Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük ali, visszavárunk a fórumra, amint tudsz jelentkezz!
A "tuskó" sört meg hálával elfogyasztjuk.
Balesetmenteset neked is!
Skacok ,családi okok miatt határozatlan ideig nem lesz lehetőségem internethez hozzáférni ,így kívánok mindenkinek a szezon hátralévő részében balesetmentes közlekedést vigyázzatok magatokra!
repsol láncspray meg egy marék homok odaadóan!Ezt a receptet egy rendőrtől kaptam ,ha megállítanának csak letörlöm és kész,az én motoromhoz ne nyúljon affelől jót állok! (ala bendegúz)
Hát szűkösen, de lehet belefér, este 8-tól melózok aznap is.
Merre mennétek?
Szia! Jól hangzik,de ma rengeteg melóm van:(. Viszont szombaton nagyszabású motorozást tervezünk,eljöhetnél,ha jó az időpont.Meg szereztem egy újabb 24-es hátsó rugóstagot,azt még be kéne építeni
cube75!

Lehet, hogy kicsit későn szólok, de nem érsz rá ma délután/este egy körre a környéken? Gondoltam elmehetnénk Visegrádig a hegyeken keresztül, s vissza a 11-esen.
Vagy ha nem jó, akkor csak szimplán válthatnánk pár szót!

Üdv.!
Jah, elfelejtettem írni mert közben dolgozom is:
Tök jó a felnicsík! Illik az összképbe, feldobja a motort.
nos: szeretjük a motorokat, szeretjük a csinos hölgyeket, szeretjük még a mutatós felni csíkokat is ... és igenis minden érdekel ami kapcsolódik a motorokhoz, mert szar dolog hülyén meghalni.
... úgyhogy részemről mindenki írhat bármit és tehet fel bármilyen apró változást a motorján, legyen az akár csak egy fényes szelepsapka is, vagy egy bugyuta történet, vagy bármi ami közelebb visz a megvilágosodáshoz! Sokszor ha valaki csak kérdez, már az tanít nekem valamit, mert elgondolkozok rajta vajon ez hogy is van?...
Akkor csak jól tudtam..
Ideje egy garanciális szervíznek.
ÜDV
ha húzod az elsőt akkor a hátsó is fog meg forditva is persze erőhatások változnak a féknyergeken (mindig az fog jobban amelyiket fékezed)
jó a rendszám "takarásod"
Nem tudja valaki, hogy ez a CBS hogy is van pontosan?
Első fék hat a hátsóra és a hátsó is az elsőre, vagy csak a hátsó az elsőre? Mert Én úgy tudom, h mindkettő dolgozik a másikra, viszont a manualból azt vettem ki, hogy nem, meg nekem az első nem dolgozik a hátsóra...
Semmi gond üdv néked itt, szeretjük a gixxereket is !
Szeretjük csak semmi előítélet!
Fejethajtok köszönve az elismerést!
A géjesikszer kép után,már én is kussolok
Jól mutat a felnicsík!
Mielőtt írnátok valamit ,IGEN EZ EGY SUZUKI!
És akitől kaptam nem utolsó sorban!Nagyon szeretem őt!Motoros asszonyokat is ide!
A T iszafüred nagggggyon jó!
Megyek én is 1000 f talira!
kaptam szerelmemtől felnicsíkot (bordó) telefonos kép most itt!Amúgy meg tudom hogy senkit sem érdekel:
Helyes a tudatod 93 tól volt dual cbs fékkel és ezzel az idommal,bár én már láttam ezzel a farokidommal 91 es svájci butított modellt is ismerősömnek volt belőle !Meg is jártam kicsit vele mert megvettem tőle a doboztartó konzolt és keskenyebb volt a trepni mint ami nekem kellett volna így meg kellett szélesítenem!De összejött