ali!
A tankot holnap megnézem, lehet, hogy még maradt. Amit viszont biztosan tudok, hogy van egy pár gyári NEM HEGGESZTETT! lábtartó konzolom (ritkaság)
Mindenkinek: a Cube kipujára csak egy passzdarabot kell csinálnom (cca 2 óra meló), amit már fél éve megígértem neki, sajnos mindenki másnak azt kell mondanom, hogy a nyárig nem tudok semmit bevállalni, mert 12 óra/nap, 6 v 7 nap/hetet dolgozok, emellett van egy családom is úgyhogy bocsi. Azért ha egy menetfúrás vagy kisebb alkatrész polírozás, ilyesmi, szóval, amit meg tudok csinálni egy ebédszünetben vagy hasonló kaliberű dolog, azzal támadhattok, nagyon szívesen segítek.
Egyébként tudok ovált csinálni, karbonból is, de akkor várnod kell rá.
Szia!
Én arra gondoltam: hogy szétszedni darabokra, új külső borítás kapna, meg a belsejét is pótolni, ha kell (biztos kell)!
Csak nem merek belevágni tapasztalat nélkül, nehogy elcsesszem végleg!
Az enyémet(még a gyárit) beborították egy vékony acéllemezzel,a belső felén heggeszetették,lefujtam hőálló mattfekete festékkel,nem is látszott a javítás! Viszont csak két szezont nyertem vele,utána gyakorlatilag annyira tönkrement a belseje hogy muszáj volt cserélni,csörgött-zörgött,idegesítő volt.
Szia!
Elsősorban az enyémet szeretném felújítani!
Sajnos elég béna módon javították a baloldalit, a jobb oldalon meg fel van púposodva!
A külső borítást hogy lehetne kicserélni?
Jelenleg a gyári van még fent de nem szándékozom eladni a gyárit
a tiédet látni kellene nem hiszem, hogy menthetetlen, maximum kap egy új boritást ,
Ár 10doboz sör
Keresem a nyíllal jelölt alkatrész! Jöhet a komplett fedél, de elég lenne a közepe!
Nekem van SC24 tankom!
...BT anno jelentkezett érte, de még itt van!
http://youtu.be/Rs_wKkXCwDw
A tankot holnap megnézem, lehet, hogy még maradt. Amit viszont biztosan tudok, hogy van egy pár gyári NEM HEGGESZTETT! lábtartó konzolom (ritkaság)
Egyébként tudok ovált csinálni, karbonból is, de akkor várnod kell rá.
Én arra gondoltam: hogy szétszedni darabokra, új külső borítás kapna, meg a belsejét is pótolni, ha kell (biztos kell)!
Csak nem merek belevágni tapasztalat nélkül, nehogy elcsesszem végleg!
Elsősorban az enyémet szeretném felújítani!
Sajnos elég béna módon javították a baloldalit, a jobb oldalon meg fel van púposodva!
A külső borítást hogy lehetne kicserélni?
a tiédet látni kellene nem hiszem, hogy menthetetlen, maximum kap egy új boritást ,
Ár 10doboz sör
A gyári milyen állapotban van?
Mind a kettőnél vannak problémák és ezt szeretném javítani vagy kicserélni!
Szerinted meg tudnád csinálni és árat is tudnál mondani?