Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szerintem egy valóban új gumival nem szabad hogy ilyesmi megtörténjen.Lehet hogy a bordázat megvolt,de el volt már öregedve a gumi(az oldalán levő számokból meg lehet nézni az évjáratot).Nem kötelező ugyanazt a márkájú gumit tenni előre-hátra,viszont az én tapasztalatom szerint ajánlatos,sőt egy márkán belül is azonos típust,úgy harmonizál igazán.
Hali !
Két kérdésem lenne az úri közönséghez . Tavaly vettem egy gépsárkányt elméletileg új gumikkal, szezon végére az első gumi úgymond "fűrészfogasra" kopott (vagy csak akkor vettem észre) ez mitől lehet , valamint ha cserélem akkor tényleg csak olyan márkára lehet ami hátul is van?
Előre is köszi a választ.
"Hool van máár a széép viláág?"
2 db L-es, de küldöm e-mail-be is.
halihó még nemtudom hogy lesz a tali de magprobálok otleni amugy nem érdekel valakit egy givi doboz garnitura 2db 36l-es és egy 45l-es 70000huf kismotor csereis érdekel
Megvan, köszi!
Hali Bea:
1db XL-es póló rendel.
Megvagyok, csak éppen szopóágon, otthon és a melóhelyen is. 1-3 naponta felnézek a fórumra, talira megyek de egyedül.
levél ment.
bocsi a késedelemért, isten barmai lassan őrőlnek...
Nem tudom, mivel még nem voltam több napos motoros túrán, de igazából lehet, hogy elég 1 hátizsák is:D és a pénzügyi helyzetemet figyelembe véve valószínűleg az is marad:S
Hölgyek / Urak!

Megjött a visszaigazolás, a szállással minden rendben!
Amint megvan, hogy mennyi előleget kell befizetni, küldöm a válasz emaileket!
Szia Ali,
élegetünk, csinálgatom a mostani gépet.
A múltkor megint átalakítottunk egy feszítőt az 1ik ismerős Big One-jába, meg én szereltem ki+be. Szóval még benne vagyok a blokkotokban...
Lassan letelik a részlete a Honda mostani gazdijának.
Sajna az az időzítés sztem pont nem lesz jó, mert április végére van kiírva a lányom születése...
Viszont ha még lesz nyár végén tali, az érdekelne!
Okés, hétvégén kiásom a motort és leveszem. Sajna hamarabb nem megy, a szomszéd ott áll a kocsijával :-(
Viszont az a kis takaró, amit bejelöltél...nekem az évek folyamán belediffundálódott az idomba. Gondolom bukás után így javították.
Poló:
1db XXL
1db M
köszi
nem ismerem az árakat, és gondolom nem olcsó mulatság, de nekem kicsit drágának tűnik.
tanktáska nem elég?
Természetesen venni...
az attól függ, hogy venni akarod, vagy eladni...
Szia Bea!
atissk: 2db XL póló rendel
Köszönöm!
Üdv!

http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-28065380/

Ehez mit szóltok? Annyi a bajom vele, hogy a HILTI felirat hiányzik a dobozokról Vajon egy több napos, hetes túrához kell ennyi izébigyó akármi? mert ezekbe befér egy szoba konyha...
Szabad tudni miről van szó?
Üdv Mozdonyosok!
Bea vagyok....Akkor én is újra aktiválom magam.Szeretnélek megkérni benneteket,hogy ismét írjátok meg nekem a pólóhoz a méretet és darabot...Ahogy össze állnak számomra a pontos adatok,azonnal írom a számla számot nektek...Azért vártam eddig,mivel fogyott és bővült is létszám....
Várom válaszotokat!
Üdv:Bea
Nekem még nem jött semmi e-mail...de ha véletlen elveszett valahol az éterben,itt a cím: kestejan@yahoo.com
Köszönöm a meghívást, nagyon megtisztelő, de sajnos most nem tudok elmenni.
Pedig nagyon jó lett volna új ismeretségeket kötni. Mostanában sok minden összejött, így motorozni sem voltam sokat tavaly.
Vajon Muord-al mi lehet?
Sokat beszéltünk róla és akkor biztosra mondta a találkozón való részvételt!