Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Köszi szépen,a hátsóról tudsz valami műszaki rajz félét,hogy a haverok ki tudják vágni?
Ez pedig a hátsó:
Üdv!

Így néz ki az oldalsó:

A kihajtható kampók helyére van rögzítve, és a hátsó lábtartóhoz merevítve.
Sziasztok!
Valaki koptatott már ilyen betétet? Vélemény
Hangglider!
Láttam hirdeted a gépet, mi történt?
Áhhh, digó elektronok :)
Mutass nekik utat! :-) csak tudják már a helyüket.....
Most már csak az elektronokkal küzdök, nem mindegyik arra megy amerre kellene
Biztosan dehidratálja magát vmelyik téli tali után... :)
..........
A 40 rabló felülkerekedett rajta...
Egyébként Aliról tudsz valamit? Nagyon el van tűnve!
Hali! Semmi gond,csak nyugodtan! Szép kis jószág! Mi a küzdés tárgya?
1-2 napot csúszok a rajzokkal...

épp vele küzdök:
Hali!
Tökéletes,de ha van más dolgod..... türelmes vagyok!
Köszi!
Üdv!

Ha jó úgy, akkor 7végén megcsinálom.
Hali! Kb mikorra tudnád megrajzolni/fényképezni a doboztartót?
Előre is köszi!
Atis.
Szerintem mindkettő jó, annyi a lényeg, hogy 150/70 nél szélesebbet ne rakj fel. Egyébként nem néztem körbe a 140 es beszerzésében, de 150 est lehet, hogy könnyebben tudsz venni mint 140 est.
Köszönöm a választ!
Akkor elől maradhat a 110-es. Hátul viszont melyik a jobb kanyarokban? A gyári 140-es vagy a 150-es?
Jogos, túloztam kicsit, olyat csak a "Mi motorunk" tud!
ennyiért nekem is kell
Most látom, hogy nem adtam teljes választ. Igen különböző! Az első is és a hátsó is. Egyébként elöl a 21 en tavaly 120/70 volt idén visszatérek a 110/80 ra, hiába nz ki jobban, a gyári felnihez nem jobb a 120.
Szia, nekem SC21 em van, hátra 150/70 elfér és tökéletes, én tavaly 160/60 al jártam, kicsit a kanyarokban golkodott a hátulja. Szezon vége előtt lett 150/70 lett, hát vígan lehetett tempózni a kanyarokban. Láttam lentebb voltak viták a 21 ről és a szerelési dolgokról. Szerintem még nem pottyant a világra az az ember aki nem anyagi megfontoltságból vett az elmúlt 4-5 évben 21 est, engem leszámítva. Lassan 30 éves motorról van szó, nem tudom, hogy mit vár el az ember. Ha rászánjuk azt az összeget, hogy minden öregedő/elhasználódó alkatrészt kicseréljünk, akkor szerintem ez egy százszor megbízhatóbb modell, mint a mai motorok 99,9% a. Tavaly év elején nekem is voltak gondjaim a motorral, baleset stb, de idén már szinte nem fogok tudni mit javítani a motoron. Szóval vígan fogok nekivágni a kis 21 el a 2000 km es túrának. :)
Üdv!

Sc21 és az SC24 felni különböző? Nem túl virsli az sc21 140-ese? Lehet rá tenni esetleg szélesebbet? Ezt is szerelhették volna már 170-essel mint az sc24-est.