Szerintem a réz lemez lenne a legkulturáltabb megoldás, ahogy BT is javasolta!
A hegesztős dolog is bejöhet, de rengeteg macera van vele, ráadásul az eredeti állapotot teszed tönkre
Eddig ez nem tűnt fel, de néztem egy csomó fényképet és nincs gumigyűrű a kormányokon!
Nekem miért van, azt nem tudom!
Talán, hogy ne csússzon le az ember keze?
Jó, mi?
"Öreg"-motorosok mit szóltok hozzá?
Igen ez a terv, bár lehet megőrzöm, hátha kell még valakinek....
A kormánycső átmérője nekem is 18,8mm, ezért arra kérlek, hogy 19,2mm-ről csökkentsd már le, és akkor nekem már nem kell Muord durva ötletét alkalmaznom!
Gondolom Te is úgy tervezted, ha kész ,akkor együtt elküldöd az Y-csonkkal....?
Köszönöm!
Na ez törjön el, ha tud!
Nem tudom kellő képen dicsérni a munkádat, még a "szar" képen is látszódik, hogy minőségi munka!
Gratulálok és köszönöm!
Ha majd küldöd vissza, akkor ajánlottan, elsőbbségivel küldjed és akkor hamar megjön - nem kell izguljak annyit!
A pénzt meg átutalom a számládra, légyszi küldd át nekem a számlaszámot!
Szia!
Én már így vettem és nem tudom miért tették rá azt a gumigyűrűt, de eddig nem volt vele problémám!
Bár azt sem tudom megmondani milyen, ha nincs rajta, mert most kipróbálni sem tudom
Mikor szétszedtem látszódott rajta, hogy valamiről levágták...
ilyen lett,belő átmérők nagyobbak mint az eredeti azaz ez biztos nem folytja le a hűtő folyadékod sajnos a kis csövek 22 esek de biztos megtartja a bilincs mert az is peremes, a nagy az 32 es
egy picit nagyobbra csináltam hátha le kell vágni a csövek végéből
Alu lemezzel már próbálkoztam (nem hiszem, hogy számítana az hogy rézből legyen), eddig az volt alatta, de nem volt kielégítő, elforgott vele együtt. Szigszalaggal is rásegítettem, de mintha ott se lett volna.
A gázmarkolat kapcsoló részének az elfordulására még ki kellene találni valamit. Hiába húzom meg tökig. Ha van házilag megoldható ötleted az jó lenne. (más is beleszólhat )
Valaki említette anno, hogy végigvarrja a kormányt hegesztővel majd visszacsiszolja. Nekem ez nem tetszik. Kevésbé drasztikus megoldáson töröm a fejem... egyenlőre hiába.
Kicsit kemény az anyag a kézi megmunkáláshoz, megette a fél köszörűkövet. (fúróba egy tengellyel befog, odatart a köszörűhöz... szegény ember esztergája. )
Atissk, nekem nincs olyan gumivég rajta. Nem is hiányolom.
A hegesztős dolog is bejöhet, de rengeteg macera van vele, ráadásul az eredeti állapotot teszed tönkre