Árat az alábbi paraméterek tudatában tudok mondani.
Hány db óra?
40 vagy 63 mm-es átmérőjű mérőóra?
Fojtószelep kell-e vagy sem?
Milyen hosszú cső legyen hozzá?
Motorba milyen csatlakozása van?
A tesztereket olasz alkatrészekből egyedi igények szerint gyártom,tehát minden paraméter választható. Árat holnap tudok mondani amennyiben kiválasztottad a fenti paramétereket.
Akit érdekel, van eladó szinkron teszterem. 2-3-4-6 vagy akár tetszőleges számú órával. Alumínium konzolon, tetszőleges cső vagy menetes csatlakozás a motor oldalon. Kérhető fojtószeleppel vagy nélküle. 40 v. 50 v. 63 mm-es mérőóra átmérővel. Boltihoz képest nagyon barátságos áron. Amennyiben valakit érdekel írjon rám a részletekért, privátban megtalálja az e-mail címem.
Sziasztok.Akkor kinek kellene hondás dekli burkolat?
1000 Ft / db- A posta utalásnál 500 Ft ha utánvéttel kell akkor 1300 FT esetleg személyesen is átvehető. Móron.
Szerintem is 450/db... A kettő ajándék lenne 450-ér:D
Viszont nekem még a színe is passzol az egyikkel:D lehet. hogy az enyémet árulja? Gyorsan kinéztem megvan még
basi2(kukac)citomail.hu -ra írjátok!
Meg azt is ki hogyan szeretné átvenni.
Én is kérnék egy párat!
Ráérsz?
Árat az alábbi paraméterek tudatában tudok mondani.
Hány db óra?
40 vagy 63 mm-es átmérőjű mérőóra?
Fojtószelep kell-e vagy sem?
Milyen hosszú cső legyen hozzá?
Motorba milyen csatlakozása van?
A tesztereket olasz alkatrészekből egyedi igények szerint gyártom,tehát minden paraméter választható. Árat holnap tudok mondani amennyiben kiválasztottad a fenti paramétereket.
Köszi az érdeklődést!
Üdv:
András
aranymetál szó alatt
Akit érdekel, van eladó szinkron teszterem. 2-3-4-6 vagy akár tetszőleges számú órával. Alumínium konzolon, tetszőleges cső vagy menetes csatlakozás a motor oldalon. Kérhető fojtószeleppel vagy nélküle. 40 v. 50 v. 63 mm-es mérőóra átmérővel. Boltihoz képest nagyon barátságos áron. Amennyiben valakit érdekel írjon rám a részletekért, privátban megtalálja az e-mail címem.
Megjött az oldaltakaró!
Mikor kezembe fogtam azt hittem nem is az enyém!
Olyan "újnak" tűnt!
Köszönöm szépen!
1000 Ft / db- A posta utalásnál 500 Ft ha utánvéttel kell akkor 1300 FT esetleg személyesen is átvehető. Móron.
Viszont nekem még a színe is passzol az egyikkel:D lehet. hogy az enyémet árulja? Gyorsan kinéztem megvan még
Csak nézem mennyibe tudnám kárulni a tied alkatrésznek..
Hogy utána vegyél te végre egy motort
Ezt látta valki? Szépnek tűnnek!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_f-5374314
De mondjuk a gyári fényt nem adnám fel érte!
... viszont egy új fényezés nagyon ráférne!