Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

II.CBR1000F találkozó
Időpontokat kellene gyűjteni kinek mikor lenne jó
Máj, 10-12 ?
Köszi Viszont
Az élet olyan mint az ásás, mindig hátráltat egy ,két gyökér, de azoknak jól oda bas.ol és minden megy tovább
ne foglalkozz velük
régen sokat voltam a szerelés ben de meguntam a sok "okos barmokat"
Szevasztok!Boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek itt mint újonnan ideszabadult fórumlakó. Bevallom hősiesen nagyon régen nem jártam itt és azt azért tettem mert nagyon felidegesített pár dolog a sportmotoron .Az emberek nagy részével pedig facén tudok bármikor értekezni,ráadásul ott intézem az ügyfeleimmel a munkáimat is általában ami beesik és sokszor az alkatrész beszerzéseimet is így kézenfekvő ha sokat lógok ott fenn!Majd vissza olvasgatok témákban és ahogy látom most gyorsban szinte csak a kemény mag maradt.Na szóval boldogabbat erre az évre skacok mindenkinek mint a tavalyi volt.
Buuuééééék!
Bukócső és pályagumi,
angyalkákon tangabugyi.
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!
Ezt Én is eljátszottam ma, csak az enyém kicsit jobban kérette magát..
Szép lett a színe!

-BT-
Gratula!
Sikerült elindítani.....

http://youtu.be/sBU2FD_AhLw
Nabassz....tényleg!
Hogy mit ittam?Lássuk csak...öööö....inkább nem sorolom fel!
mit ittal es mennyit h nem vetted eszre h az egyik elso masik hatso? :-)))
Ki kéne eít tenni még egyszer,nem elég szembetűnő..
Eladó 2 szett Ferodo 2002P első fékbetét CBR1000F (1993-2000) csupán 6790 Ft/szett áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Eladó Ferodo FDB 665P hátsó fékbetét CBR1000F-be (1987-1988) csupán 4490 Ft/szett áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Nah mindenkinek békés, boldog, motoros ajándékokban gazdag, okádástól mentes kellemes ünnepeket kívánok!

-BT-
Eladó 2 szett Ferodo 452P első fékbetét CBR1000F-re (1987-88) csupán 4990 Ft/szett áron.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
Mindenkinek kellemes karácsonyt és Boldog újévet
Ja Én máris 5 kilóval több vagyok mint tegnap előtt
Boldog karácsonyt minden mozdony vezetönek és hozátartozojának
Sziasztok!
Én beérem a kettőezertizenkettedik helyezettel is !
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
Imáid meghallgattattak.....jövünk,mint a spanyol nátha :)
Szódabikarbóna bekészítve Ati!
Na,még a harmadik hely sem rossz...
Szeretetteljes békés karácsonyi ünnepeket,beiglit nem ám kihányi a sok pálesztól!
Sok-sok-sok boldog motoron töltött pillanatot,távoli tájakat,biztonságos hazaérkezést,trafipaxmentes boldog új évet kívánok mindenkinek!
Jaés!Remélem mihamarabb találkozunk!
No,én meg folytatom :) Először is bocs a távollétért,csak új melóhelyem van,és munkára meg alvásra redukálódott az életem,de ígérem többet leszek :) Ezúton kívánok nektek töltöttkáposztában,pálinkában meg CBR-ben gazdag ünnepeket...
Meg kezdem a sort
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kivánok, nektek és a hozzátartozóitoknak
Köszi, jó ára van...
Sajnos nem tudom. Párom VFR-jére vettük, de végül nem lett feltéve rá. Közben vettünk egy XJ600-at neki, arra meg nem igen kell.