell oda
lehet egy váz egyengetés is
Héten rá tudok kérdezni mennyibe fájna a csapágy szett