Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, álljon a hátamba a hajnali görcs ha erre magamtól rájöttem volna!
A harmadik csonk csak szellőző.
Gyöngyösön a lámpánál találkoztunk egy sráccal kék,fehér,piros 91'-es sc 24-e van.Nem ismered véletlen?Meghívtam a fórumra
JAVÍTOTT VÁLTOZAT
VakVezető+valaki:
-időpont mindegy,szállás:camping
-póló:1 drb(xl)
-2fő,1 motor
Basi22:+Hajni
-időpont mindegy,szállás mindegy
-póló :1drbXXL ,1 drb M
-2 fő ,1 motor
tike+Bea,emlék póló jöhet
kestejan,2 fö(Krisztián+Bella)
-póló 1drb XXL,1drb S,
-idöpont: május jobb lenne
Leooel+Hajni,póló jöhet de mindkettönk részvétele időpont függő
cube75+Bea,póló jöhet ,mert én intézem
-BT- +Adri(nagyon merem remélni),póló jöhet
Ali83+Niki(folyamatban)póló természetesen
attisk:
-1 fő ,1 motor,
-1 póló XL,
-időpont ok,panzió jobb lenne(sátram nincs,kevesebb cucc kell)
Csináld meg gyorsan, még tudsz egyet kerülni vele, azután jönnek a jegesmedvék. Még talán a jövő héten lehet bohóckodni a hidegben.
A tanulásom és szórakoztatásom miatt megtennéd, hogy készítesz 1-2 képet a szerelésről meg a robbantott csapról? plíííz...
Hátha rájönnék miért van 3 nyílása a csapomnak, de csak 2-n van cső: 1vákum, 1üzemanyag.
Sziasztok!
Megjött a benzincsap javító kit, vettem vákuum csövet, levegő szűrőt,
35 fokos fagyállót, hűtőrendszer tisztító folyadékot.
Olajcserét tavasszal terveztem.
Holnap kezdem a szerelést, remélem holnap is jó idő lesz!

Szerbusztok Kedves Urak!
Köszönöm szépen nektek,hogy kicsit aktíváltátok magatokat! Bocsánat,hogy most válaszolok,de a jó időre való tekintettel,gurultunk egy lazát Mátrafüreddel cube75el.
Azt is hogy nem haragudtok rám,hogy bele folytam a "dolgotokba"!
Kestejan!Tudom,tudom,milyenek vagytok,hisz én is egy "mozdonyossal"élek és szintén mocis vagyok... Belelkesedtek,aztán jön valami jobb téma.....Főleg,ha szereléssel kapcsolatos!De az meg tanulságos lehet.
Ezt is szerettem volna tőletek kérni,hogy hány lányzó jön,mert akkor a pólot magunknak külön intézem.Még se lógjon rajtunk.
Nem is zavarlak benneteket!
További jóóóó fórumozást kívánok nektek a mihamarabbi találkozás reményében!
Üdv:Bea
Egyre jobban rá vagyok már izgulva a talira
JAVITOTT VÁLTOZAT
VakVezető+valaki:
- időpont: mindegy, szállás: camping
- póló:1db (XL)
- 2fő, 1 motor
- időpont: mindegy, szállás:MINDEGY
- Póló 1db XXL 1db M
- 2fő, 1 motor
tike+Bea, emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella), póló jöhet!
Leooel +Hajni, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea, póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet
Ali83+Niki(folyamatban) póló természetesen
atissk:
- 1 fő , 1 motor,
- 1 póló XL,
- időpont ok, panzió jobb lenne (sátram nincs, kevesebb cucc kell)
VakVezető+valaki:
- 2fő, 1 motor
- időpont: mindegy, szállás: panzió
- Póló 1db XXL 1db M
- 2fő, 1 motor
atissk:
- 1 fő , 1 motor,
- 1 póló XL,
- időpont ok, panzió jobb lenne (sátram nincs, kevesebb cucc kell)
Jó,minden megfelel!Addíg még meglátjuk Csanád fiam hogy bírja az anja nélkülözését!Legrosszabb esetben nem a párommal megyek,hanem az unokaöcsémmel,ebben az esetben viszont akár január is lehet a dátum(keményp.csű a kölök)
Helló Bea!
kesteján bordája vagyok ,a pólók jöhetnek,a méret s,a páromnak xxl.de ha az jobban segit Ö 92 kg,és 185cm,én 51kg,és 164cm .egy kérésem van ha sátras ottalvós a buli akkor ne legyen zimankó,LÉCILÉCILÉCI!
baráti üdv.Bella
Most olvasom: úgy látom akár el is férnénk a panzióban, van benne hely, de nekem akkor is szimpibb a kemping, ha leszavaztok, akkor üsse kavics jó a panzió is.

Aki nem tudná merre van az M.route66 annak bejelöltem a CBR-es térképünkön:
http://maps.google.hu/maps/ms?...
Keressétek a zőőőd házat!
Nekem időpont jó, de a camping jobban bejön, meg nem tudom lenne-e annyi helyük a panzióban.
kestejan: nézd meg a linket, ott vannak az árak is!

