Már most butaság, soha nem megy annyit, kevés a kw
óra szerint enyém ment 265km/h talán ment volna még egy picit max 270 szerintem, azaz jó ha megy 250-260at
Viszont egy kérdés ami most jutott eszembe, gyári benzincsövet hol kapok, ha kapok.... az idő vas foga elért a benzincsőig... kicseréltem duplafalú csőre, de az a szezon végére meglágyult és nagyobb tempónál összeszívta a csövemet és egyszer csak elfogyott a benzin...majd alacsonyabb sebességnél újra előbukkant..... elég bosszantó dolog.
Ezen sem szabájoz le elektronikusan semmi, hiányoltam is, de nem foglalkoztam vele, nyitott dobok vannak rajta és a fogyasztás nem az echo felé irányul, mert 9 alatt nem mértem a tavalyi 4 ezer kmben......de volt már majd a duplája is.... a tiltás hiányát betudtam a gyújtás teljes cseréjének, de nem gondoltam erre.. ez egy 87 es gép 96 os magyar forgalombahelyezéssel.
Az első szériás karbis xx-et elég lekövetni az biztos mert próbálkoztam!Fontolóban is volt a dolog évekig de maradtam az ős állatnál ,azt ne kérdezzétek miért Amúgy meg jól ide evett a fene ma este bennünket így hirtelen!
Erősen kétlem,esetleg szanaszét tunningolva,úgy viszont a gép is szanaszét hullott volna.Kicsit az egyszeri 70 éves bácsi jut eszembe aki az orvosnál panaszkodik:
-Doktor úr a szomszéd korombeli ember azt meséli neki még hetente kétszer megy a szex!Mit csináljak?
-Mesélje maga is...
Még az utód XX-el is "csak" 294-et mértek hivatalosan,pedig az nagyobb köb,erősebb,könnyebb,áramvonalasab,stb,stb...
Létezhet,volt ismerősömnek évekkel ezelőtt egy piros fehér 21 ese,ami a nyitott hurrican elektronikával ami nem szabályoz le csak mechanikusan, és agyonra fúrkált karbival ment 3 kilót gyári áttétellel ( gyári óra szerint, szerintem ha gps -el mérnéd az lenne 280,285 körüli) Ami viszont tény hogy alapjáraton sem evett 8 liternél kevesebbet ,és a határ a csillagos ég volt fogyasztásban! Én is húztam egy határt magamnak mert a főtengelyem bánná!
Lehet, hogy igazad van, nem tudom, csak felvetődött bennem a kérdés, hogy esetleg úgy nem csak látványban lenne jobb, hanem esetleg a menettulajdonságot is pozitívan befolyásolja. De így komolyabban végiggondolva, marad így .
Gondolom volt már pár őrült fórumos fiatal itt, valós lehet, hogy az előző tulaj 298 km/hval ment a mocimmal? Mert azt állította, hogy police.hu-s fényképe volt. Nem igazán vettem komolyan, nem is próbáltam utánozni, egyszer úgy kíváncsiságból felmentem 270 ig, de mivel az útviszonyok nem voltak olyanok inkább visszavettem. Szerintetek létezhet, hogy ment vele annyit?
Hát a gumi kérdésben tényleg nehéz a dolga van az embernek, mert a parkolóban jó nézni a szélesebb gumit, de ENNYI! Minden más szempontból rosszabb... pontos sebesség ugrik, nem fog bedőlni a kanyarban az így is kék bálna súlyú vas 2 kék bálna lesz , nehezebb nagyobb kerék=teljesítményvesztés... saját tapasztalat, hogy a nagyobb gumi csak a parkolóba király, de mi nem vagyunk olyanok
Jahh akkor értem a stációt! Atengely az tuti olyan a féknyerget meg az a lényeg hogy billenés irányába vertikálisan azaz a forgásiránynak megfelelően ne engedd fizikailag tekeredni ,és figyelve arra hogy feszülni sem feszülhet a rudazat !Amúgy én is a tartó rudazatot módosítanám át!Az enyémet meg fogom gumizni úgy is a hetekben és a távtartókat megmérem majd pontosan hogy mik mennek a 24 es felniéhez!
Én vagyok az a barom gumis. De egyébként azért kérdeztem, hogy ugyanaz e a tengely a 21 illetve a 24 nek mert a 24 nek 1 collal ahogy mondod nagyobb a felnije, erről tudtam mert olvasgattam, én a felni cserével gondoltam a felsorolt okok miatt, csak a rudat találtam útban. Ezért is kérdeztem mielőtt cselekedtem.
Még ha bele is tudod szabni ,fék lengővilla féknyereg tartó konzol csere nélkül ne tedd mert keskenyebb a felnid és még ha van is olyan barom gumis aki rárakja a széles gumit felejtsd el felni csere nélkül mert az az 1col az rohadt sokat jelent és olyan borzasztó szar menettulajdonságokat eredményezne hogy még veszélyes is lehet,az meg a másik hogy amire azt a széles gumit vissza leveszed a felniről lehet újra is fényezni !
óra szerint enyém ment 265km/h talán ment volna még egy picit max 270 szerintem, azaz jó ha megy 250-260at
-Doktor úr a szomszéd korombeli ember azt meséli neki még hetente kétszer megy a szex!Mit csináljak?
-Mesélje maga is...
Még az utód XX-el is "csak" 294-et mértek hivatalosan,pedig az nagyobb köb,erősebb,könnyebb,áramvonalasab,stb,stb...
Gyári áttétellel,gyári karburátorral kizárt.Lehet,hogy nem a gyári gumiméret van rajta elől és csal az óra..
Gondolom volt már pár őrült fórumos fiatal itt, valós lehet, hogy az előző tulaj 298 km/hval ment a mocimmal? Mert azt állította, hogy police.hu-s fényképe volt. Nem igazán vettem komolyan, nem is próbáltam utánozni, egyszer úgy kíváncsiságból felmentem 270 ig, de mivel az útviszonyok nem voltak olyanok inkább visszavettem. Szerintetek létezhet, hogy ment vele annyit?