Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basi!
Megvan még a kipufogód?
Szia!
Bocsi, hogy belepofázok, csak azt szeretném kérdezni, hogy Te javítasz kipufogót?
cube! mi lesz a kipuffancsoddal? átdobhatnád valamikor, hogy meg tudjam csinálni a végit
nyáron is hangoskodni akarsz?
Olyan neked is kéne de annak még a hátulján is lenne gyík olyan nagy ráadásul ami még a mezőn se fér el!
Gyikos pólót is?
Kivágom szétflexelem megerősítem hajlítom kalapálom hegesztem lefestem valahogy rá kellene pattintanom tényleg mert elkopik az oldalsóm és már veszélyeset dől a gép.Fényezni meg már nagyon úúúútálom
Ne rijjatok az állvány miatt,kaptok mind a ketten...
Köszi, akkor valószínüleg én is ilyet teszek rá.
Közép álványt lassan gyártósoron lehetne tolni nekem is kellene csak nekem komplett kipu rendszer cserével járna szóval halott projekt 3 éve már! Idén is az oldalstendert koptatom tovább Plexi meg nekem mra füst túra van de nagyon szép egész jó a karcállósága és tanktáskával nagyon hálás a szolgáltatás amit tud nyújtani illetve esőben 150 fölött garantáltan nem lesz vizes a sisakod mert eltolja mindet! csak ajánlani tudom túratempónál is kevesebb a szélzaj és nem is dobálja a fejedet annyira tehát ez egy olyan befektetés ami ár-érték arányban nagyon jó befektetés.kv 4.5 cm rel magasabb a gyárinál és az íve sem ugyan az!
Ez Tike következő játékszere lesz hogy ne legyen annyira szembetűnő a változás! Szép gép

Az ötlet jó,de....egész éjjel?
Én ilyenkor -pusztán lovagiasságból- mondom az asszonynak, hogy feküdjön rám
Ok,mi igyekszünk ott lenni!Kis pontosítást lehet,mit jelent hogy üres szoba?Ágy azért van?Nekem mindegy,de a lányoknak nembiztos hogy még májusban jó ötlet a földön aludni...
CBR 1000F II. találkozó !
Időpont: 2013,05,17-19 !
Hely:CsászárHenryx City
Kaja lesz,
Szállás: Sátorozás,üres szoba(hálózsák kell)
Több info hamarosan
Visszatérve a CBR-hez:
Nincs valakinek egy középállványa SC24-hez, amitől esetleg megszabadulna némi magyar Forintért.
Más: Tervezem a plexi cseréjét és felmerült a gondolata, hogy esetleg magasítottat tegyek rá. Van valakinek ilyen téren tapasztalata?
Szerintem meg inkább ez: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_1400_abs_6057km-
6192825
Tényleg szép
De ezért a pénzért+ egy kicsi akkor már inkább R1200GS
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-6520972

jne fresssze:D ez fehér rigó:) az árát ne nézd mert szoba konyha....
Meg vannak örülve a vara árakkal...
Jó,jó..tanulhatna a Honda hogy is néz ki egy szép fény...
Egyébként csak az állapota miatt nézném meg,Óbudán van.
Ja és mijé feketeee?
Meglepett, hogy van fullgyári fekete:) szép allapotnak örvend... Ez viszont hasalós csacsi... inkább a varadero...
null
Ehhez mit szóltok ?
Sziasztok!

SC 21-es felesleges blokkalkatrészeket kínálok eladásra, indító kuplungon kívül komplett a blokk.
Érdeklődni itt vagy mail-ba.

Köszi.
Igen, egyetértek!
Aztán lehet hogy inkább megint 1000Dl lesz .. csak az a buznyák V2