Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A részemről nem vagy elfelejtve!
Annyira, hogy biztos vagyok benne, hogy előtte fogunk találkozni!
Én is egyedül megyek, de nem azért, mert gondom lenne itthon, csak még nem vagyunk felkészülve a párommal több napos motoros-kirándulásra!
Lehet, hogy az egyik nap hazaugrok és a feleségemmel együtt visszamegyünk, majd megint haza és vissza...
Majd meglátjuk!
Nagyon szeretnék ott lenni!
3 éjszakára tervezek, remélem nem jön közbe semmi!
Leooel báttya hová tüntél te is ? Remélem minden oké veled de rólad is rég nem hallunk errefelé!Találkozónkra nem óhalytol jönni esetleg?
Azért írok most ide neked is mert már nem tudom kinek van meg a gép vagy kinek nem de itt az első fórum tali és jó lenne tudni hogy mi van a régiekkel! ?
Ezerjó ezért is meg azért is!
Iszok én veled kolléga erre is meg arra is meg amire akarod!
Fasza én meg le vagyok sza.va
talin megiszunk egy kisebb termést azt garantálom
Móri ezerjó ami ezérjó
Murdor bácsira is haragudnánk ha nem jönne a bizonyos eseményre!
Talira remélem számolhatunk veled!?
Köszönöm kérdésed ,sokkal jobban fizikailag!A többit meg haggyuk,mint látod egyedül megyek a talira!Elbasztam sok mindent!
Írtam e-mailt is de csak a biztonság kedvéért:
2 fő
2éjszaka
panzió(asszonykám fáááázós )
Szia Ali!
Jobban vagy már?
Fizikailag is, meg szellemileg!?
Szia!
1 fő
1 motor
3 éjszaka
Panzió
E-mail-be is küldöm, amint lehet, de most szarakodik a freemail!
Köszönöm!
Írjuk ide is azért a dolgot attól függetlenül hogy én most írok természetesen tikének is!
Akkor kezdem a sort!Ali83:1 fő panzió+1 motor 1 főre 3 éjszaka!
Nekem panzió inkább de ezt nagyon gyorsan össze kell írni skacok mert mondta leen a héten hogy jönnek mások is arra a hétvégére!(a csajokamotoron .hu szerkesztő brigádja)és így jó lenne tudni hogy mi lessz!HA ÚGY VAN ÉN VISZEK EGY KIS SÁTRAT IS MAGAMMAL ,de szerintem még hideg lessz akkor főleg este,és ez nem italfüggő.
Na most lettem hirtelen, én most úgy néz ki hogy ami biztos az az hogy egyedül megyek tehát 1 fő plusz amit viszek!és 110 %hogy megyek veletek!Már 27.én tervezem a délelőtt lemenni én szeretnék dél magasságában leérni!Ha esetleg mégis jönne velem valaki akkor majd leenel megdumálom vagy szorítok helyet a szívemen!ÉS maradok is hmind a három éjszakát!
Ali eltűntél mint egy nagyobb összeg
jól vagy?
Köv hétvégére letisztázom mindenkivel aki velem jönne talira
eddig tuti egy motor (1000F ényém)én és kedvesem azaz 2 fö panzió (bár a sátras tól sem vagyok elzárkózva)
lehet nem tudok majd bemenni a panzióba egyéb alkoholos dolgok miatt
Yes sir!
Sziasztok!
A találkozóval kapcsolatban...

Légyszives írjátok le emailben a következőket ( emailcim az adatlapomon):

?fő
?motor
?éjszaka
sátor vagy panzió?

Kösziii!

u.i.:Válasz emailben küldöm majd a számlaszámot és az összeget az előleghez!
Tetszik, remélem tudok menni. :D
Ápr28-Máj,1 találkozó Itt
ha gondolod,és összeáll addig a mocid
Szia, köszi
Hát, én rengeteget jártam Pécsre, melóztam ott, a Zsolnay negyed belsőépítészetét csináltuk..... Egyszer láttam ott egy F-est
Örülök, hogy itt lehetek.
Remélem az Ezredesem hamarosan elkészül, és összefuthatunk valahol egy találkozóra.
Ritkán jövök fel, bár most lesem az e-mailom, mert ugye alkatrészeket hírdetek..... Megpróbálok majd hasznos fórumtag lenni, és mégegyszer köszi!