Nagyon helyes legalább itt a nagy családban marad, ami jó dolog! Amúgy meg jó itt megint köztetek de úgy érzem föl kell valamivel ráznom illetve gatyába ráznom jad a fórumot mert még a vének tanácsából is kevés az az ember aki leledzik itt néha! na majd besűrüsítek valami témával.Amúgy meg ne csak én akarjam megváltani a világot .Hajrá mindenkinek legalább köszönjön rám néhány régi arc ha kérhetném
Amúgy tényleg nem rossz gépek a divik!Az egyik haveromnak a szomszédban pont most szedtük le a hengerfejét mert 2 gyertyamenet is megszakadt!Az viszont az előző tulaj trehánysága volt aki viszont valahol olaszországban leledzik!
Szia Mindenkinek!
Nekem mindegy milyen napra esik a találkozó, mert úgyis szabit iratok rá!
Csak legyen egy időpont, aztán hajrá!
Az idő legyen kegyes hozzánk!
Óh hát ez nagyon jól hangzik,innen nem jövök haza közben az tuti. Elsőre 740 returban +182 az már majdnem egy ezredes meg ami belefér ...Jó fáradt leszek kell majd a sör rendesen viszont ha balcsi akkor ott még májusban nem lesz faszányos annyira a víz!
Részemről a köszönet első kézből a részvételedért és tiszteletbeli egyedüli női tag lehetsz majd a későbbiekben De nagy ritkán még tőlem is lehet hogy ritkábban azért Bea is be befigyel cube mögül itt a fórumon!Ő a másik tiszteletbeli nő erre felé ahol a madár se jár!
Találkozó?Föltétlen föltétlen.Nekem jó a máj második hétvége de felőlem mehetünk később is ,hátha biztosabban kegyes lesz hozzánk az idő mert ugyebár tavaly szerencsénk volt vele! Egy a jelszóm BÁRMIKOR BÁRHOVÁ VELETEK!De ezt tudjátok.Válogatok össze egy képgalériát az elmúlt 2 -3 hónapomból aztán fölteszem mert nagyon el vagyok maradva! Tudom,tudom......mindennel!
Szegénynek nem jutott hely a garázsban?!
Biztos szereltél valamit!