Nekem is hasonló van, csak régebbi kiadás. Egy titka van, át kell kötni spaniferrel.
Anno mikor még az ETZ-n volt fenn, estem vele. Semmi komolyabb baja nem lett csak kicsit karcos. Simán levált a tartóról, de a spani nem engedte elgurulni.
Szerintem a dobozba 5-10kilónál többet nem lehet tenni!
Tető alatt van, pont ott, ahova a kipufogó nyomja! (Amelyik képen a fiam ül rajta)
Sajnos nem teljesen zárható a hely!
A vízhőfok kb.:10-15 perc alatt középen volt...
Jó a vidi:D
Amugyként kint alszik a szabadban? Csak azért mert én a multkor 15perc járatással sem értem el, hogy félig fölkússzon a vízhőfok mutatója:P Gondolom Neked sem volt kevés idő...
Elvileg ez a doboz gyárilag levehető egy piros gombbal... Nekem persze szabályosan tele volt sörrel:D kihajlott az az L alakú fül ami fogta és majdnem sok sör ment kárba:D persze ha átmenő csavarral van fönt vagy max ruhát raksz bele, akkor nem hinném, hogy gond lesz vele:D
A papucsos fióka az én kicsi fiam!
Éppen azt próbáltuk, hogy ha mögém felül, akkor mennyire van útban a doboz - nincs útban!
Sajnos az ülést nehezen lehet lecsukni ezen még dolgozni kell!
Faszányos!
Egyébként Nekem is ilyen doboz van az egyik Simsonomon, faszányos kis doboz, s a mozdony oldalán is jól fest!
Viszont tök jól néz ki a mozdony oldalidom nélkül, még a papucsodat is nehezen vettem észre.
Tavasszal lehet leveszem Én is az idomokat az enyémről, vagy levetetem.
Valóban eléggé letette,viszont ez egy zz-r aminek azért jóval sportosabb a futóműve(tudom,mert volt ilyenem),de egyébként megfelelő körülmények(aszfalt,hőmérséklet,gumi,szembejövő útkorlát! )között a mozdony lábtartójával is lehet karistolni!
Holnap jön a második menet!
Doboztartó konzol oldalra már megvan, igaz csak egy, de majd később veszek egy másik dobozt is!
A hátsóhoz meg összekészítem az alkatrészeket, ha "jó" idő lesz még az is lehet, hogy összehegesztem!
Sajnos a kép már sötétben készült így nem a legjobb!
Egész jó idő volt, kb.: 3 fok!
Most értem rá szerelni, eső nem esett, csak sötétedéskor, szél se nagyon fújt...
Bár reggel alig bírtam felkelni... , 10 körül mentem ki!
...Figyelek ám rátok a fórumon, csak egyenlőre más teendőim vannak. Legalább hagylak titeket is szóhoz jutni.