Én is emelni szeretném majd a 21 esem hátulját. Mert nekem is alacsony, meg gyengusz.. Szerény kb 120 kilómmal ráhuppanok, meg mögém felpattan valaki 60-70kilóval, +doboz/táskák. azért nem igazán kedveli a központi.. Én a vtr 1000nek a rugóját fogom majd belerakni, ha eljutok odáig. Cubenak is ez van benne. Gondolom Tike is hasonló dolgok miatt szeretne belenyúlni.
A himbarendszer két oldalsó kutyacsontja helyett lehetne másikat csinálni, már én is gondolkodtam rajta de nekem nagyon nem lenne jó mert a gyári üléssel rohadtul megdobja egyből az ülés magasságot is mivel a hátsó kerék járatot növeli.A stabilitást nem nagyon tudom hozzá vizuálni mert igazából se a rugó előfeszítéshez sem a csillapításhoz nem lenne nyúlva de az amúgy is rettenetesen orr nehéz gép még inkább azzá válna és mivel tudjuk hogy nem egy szűken forduló gépek a mozdonyok így ha nem pluszos tuningolt az első villa vagy akár csak a gyári 10w teló olajjal rendelkezik nem valami sűrűbb 15 vagy 20w van benne akár viccessé is válhat a dolog. A másik meg amin el lehet töprengeni ha hátsó dobozt jól megpakol az ember(rengeteg sör és izzadt leveses zokni ) esetleg utas nélkül is plusz az oldaltáska is már megbolondítja az elejét akkor mi lenne egy még magasított súlyponttal.......
Szia!
Basi csinálja, de csak hétfőn tudja elkezdeni, mert a magyar postának elsőbbségivel 1 hétig tartott kézbesíteni a csonkot, amit levágtam mintának!
Készít vagy kettő csonkot és a jobbikat befogom ragasztani fémragasztóval!
A 21 és a 24 generátorához más fajta szabadonfutó tartozik de a tengely egyforma és ha a hossza is okés akkor csak méretezés és távtartózás kérdése és szerintem mindenem lenne hozzá,holnap este meló után fel is fűzök egy komplex egységet a 21 bontott generátoromra kíváncsiságból meg amúgy is van dolgom a garázsban.
Vágom a témát hidd el,én meg 1 hete elkezdtem beállósként melózni aztán a rész meló idős megpróbálomból napi 13 órák lettek és most zsibbadok már esténként.Jó ha van bennem craft nyomkodni a kurzort!
Szerintemnem szabadonfutó, ahogy tike is jelezte nem nagyon megy tönkre, és akinek volt már a kezében az tudja is, hogy miért. Én inkább a generátor tengelykapcsolójára szavaznék. Ezt is biztos találsz bontottat, de általában már kopottak, az új ára pedig 36e körül van.
Szia,van szabadonfutóm 3 db és indító kuplungom is ,valamint bármi egyéb alkatrész kell vagy szervízelési probláémád akad a modellel,állok rendelkezésre Újfehértón!Sziaszok,üdv Ali!
Basi csinálja, de csak hétfőn tudja elkezdeni, mert a magyar postának elsőbbségivel 1 hétig tartott kézbesíteni a csonkot, amit levágtam mintának!
Készít vagy kettő csonkot és a jobbikat befogom ragasztani fémragasztóval!