Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Szegénynek nem jutott hely a garázsban?!
Biztos szereltél valamit!
Ha netán vkinek van elfekvőben halott vezműlánc feszítő, olcsóért (vagy csoki/sör) vevő lennék rá!
Egész szép ez a fehér CBR :-)
Nagyon helyes legalább itt a nagy családban marad, ami jó dolog! Amúgy meg jó itt megint köztetek de úgy érzem föl kell valamivel ráznom illetve gatyába ráznom jad a fórumot mert még a vének tanácsából is kevés az az ember aki leledzik itt néha! na majd besűrüsítek valami témával.Amúgy meg ne csak én akarjam megváltani a világot .Hajrá mindenkinek legalább köszönjön rám néhány régi arc ha kérhetném
Támogatom az ötletet, Felsőörsi vagyok! :)
A Bea VFR ére lecsapok elvileg anyácskának
Amúgy tényleg nem rossz gépek a divik!Az egyik haveromnak a szomszédban pont most szedtük le a hengerfejét mert 2 gyertyamenet is megszakadt!Az viszont az előző tulaj trehánysága volt aki viszont valahol olaszországban leledzik!
Sajnos én is ritkábban vagyok erre, a Facebook miatt, pedig nem szeretem, de ez van!
Szia!
Csak kíváncsiságból az XJ600N milyen évjáratú?
Fénykép?
Szia Mindenkinek!
Nekem mindegy milyen napra esik a találkozó, mert úgyis szabit iratok rá!
Csak legyen egy időpont, aztán hajrá!
Az idő legyen kegyes hozzánk!
Jajj,what the fuck pontosabban?
Haaat majdnem. Történt egy kis upgrade egy XJ600N-nel.
Női szektor külön gépparkkal és mind honda!GYÍHÁÁÁÁ
Óh hát ez nagyon jól hangzik,innen nem jövök haza közben az tuti. Elsőre 740 returban +182 az már majdnem egy ezredes meg ami belefér ...Jó fáradt leszek kell majd a sör rendesen viszont ha balcsi akkor ott még májusban nem lesz faszányos annyira a víz!
Helyes helyes :D támogatom az elgondolást :)
Első terv 187 km
Idén már az én Beám is sajáttal jön! remélem:-D
Részemről a köszönet első kézből a részvételedért és tiszteletbeli egyedüli női tag lehetsz majd a későbbiekben De nagy ritkán még tőlem is lehet hogy ritkábban azért Bea is be befigyel cube mögül itt a fórumon!Ő a másik tiszteletbeli nő erre felé ahol a madár se jár!
Hát nekem nincs mozdonyom kedves vasutasok...max csak kisvasutam :) Lehetséges h leszek még itt köztetek azért látogatóba a jövőben :)
Ernő üdv itt a nagy családban. pár képet lőhetnél a vasról,nagyon érdekelne.
Nekem minden megfelel, pattintottam föl pár nóje képet ha érdekel akárkit ishttp://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem OK..
Sztem ha most lefixáljuk a 10-12-t, mindenkinek lesz ideje úgy szervezni hogy el tudjon jönni!
Találkozó?Föltétlen föltétlen.Nekem jó a máj második hétvége de felőlem mehetünk később is ,hátha biztosabban kegyes lesz hozzánk az idő mert ugyebár tavaly szerencsénk volt vele! Egy a jelszóm BÁRMIKOR BÁRHOVÁ VELETEK!De ezt tudjátok.Válogatok össze egy képgalériát az elmúlt 2 -3 hónapomból aztán fölteszem mert nagyon el vagyok maradva! Tudom,tudom......mindennel!