ÓÓÓÓ dekirály vagyok fölismertem a Gixerről készült képet de az igazi jóféle strand innen 5km-re van csongrádon (csak szandálosoknak!) ja a motorról van szó? föl se ismertem valami suzuki? az kínai vagy lengyel?
Sztem egy megtekintést megérne az első. Képről legalábbis. Az hogy mennyi km van benne nem sokat jelent. 10e km alatt is le lehet harcolni egy bringát teljesen, ha elég tehetséges a tulaj és lehet rá vigyázni 150e km-en át.
Igen?Bocsássátok meg tudatlanságomat,én csak olvasgattam a progresszív rugóstagokról,előnyeiről,ilyesmi...most meg lehetne jóárúsítva venni egy párat és csak kérdeztem hogy mi az ábra vele,gondoltam dobok még az útfekvésen!De ha eleve az van benne,akkor sztornó!Köszi!
Gyerekek egy kérdés amiben tanácstalan vagyok:Van-e valakinek tapasztalata,illetve hiteles ismerőstől hallott-e valamit a progresszív rugóstag beépítéséről,előnyeiről esetleges hátrányairól,mennyiben javít a menetdinamikán,egyáltalán megéri-e,vagy csak urbán legenda,marketing,stb,stb?
Szóval aki tud használható tanáccsal szolgálni,léci-léci-léciiii!
Péntek este, amikor leesett a hó, motorral voltam dolgozni. (Volt kollegáris elismerés!) Igaz, hogy csak egy Schwalbéval, de az is két keréken gurul.. Hazafelé minden rendben ment, de az utcánkban elrodeóztam Vele egy fél tank benzint. Pörögtem, mint a hülye gyerek az oszlop körül! Nem is tudtam, hogy egy bádogrobogóval ilyen jól lehet browside-olni!
A második meg nem tetszik..egy jó kis GSX1400 érdekelne még
Jahh és min 200Km/ó ,,te fax
-BT-
Ha jól látom Mindenki dolgozik vagy havat lapátol!
Legalábbis nálam ez a helyzet!
-BT-
Szóval aki tud használható tanáccsal szolgálni,léci-léci-léciiii!
nagyon kemény
-BT-
-BT-