Érdekes biztos hogy ez gyári idom ?nincsen variálva valahol nincsen műanyag hegesztésnek nyoma belül?A fejidom az tényleg az rf é re hasonlít nagyon bár az oldalidom láttán nekem még ez is beugrott egy pillanatrahttp://www.bikepics.com/pictur...
Nagyon ügyi munka gratulálok ! Lehet azért látni hogy agyaltál rajta rendesen,és szegény ember abból gondolkodik amije van de tényleg jó lett és itt legalább nincsen útban semminek!
Sziasztok!
Nem tudom tudna-e valaki segíteni, az a problémám hogy vettem egy idomszettet amibe kellene lámpa és egy plexi csak nem tudom mihez keressek mert az eladó csak annyit tudott, hogy valamilyen Hondára való. Tudom a Google a legjobb barátom, de egyszerűen nem találok ilyet. Az alkatrészeknél azt mondták talán cbr1000f lehet! Ötlet? Segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!
Egy kicsit "ügyködtem" a mocin! Egy GPS/telefon tartót csináltam ilyen-olyan alkatrészekből!
Anyag beszerzés: 2 nap, munka: 2 délután, az ötlet kb.:1 hónap!
Pár kép:
Ma felbosszantott a tanksapkámon a műgyantás állandóan fölváló borításom így rászántam kis időt végre a saját gépemre és csináltam egy örök darabot cirka 3 óra alatt .Cube ha szeretnéd akkor egy ilyenre még van anyagom számodra csak hozd a sajátodat ha megyünk a kiállításra!
A szélvédőre tapadó tartónál mindig takart valamit, de ennél minden oké, meg szerintem stabilabb is!