Az én elmémben valami hasonló körvonalazódott:
április 28. szombat: megérkezés akkor amikor, külföld, ország másik fele, lerobbant motor, kalaposok által feltartóztatva, stb
április 29. vasárnap: miénk a nap, elleszünk valamivel a szállón, vagy egy-két röpke motorozás valamerre a környéken
április 30. hétfő: dél körül összepakolunk és haza indulunk
május 1. kedd: kis idő jut a családra, meg pihenésre, lustálkodásra, május fa állításra, a taliról megmaradt (ez elképzelhetetlen) sör elfogyasztására.
Vélemény, ellenvetés? kestejan egy 3 napos utazással belefér?

Helyszín M.Route66 (gondolom ez jött ki a szavazásból)
link: http://www.magyarroute66.hu/
Időpont: Április 28. (szombat) - május 1. (kedd) - (hosszú hétvége) ?

VakVezető+valaki:
- 2fő, 1 motor
- időpont: mindegy, szállás: panzió
- Póló 1db XXL 1db M
- 2fő, 1 motor
- atissk, a helyszín mindegy, póló jöhet
Részemröl OK
Szia Bea!Igazad van,ellustultunk,dehát tudod milyenek vagyunk hímek:először lelkesedünk ezerrel,aztán más köt le miket !Szóval:a magunk részéről jó a május 1körüli hétvége,két póló kellene(méreteket majd mondja a párom,ebben nem vagyok kompetens),a panziós elszállásolás sem gond,viszont azért gondolom megdobja az árat,ezt tisztázni kellene előre,mert hát sajnos mostanság nem vagyok éppen a toppon...ha utalni kell előleget,megoldható az is!Ja,és egy,két esetyleg többnapos lenne a buli,merthogy nekünk a kissebbik csemete még májusban sem lesz két éves sem,szóval...nemigen lehet mamára hagyni több napig.Tudom,bonyolítom a szervezést,de hát ez van,családot nem lehet mellőzni...
Hölgyek / Urak!

Ápr. 28 - Máj 1. hosszú hétvége?
a akkor megint itt a CBR tali lista (emlékeztetőül), majd mindenki pontosítsa plííííz a múltkori másolós módszerrel:

Helyszín M.Route66 (gondolom ez jött ki a szavazásból)
Időpont: ?

VakVezető:
- időpont: mindegy
- póló:1db (XL, ha kínai akkor XXX?L )
- 2fő, 1 motor
-Basi22:+Hajni
-időpont: mindegy
-Póló 1db XXL 1db M
-2fő, 1 motor
tike+Bea,m.route66.emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella)hely mindegy,póló jöhet!
Leooel +Hajni, hely mindegy, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea,helyszín tök mindegy póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet, helyszín mindegy
Ali83+Niki(folyamatban) póló természetesen ,hely:R66(félreértés ne essék én nem erőltetek semmit csak fölvetettem)
- atissk, a helyszín mindegy, póló jöhet (aki ismeri a helyeket és van hozzá link-je, betehetné)
Üdv Bea
igazad van sietni kellene
szerintem hosszú hétvégés legyen,a "kalaposokat" majd csak megoldjuk valahogy
én inkább panziora voksolok
Sziasztok!
Én cube75 menyasszonya vagyok,Bea.Bocsánat,hogy bele szólok,de kicsit azt látom,passzívak lettetek a talit illetően.Megértem,hisz,lassan vége a szezonnak,mindenki a "mozdonyok"téliesítésére összpontosít.
De a szervezésre a legjobb idő.
Vakvezető:Köszönöm,hogy próbálod a többieket ösztönözni!Nekem(mivel én intézem)fontos lenne póló ügyben,hogy tudjam,mennyi is kellene, illetve milyen méretben szeretnétek...Főleg,ha hordani is fogjátok. Összeget még nem tudok,mert hála istennek,nagyon jó kapcsolataim vannak,barátiak így nem is biztos hogy elfogadok tőletek pénzt.De ez még kialakul...
Szerintem a helyszínen,már nem kellene karatéznotok,mert ahogy tudom,az meg van:Route 66.Tehát,nem sátras...
Azt hogy hosszú hétvégében gondolkodjatok,meg kellene gondolni,mivel lesz olyan "mozdonyos"aki határon túlról érkezik!Ezt szerintem,vegyétek figyelembe!
Nem hiszem,hogy mocival,gondot okozna,ha esetleg dugóba keveredünk....
További szép napot Nektek!
Előre is köszönöm,ha segítetek nekem egy ici-picit!
Üdvözlettel:Bea
Sziasztok!

Pár éves tapasztalat már, hogy sátras bulit nem szabad május 1 előtt szervezni. Szóval szerintem döntsük el hogy sátrazzunk, vagy vendégház panzio stb stb.

A másik dolog, hogy szerencsés-e hosszú hétvégére szervezni a talit? Olyankor tele lesznek az utak kolbászoló kalapos bácsikákkal, plusz mindenhol tömeg lesz, hm?
Nagyon jól néz ki!
Köszi!
Én is égek a vágytól hogy minnél hamarabb összejöjjön a találkozó,de ha sátorban alvós lesz a buli(gondolom igen)akkor azért hajnali fagyok már ne nagyon legyenek,mert engem(meg a főszervezőt)a kedves oldalbordám ott a helyszínen fog kasztrálni! Szóval én inkább májusra szavaznék...
atissk: M.route66 link: http://www.magyarroute66.hu/