Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szedd le, posta és meglátom mit tehetek ez ügyben
99% a siker
Gondolkodj egy kicsit a perselyezésen, mert nekem is uez a probléma a nyergekkel:-)))
ja fém fékcsövet meg én sem tudok olcsóbbat 17 környékétől beszer árban persze plusz a hosszú áteresztő csavarok
Még csak szeretném cserélni mert nincs rá keret de azért mert kikoptak az úszóágyaim és kiveri a zsírt aztán csattognak a nyergek és kopognak az a gond hogy nem a stift kopik mert ugyebár az acél hanem a gyereg alu része ami csúszik de még gondolkozom rajta hogy szétszedem és esztergálok bele perselyt.
Ali!

Féknyergeket miért cserélted? Gyárira? Ha tudsz jó áron fém fékcsövet, érdekelne engem is!

Nem sok, de maradt még pár szál!
Te jó isten van még hajszálad amit nem téptél ki? nagyon szimpatikus de kíváncsi lennék azért arra is hogy hány garnitúra fékbetétet használnék el mire beáll hogy melyik márka és milyen összetételű betét a jó hozzá mert azt még a gyári tárcsákhoz is elég kitalálni. de nagyon szimpatikus első körben én is most cseréltem ősszel első tárcsákat de azokkal nagyon jól jártam.Féknyergek lesznek a következő cseredarabok és előre fém fékcső kell!Hátulra meg tapadós gumi szóval lesz mire ránéznem ha odáig jutok.
Ez a gyári méretű hátsó féktárcsa, de nekem valamiért kisebb van.
Rendeltem magamnak másikat, ezt meg elpostáztam BT-nek a múlt évben, csak még ezek szerint nem szerelte fel, pedig már kíváncsi vagyok, hogy Neki hogy passzol!
Amúgy csináltattam egy fickóval, 17k-ért plusz posta, majd ment vissza, mert nem volt jó a furatátmérő meg a süllyesztés, meg nekem kisebb van 10mm-el.
Elküldtem az én féktárcsámat is, hogy az alapján csináljon másikat, az 14k plusz posta!
Meg is jött az összes tárcsa:
1, az én régi tárcsám
2, az új nagy tárcsám rossz furat átmérőkkel (Ezt később én vittem el műhelybe, ahol plusz 4k-ért megcsinálták a süllyesztéseket)
3, az új mérethelyes tárcsám, de 4mm-es vastagsággal csak!
Egy kicsit kezdett kiborulni a bili!
Megint telefon hegyek, e-mail váltások, a vége az lett, decemberben sikerült megkapjam a minden méretben egyező új féktárcsát, ami ott virít a szekrényben, mert nincs kedvem a hidegben szerelni!
Ja, ez június közepén kezdődött!
Hűha ez hunnan van mennyi?ÁÁÁÁ nincsenpíz hitel ááá az sincs Mennyi?tiéd?miért nem rakod már föl
Az az igazság hogy most van időm sajnos unatkozni. Ilyenkor bezzeg jók vagytok ti is
Hali!
Már kérdezni is akartam, hogy hogy ilyen "aktív" vagy/lettél?
Nem vagyok elveszve de ugyi hogy mennyire jó hogy végre vagyok nektek! hehe
Örömmel látom, hogy végre megpezsdült egy kicsit a fórum.
ezennel kívánok Én is minden mostani, és leendő tagunknak Boldog, Széles kanyarokban gazdag, balesetmentes Boldog Új Évet!
jah Ali.. CCSSSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓKKKOOOOLLLLOOOOOOOOOOOOMMMMMMM! Bácsi..

-BT-
Hja,meg másnapos is a lövöldözéshez...
Krisztián úgy tartja a pocakcoknit mint amikor a pisztoly táskából terence hill előkapta a pisztolyát!Csak lőni nem tud vele mert görbe a hegye!
istenem mit figyeltek ennyire párnás szemmel ti jóemberek?Gumibelsőt maximum egy bicajhoz
1. Hideg volt a sör:megmelegítettük!
2. Taktikai megbeszélés(gumiböngészde a neten)
3. Reggel: -Szeresd pocakot!(még ha csak egy büdös zokni is)
Szóval újévvártunk,ettünk-ittunk(főleg),jól éreztük magunkat!
Én is kívánok neked boldog új évet. A cimborámnak is 1100 dfi kawája van!Hatalmas egy monstrum1.2 lóerős az önindítója bemérették igazi bivaly.Az 1000 f pedig nem fog csalódást okozni soha.
Egy kicsit megkésve, de szívből kívánok Boldog Új Évet Mindenkinek!
Ebbe a mozdonyba kétségtelenül bele lehet szeretni tényleg nagyon faja sárkány!Nem mellesleg szimpatikus a mozdony veztő úr is mellette. Mondhatom mindenki nevében szerintem hogy köszi a képeket és jó hogy idetaláltál közénk!
Helo

A képek amiket kértél...
Na úgy a legegyszerűbb de az én módszerem is mükszik hálásan az meg olcsóbb mint a postaköltség!vegyed kifelé készítsd a flexet meg kell két hosszú saválló szegecs bontsad a sört hívjál fel és már mondom is! Ja jó ha van egy eszterga is otthon!
Tike :kiszedem,posta azt meg gyógyitod
(ha kérhetem )
Úhh sajna nincsen eladtam de miért nem azt hackelitek ami benne van?
Hát igen,volt bennt valami éppen és amire kimentem már ez a látvány fogadott!