Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, akkor lehet, hogy hétvégén felkereslek az öcsém kíséretében. Egyébként mennyire hangos a cső?
Ja és fórumos kollégának jár némi kedvezmény is
Ahamm, megvan. Minden másnap hív valaki, de senki nem jönne el érte:-D
Tike!
Az eladó cuccaid közt láttam egy Micron dobot, az megvan még? Az öcsém VFR-jére kéne valami puffancs.
Köszi
Csak nincs hozzá elég életerőm...
Nekem is azt kéne...
Hogy a viharba ne! :-)

Meg kellene kérdezni mennyi egy bontott rossz feszítő, azt átalakítani, és csak kicserélni gyorsba.
Tikke ha össze futnánk tavasszal megoldható lenne az enyémnek a javitása (vezfesz)
nem akarok kisérletezni és neked már bevált
A lánc 17000huf
a feszitő 52000huf
Szia

Köszönöm a válaszod, szerintem gyári lehet mert 60 ezer van az órába, ha annak lehet hinni. De majd elmondom a szerelőnek amit ajánlottál!
üdv
Visszatérő dolog ez a vezműlánc csörgés, nem biztos hogy a csere megoldja hosszútávon a problémát. Sztem láncot akkor cserélj, ha nem tudod mennyit futott, de gyanítod hogy már eleget, a feszítőt gyárira hiába cseréled, hamarosan ugyanúgy fog csörögni. Én egy erősebb rugót + egy pici O-gyűrűt tettem a feszítő patronba, azóta semmi hangja.
Sziasztok!

Eléggé csörög hidegen a vezérműláncom. Gondoltam kicseréltetem a télen, van valakinek információja hogy kb mennyibe lenne a szett feszítővel együtt. Csak azért kérdem hogy ne nagyon vezessenek meg a szervízbe..

köszi mindenkinek
Örömmel olvasom, hogy azért foglalkoztok a kicsikékkel még így télidőben is. Én azért hetente egyszer beindítomés járatom egy kicsit. Mit nekem benzinár emelés, 500 Ft-ot megér egy enyhe Co mérgezés a garázsban
Bizony, bizony.. Én pl. naponta 2x gyújtok be a motorka mellé a kályhába, hogy legalább egy +5°c-ban legyen. Ha bütykölök mellette akkor +10-15°c-os "hőség" is szokott lenni. Mondjuk Nálam a garázst a régi házunk konyhája jelenti. Alig fér be az ajtón a mozdonyka.

-BT-
Fűűűtött?:D
Máris föltolom az emeletre a szobámba:D mit nekem 271kg:D
Itt meg leszakadt a tél,40 cm hó,de én imádom!Azért lassan a tavasz is eljön,addig is fütött szobácskájában alszik a mozdony..
A garázsban log a falon,és gondoltam emlékeztetek mindenki, hogy milyen motorunk van
Mi is!
Csak Nekem pl. lesz előtte egy kiadós rontom-bontom-összerakom.
Hamarost gyártok egy emelőt, s nekilátok a mÚveleteknek.

-BT-
Helyes!

-BT-
Hát igen még meg kell tisztítanom és valóban kell új szelepfedél tömítés :D Lesz vele még munka de tavaszra pöpec kis paripa lesz :D
Amúgy szervizkönyv elég jó, onnan néztem milyen sorrenben kell hengerfejet lazítani meg összeszerelésnél megadja sorrendet és nyomatékot meghúzásra, egyszóval elég hasznos :D
jaaaaj de várom már a nyarat:D

http://youtu.be/iXn0hyCOndQ
háát a 40 ezer környéke szerintem reális lehet ha nem a te lámpádat építi bele... maga az üvegszál 0 Ft de a meló amit belerak:S
triál motor lett belőle:D
habár 1 icipicit súlyos:D
Amúgy SZÉP az a 21es