Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez viszont gyönyörűűűű
ÓÓÓÓ dekirály vagyok fölismertem a Gixerről készült képet de az igazi jóféle strand innen 5km-re van csongrádon (csak szandálosoknak!) ja a motorról van szó? föl se ismertem valami suzuki? az kínai vagy lengyel?
Sztem egy megtekintést megérne az első. Képről legalábbis. Az hogy mennyi km van benne nem sokat jelent. 10e km alatt is le lehet harcolni egy bringát teljesen, ha elég tehetséges a tulaj és lehet rá vigyázni 150e km-en át.
Az elsőbe milliárd a km pedig az lenne az igazi
A második meg nem tetszik..egy jó kis GSX1400 érdekelne még
Így is kell, "papucs,póló,rövid gatya"
Jahh és min 200Km/ó ,,te fax
Na itten van neked agresszív rugó:http://www.zietech.de/motorrad... De inkább rugjunk be,attól legalább jól nézünk ki..
Krisz, mennyi az a jóár?
Ha futómű tuningban gondolkodsz, akkor szerintem egy upside elejével tudnál rajta sokat javítani, de az nem olcsó.
Igen?Bocsássátok meg tudatlanságomat,én csak olvasgattam a progresszív rugóstagokról,előnyeiről,ilyesmi...most meg lehetne jóárúsítva venni egy párat és csak kérdeztem hogy mi az ábra vele,gondoltam dobok még az útfekvésen!De ha eleve az van benne,akkor sztornó!Köszi!
A gyári rugóstag is progresszív, mire gondolsz pontosan?
Mert ez itt a sportmotor .hu és nekem már egyszer nagyon elegem lett ugyan ilyen dolgok és pár felhasználó miatt!
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok képet feltölteni? Egyszerűen ne is hajlandó csatlakozni, amikor rányomok az elküld gombra...

-BT-
Sziasztok!
Ha jól látom Mindenki dolgozik vagy havat lapátol!
Legalábbis nálam ez a helyzet!
Hiányzik a 104Nm Viszont találtam 1 képet ami tuti Sakto kedvence lesz na ki is van a képen?
Há lefelé:)
És Te most pontosan melyik irányba is haladtál éppen?

-BT-
Az új járművem:) gyakorlok a jégkorszakra:) éppen a beszarást gyakorlom
Gyerekek egy kérdés amiben tanácstalan vagyok:Van-e valakinek tapasztalata,illetve hiteles ismerőstől hallott-e valamit a progresszív rugóstag beépítéséről,előnyeiről esetleges hátrányairól,mennyiben javít a menetdinamikán,egyáltalán megéri-e,vagy csak urbán legenda,marketing,stb,stb?
Szóval aki tud használható tanáccsal szolgálni,léci-léci-léciiii!
Hogy állsz a mozdonnyal?Csak azért mert ha el drifteled az időt akkor tavaszra készen sem lesz!
Kell mögé valami kuli mert így nincs hova ülni!
HONDA lusta motor L.T.D
nagyon kemény
Péntek este, amikor leesett a hó, motorral voltam dolgozni. (Volt kollegáris elismerés!) Igaz, hogy csak egy Schwalbéval, de az is két keréken gurul.. Hazafelé minden rendben ment, de az utcánkban elrodeóztam Vele egy fél tank benzint. Pörögtem, mint a hülye gyerek az oszlop körül! Nem is tudtam, hogy egy bádogrobogóval ilyen jól lehet browside-olni!

-BT-
Hybridben még nem. Agyam eldobom..

-BT-