Kivágom szétflexelem megerősítem hajlítom kalapálom hegesztem lefestem valahogy rá kellene pattintanom tényleg mert elkopik az oldalsóm és már veszélyeset dől a gép.Fényezni meg már nagyon úúúútálom
Közép álványt lassan gyártósoron lehetne tolni nekem is kellene csak nekem komplett kipu rendszer cserével járna szóval halott projekt 3 éve már! Idén is az oldalstendert koptatom tovább Plexi meg nekem mra füst túra van de nagyon szép egész jó a karcállósága és tanktáskával nagyon hálás a szolgáltatás amit tud nyújtani illetve esőben 150 fölött garantáltan nem lesz vizes a sisakod mert eltolja mindet! csak ajánlani tudom túratempónál is kevesebb a szélzaj és nem is dobálja a fejedet annyira tehát ez egy olyan befektetés ami ár-érték arányban nagyon jó befektetés.kv 4.5 cm rel magasabb a gyárinál és az íve sem ugyan az!
Ok,mi igyekszünk ott lenni!Kis pontosítást lehet,mit jelent hogy üres szoba?Ágy azért van?Nekem mindegy,de a lányoknak nembiztos hogy még májusban jó ötlet a földön aludni...
Visszatérve a CBR-hez:
Nincs valakinek egy középállványa SC24-hez, amitől esetleg megszabadulna némi magyar Forintért.
Más: Tervezem a plexi cseréjét és felmerült a gondolata, hogy esetleg magasítottat tegyek rá. Van valakinek ilyen téren tapasztalata?
Megvan még a kipufogód?