Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az árak villa 25000 konzol+ lábtartó 2500.-
06209 9 238057
Szia!
Engem az első villa és a balos lábtartó ára érdekelne.
Üdv.
a két nyakidom betét menyi sc21-esé és oldalidom
Üdv!

Az ülést mennyiért adod? 24-esé?

Köszi!
sziasztok , sc21 bontásba került , az idomok sérültek sc21-24 is van
email fritz76@citromail.hu , 06204256333
Amit leírtál maximálisan igaz, csak nekem alapjáraton volt olyan 14,3 míg ha ráadtam a világítást felszaladt 15,2 ig ami nem egy B6 az akksi számára. (mint arra te is rámutattál)
Motoroknál sincs különbség. A 12V névleges feszültségű akkumulátor töltéséhez 13,2 V kell legalább, de 14,4 V a gázképződési feszültség határa 20 fokon, ezért van az, hogy 14,2-14,5 Volt körüli a fedélzeti feszültség. (A Tajgán amúgy 17V-al is lehetne tölteni)
Azért ilyen magas, mert itt még sz*r a gyk , de kireléztem azóta jó.
Autóknál 14,5V a szabályzási feszültség.Nem tudom,hogy motornál van-e különbség.A motordata meg nem akar elindulni,hogy megnézzem
Köszi szépen, de már megoldódott.Bár itt még nem tökéletes.
Nekem van fesszabályzóm, bontott... :)
és kész is a vízágy:D
Arra is vigyázni, hogy megfelelő idő elteljen a kaja és a pálesz között, különben fújáskor megindul az is aztán akármilyen jól megrágtad marha nehéz ám azon a kis lyukon átpréselni , hidd el próbáltam
Képzeld csak el:Telefújod alkoholgőzzel,azt reggel csak jó mélyeket szippantasz a matracból!Újrahasznosítás!Tiszta olcsón ismét be lehet rúgni!
Milyen jó is részegen matracot fújni
Biztos lehet földön, én biztos viszek matracot.
Basi:
Nem sürgetlek vagy basztatlak miatta, mert ráér a kártya... csak a fényképeket már kiírnám DVD-re, félek, hogy elvesznek. Fúvókák szintúgy ráérnek.
Majd a napokban hívlak.
Aug 24-26 nekünk is szimpatikusabb!
Elsőnek azt hittem hülyéskedsz, de akkor úgy kell készülni, hogy földön alvás lesz?!
Ágnélkülivadnyugati szoba van
időpont aug 24-26 (részemről)
bocsi a héten megoldom
sms, cim?
Szia!
Nekem az aug. 24-26 szimpatikusabb lenne! (amolyan nyár búcsúztató)
Mind a kettő alkalomra szabit kell kérjek, ezért jó lenne fixálni az időpontokat!
Szállással kapcsolatban: azért van olyan szoba is ahol ágy van?
Várhatóan egy vagy kettő éjszakára megyünk, jön a feleségem is!