Köszi Viszont
Az élet olyan mint az ásás, mindig hátráltat egy ,két gyökér, de azoknak jól oda bas.ol és minden megy tovább
ne foglalkozz velük
régen sokat voltam a szerelés ben de meguntam a sok "okos barmokat"
Szevasztok!Boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek itt mint újonnan ideszabadult fórumlakó. Bevallom hősiesen nagyon régen nem jártam itt és azt azért tettem mert nagyon felidegesített pár dolog a sportmotoron .Az emberek nagy részével pedig facén tudok bármikor értekezni,ráadásul ott intézem az ügyfeleimmel a munkáimat is általában ami beesik és sokszor az alkatrész beszerzéseimet is így kézenfekvő ha sokat lógok ott fenn!Majd vissza olvasgatok témákban és ahogy látom most gyorsban szinte csak a kemény mag maradt.Na szóval boldogabbat erre az évre skacok mindenkinek mint a tavalyi volt.
Na,még a harmadik hely sem rossz...
Szeretetteljes békés karácsonyi ünnepeket,beiglit nem ám kihányi a sok pálesztól!
Sok-sok-sok boldog motoron töltött pillanatot,távoli tájakat,biztonságos hazaérkezést,trafipaxmentes boldog új évet kívánok mindenkinek!
Jaés!Remélem mihamarabb találkozunk!
No,én meg folytatom :) Először is bocs a távollétért,csak új melóhelyem van,és munkára meg alvásra redukálódott az életem,de ígérem többet leszek :) Ezúton kívánok nektek töltöttkáposztában,pálinkában meg CBR-ben gazdag ünnepeket...
Időpontokat kellene gyűjteni kinek mikor lenne jó
Máj, 10-12 ?