A sok türhő kotlik a "gombákon" régen totál üres volt és azt se tudták mi az a csempe és még gumiszandálba ugráltunk a "betongombákon" és kergetőztünk, most meg a sok fóka lenyúlta... amúgy ez a rész választja el a gyerek részt felnőtt résztől és természetesen mostmár a rozmároké
éljenek a gyerekek...
Mire raknád fel árgyélus királyfi? awora? Ha kell megbótoljuk de neked amúgy is jelentkezned kéne cseten is néha mert meg kéne beszélni mikor menjünk cubéékkal a kiállításra.
Hát fiatalok, úgy látom nincs menekvés nekem is fórnom kell valahová egy szivargyújtó aljzatot amiről tudok sátrat fújni és igót bozseválni mert nem újítok be mostanában semmi érdekeset.
Szia!
Én az ülés alá,az akku mögötti kis dobozba raktam a szivargyujtó ajzatot.Lengőre van kötve közvetlen az akku sarkokra,pozitívot megszakítottam egy 10A-os biztosítékkal.Nekem bevált,mert a radardetektor vezetéke is bőven elér a plexitöl az ülésig,és ha a telefonom lemerűl,azt is ott szoktam hagyni töltőn a dobozba,és nem látja senki.
Na látom, nekem is csinálnom kell gps tartót, ha lépést akarok tartani Veletek. Pedig már egész jól kezdek eligazodni a térképen, csak néha délen van kelet. Sebaj, majd ez elektromos biszbasz jól útbaigazít és letalálok a talira.
A gyújtáskapcsoló felfogató csavarjaival rögzítettem. Nincs útban kanyarodásnál sem, természetesen kipróbáltam, mielőtt véglegesen felraktam. Már csak egy szivargyújtó aljzatot kell felszerelnem. Ezen még agyalok, hogy hol lenne a legjobb megoldás.
Szia!
Köszi!
A Tiéd jobb megoldás, mert ha jól látom, akkor esővédett helyen van! Az enyém pont "kilóg" a plexi alól!
Hogyan rögzítetted?
Nekem egy Wayteq X820BT-m (4,3") van, az lehet többet foglalna el a műszerfalból...
Kanyarodásnál gondolom nincs útban semmi!?
Szia !
Tényleg nagyon jó lett a navi tartód. Én is sokat agyaltam rajta, hogyan lehetne megoldani, végül az alábbi megoldás született.
A második kép abból a nézetből készült, ahogy a motoron ülve látom, csak minimálisan takarja a műszerfalat.
éljenek a gyerekek...
-BT-
-BT-
U.i.: Nekem is rohadtul motorozhatnékom van! Ma felhergeltem a mozdonyt, de csak rosszabb lett...
-BT-
Én az ülés alá,az akku mögötti kis dobozba raktam a szivargyujtó ajzatot.Lengőre van kötve közvetlen az akku sarkokra,pozitívot megszakítottam egy 10A-os biztosítékkal.Nekem bevált,mert a radardetektor vezetéke is bőven elér a plexitöl az ülésig,és ha a telefonom lemerűl,azt is ott szoktam hagyni töltőn a dobozba,és nem látja senki.
(Még egyszer köszönet érte! )
Így sikerült:
Köszi!
A Tiéd jobb megoldás, mert ha jól látom, akkor esővédett helyen van! Az enyém pont "kilóg" a plexi alól!
Hogyan rögzítetted?
Nekem egy Wayteq X820BT-m (4,3") van, az lehet többet foglalna el a műszerfalból...
Kanyarodásnál gondolom nincs útban semmi!?
Azaz fröccsöntött műanyag vagy laminált üvegszálas?
Nekem gyanús hogy ez valami után gyártott idom.
Tényleg nagyon jó lett a navi tartód. Én is sokat agyaltam rajta, hogyan lehetne megoldani, végül az alábbi megoldás született.
A második kép abból a nézetből készült, ahogy a motoron ülve látom, csak minimálisan takarja a műszerfalat.