Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon vagyok két ünnep közt ,ha arra gondolsz.És igen figyelek!kicsiny baráti társaságunk életben tartásán munkálkodom.
Állandóan figyelsz?karácsonyi nagypihenőt tartol?
És a kísértő múlt!A találkozóig hátha kimászok a veremből!
Nem mondtál újat....
Köszönöm srácok a bátorító szavakat sokat jelent ez nekem ha hiszitek, ha nem!Már két hűséges dolgom is van ezek szerint !Az egyik a mozdony a másik ti vagytok!
Egy bal oldali idomot tudok adni fekete színben,ha ez segít. Természetesen 21-hez.
Kitartás Ali
Aki másképp él
SC 21 bal szár:495cc
jobb szár:485cc
adalékok :
Én semmilyen fajtát, sehová nem raknák bele!
se benzinbe,olajba
teleszkopba menyi olaj kell ,meg az ilyen adalékokhoz amit benzinbe hütövizhez kelltölteni mit szoltok használ e valaki ilyeneket
csakugy érdeklötem abbol több van eladó meg az enyémen utángyártot van 0.5mm látszik bene ha egybelesz festve remélem nem lesz olyan feltünö
Átalakítás nélkül nem hiszem...az ezres blok eleve szélesebb.
Minek akarsz arra 600-t ráfaragni?Az úgy szép ahogy van.
hello lehet hogy hülye kérdés a 600-as idom rámegy a 1000-revagy valamijen más idom
Távsört nem kapsz,mert azt már kitárgyaltuk,hogy nem jó.
Kicsit közelebb laknál,most szolidarításból nagyon berugnék veled.
Fel a fejjel Ali!Lesz még jobb is,kitartás!
Tudom én,annyira már ismerlek így monitoron keresztül is! De tényleg nagyon nehéz most
Nem megbántani akartalak,csak jókedvre deríteni.Bár tudom ilyenkor nehéz.....
Röhögök rögvest vagyis legalább megpróbálom!
Na de mi legalább itt vagyunk,úgy hogy örüjééé.
Életem legszarabb karácsonya volt!Nem részletezném de volt aki nagyon hiányzott belőle,amúgy a család az aki mindig ott lesz az ember mellett ahhoz hogy föl tudjon állni ha a gödör aljára kerűl!Ez az egyetlen jó az egészben már várom a szilvesztert az talán hejre zökkent majd! Bocsi a hangulatomért de nem vagyok túl életvidám manapság!
Na üdv ,te elveszett...Hogy telt a karácsony?
Szevasztok nagyon régen nem jártam erre ,restellem de így utólag is kívánnék azért boldog karácsonyt mindannyiótoknak,remélem az volt mindenkié!
Sziasztok!
Nekem az üléshuzatot tojta a Jézuska:D + holnap tojok magamnak 2 láda sört:D
Sziasztok!
Nekem a MOTOR volt a fa alatt csak nem igazán fért oda, meg kicsit korábban is jött meg...
Ezen kívül kaptam még kettő sapkát, egy kis parfümöt, meg egy orr-fül szőrnyíró kézi-készüléket !