Skacok ,családi okok miatt határozatlan ideig nem lesz lehetőségem internethez hozzáférni ,így kívánok mindenkinek a szezon hátralévő részében balesetmentes közlekedést vigyázzatok magatokra!
repsol láncspray meg egy marék homok odaadóan!Ezt a receptet egy rendőrtől kaptam ,ha megállítanának csak letörlöm és kész,az én motoromhoz ne nyúljon affelől jót állok! (ala bendegúz)
Szia! Jól hangzik,de ma rengeteg melóm van:(. Viszont szombaton nagyszabású motorozást tervezünk,eljöhetnél,ha jó az időpont.Meg szereztem egy újabb 24-es hátsó rugóstagot,azt még be kéne építeni
Lehet, hogy kicsit későn szólok, de nem érsz rá ma délután/este egy körre a környéken? Gondoltam elmehetnénk Visegrádig a hegyeken keresztül, s vissza a 11-esen.
Vagy ha nem jó, akkor csak szimplán válthatnánk pár szót!
nos: szeretjük a motorokat, szeretjük a csinos hölgyeket, szeretjük még a mutatós felni csíkokat is ... és igenis minden érdekel ami kapcsolódik a motorokhoz, mert szar dolog hülyén meghalni.
... úgyhogy részemről mindenki írhat bármit és tehet fel bármilyen apró változást a motorján, legyen az akár csak egy fényes szelepsapka is, vagy egy bugyuta történet, vagy bármi ami közelebb visz a megvilágosodáshoz! Sokszor ha valaki csak kérdez, már az tanít nekem valamit, mert elgondolkozok rajta vajon ez hogy is van?...
Nem tudja valaki, hogy ez a CBS hogy is van pontosan?
Első fék hat a hátsóra és a hátsó is az elsőre, vagy csak a hátsó az elsőre? Mert Én úgy tudom, h mindkettő dolgozik a másikra, viszont a manualból azt vettem ki, hogy nem, meg nekem az első nem dolgozik a hátsóra...
Helyes a tudatod 93 tól volt dual cbs fékkel és ezzel az idommal,bár én már láttam ezzel a farokidommal 91 es svájci butított modellt is ismerősömnek volt belőle !Meg is jártam kicsit vele mert megvettem tőle a doboztartó konzolt és keskenyebb volt a trepni mint ami nekem kellett volna így meg kellett szélesítenem!De összejött
A "tuskó" sört meg hálával elfogyasztjuk.
Balesetmenteset neked is!