Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, simán derékra kell fölcsatolni, ill tépőzárazni és kész is...
Vá-vá-várj csak!Eszerint nem a motorhoz kapcsolódik,hanem a sofőrhöz?
Nagyon jó, pénteken meglett, le is teszteltük párommal, nagyon bejövős! Köszi a tippet!

utaskapaszkodó
Köszönjük
Üdvözletem mindenkinek!
Sajnálom, hogy kis időre tudtam részt venni, de az is jó volt...
A videó linkjét hamarosan megadom...
Meg még két hengert!
Már folyamatban
Igen,asszem semmi akadálya,talán kicsit szűkösebben leszünk,10-12 személy azért símán elfér! Meg aztán tudjátok:Sok jó kis helyen is elfér!
Te csak azt részeg, hogy én hiszed
Jövőre Nálad?
Látod?!
Már ezért megérte eljönni!
Azért egy aksit vegyél!
Szia Mindenkinek!
Szerencsésen hazaértem én is, de Kestejannal ellentétben nekem 50 km-ként voltak rendőrök!
Gödöllőt elhagyva visszafordított egy rendőr és kerülnöm kellett!
Később megtudtam, hogy Gödöllő és Aszód között, sajnos halálos motoros baleset történt!
R.I.P.
Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam és igazán sajnálom, hogy csak kevesen tudtunk "igazán" részt venni a találkozón!
Remélem jövőre is el tudok menni!
Basi-nak külön köszönet MINDENÉRT!
Örülök,hogy mindenki épségben hazaért.Jó volt látni titeket,(még ha keveset is).Basi,külön köszönet a szép útért Tike,neked meg a kendőért,még lógok némi komlóbefőttel
Köszi a találkozót srácok! Életemben nem fogyasztott még ilyen keveset a gépem

Jól éreztem magam a "vasutasok" körében, bár ha legközelebb is befogadtok, lehet viszek magammal 1-2 Suzukist is, csak hogy kiegyenlítettebbek legyenek az arányok

Sziasztok!

Sajnálom hogy nem tudtam elmenni,nagyon jó lett volna a márkatársak között lenni. Az én motorom sajnos garázsban tölti az idei évet,nincs pénzem megcsináltatni. Már a hangját sem tudom hallgatni,ma már nem indult el.

Tavaly mi is itt kezdtük az évet(akkor még a kis Hornetemmel) pöpec ez a hely nagyon :)
Móri vagy, váo

Móron dolgozom, szal ott is össze tudunk futni Jövő héten éjjeles leszek 18-06-ig a Hammersteinben bár most más lett már a neve, Telcsiszámod elmentettem, holnap felhívlak