Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a fék lámpában kell majd izzót cserélni mert azt hiszem kettőnek kéne világítani és csak 1 világít:S meglátjuk lesz e hozzá erőm azt se tudom hogy kell szétszedni:D
Ez akár még egy használható ötletnek is lehet, kipróbálom. Köszönöm.
Ha csak 1 rohadt merevítést tettek volna bele már simán elbírná, így kicsit cinkes a dolog. Én nem kockáztatnék, ez pici kis motorokhoz való nem egy csillagcirkálóhoz... vagy ha mégis megvenném, kiegészíteném a merevítéssel.
Hát igen, annyi meg főleg nem ér annyit,ha motor hemperegjen egyet miatta örömében. Bár lehet, hogy a hátulját elbírná, de Én nem szoktam ilyenben kockáztatni. Egyébként tervezek ilyet venni Én is, vagy legalább gyártani egyet-egyet.
Ha a hátulját emeled meg azt elbírja. (az eleje nehéz)
Nem tudom Tomi.ez a kérdés.Bár én nem tárolni akarom rajta csak javítás idejére kellene.Ugye közel 300 k a motor ,ez aggaszt.2000 ft különbözet nem ér annyit ,hogy összedöljön.
Én vékony gumilapot szoktam tenni alá, pl: bringabelső. (vágok egy csíkot)
Ha nem zsíros sehol akkor tapad rendesen és igazodik is.
Erre is gondoltam,majd meglássuk mekkora hely van,bár aggodalmadból ítélve nem sok lehet. Ugye 21w-t illene beletenni az meg nem kis hőt termel.Elvileg 1másodpercenként van villogtatva,nem tudom ez alatt mennyit hűl.Ha meg hőtükröt rakok bele,akkor tényleg az átlátszó plexi folyik ki.Szóval nem tudom......De leírom majd mire jutottam.
Nem kevés az egy kicsit?
Viszont arra is kell gondolni hogy helyszűke miatt ha hoííáér az izzó a műanyaghoz,az bemattulhat!Meg izzócsere is macerás lenne...
Kicsit megtöröm a téli álmot. Mivel lecseréltem a kéményt,megszünt az alsó sztenderem.Gondoltam meglepem magam valami ilyesmivel:http://www.lincos.hu/#product_...
Mi a véleményetek? 100kg -ot írnak terhelhetőségnek,elég az?
Igen,az is jó ötlet,nekem nem is jutott eszembe!
Még az is lehet,hogy kidobálom a ledeket ,és foglalat megy bele sárga izzóval.Legalább nem kell ellenállást kötni elé.
Igen,kettő volt,de azért legalább nem lógtak,rendes alapra voltak rögzítve.Te,nekem az jutott eszembe mikor szétszedtem hogy hogy a francba kapott ez árusítási engedélyt az Eu-n belül?Két leddel?Nem mondom sötétben még csak-csak látszik,de napsütésben?Ezért m ondtam hogy inkább még most tegyél bele extra ledet,megspórolsz egy fel-le szerelést!
Képet azért majd kérnék,hogy gyösztöltél bele,és mennyit sikeredett!Jó munkát!
Neked is 2 led volt benne?Még valami talpfélét is kell gyártanom,mert a gyári helyen úgy lóg mint a tacskó kutya füle.
Én +3-at tettem bele,így már jó,de még egy-kettőt elbírna....csak már nem tudom hova lehetne préselni...bár hátha Cube ügyesebb lesz nállunk!
Szétszedésnél vigyázz,a négy csavar a tükör peremétől beljebb van,ölég baszi csavarozni ,én összerakáskor a második tükör utolsó csavarjánál törtem el...mindegy mostmár rendben van,Neked meg sok szerencsét kívánok a szereléshez!Egyébként megéri szerintem,sokkal jobban látni bennük mint az eredetivel,csak érdemes nyersgumival vagy valami más módon csökkenteni a vibrációt!Nekem úgy 80-tól 140-ig eléggé vibrált a kép...most tervezem csillapítani!
nincs alapanyag majd csak januárban
Azt hittem még nincs kész, de így nyugodtan küldheted egyben kedden, majd az átmérőt hozzá igazítom magamnak!
Köszi!

Valamit még építek bele ,mert így nagyon halovány.Még a gyári buszindex is erősebb,pedig azon 3 réteg lámpaspray van.
Ok lecsökkentem a belső átmérőt,de csak január közepén
elvileg kedden tudom feladni
Pedig jól néz ki, de +2 ledet biztos elbírna még.
Tök sötétbe biztos látni valamit...
Na úgy fest igazad lett 2db led van benne,és elég szarúl világít.Az egyik vakuval,a másik nélküle készült.De úgy szar ahogy van.Majd behozom a melegbe és szétszedem,mert olyan szar anyag,hogy a hideg garázsba rá se nézek.
Hol van nekem eredeti állapot!...
Csak ha semmi más értelmes lehetőség nem marad, akkor rakom vissza a lemezt alá.
Jön a karácsony meg miegyéb, legalább tudok nyugodtan agyalni rajta meg szerelgetni.