Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cube: Használd egészséggel, remélem passzolni fog!

Fogyózni kellene, nincs szívem kidobni a ruhát... most ne egyek vagy ne igyak? ...
Inni azért csak kell! Két liter folyadék a napi ajánlott. Gondolom a sör az pont megfelelő mint folyadék.
a bal oldalon van egy bólintás gátló szelep,ami a nyereggel van összekötve ezért van a bal oldalon kevesebb olaj,így lesz azonos a szint a két szárba..
Miért különbözik vajon a két szárban a mennyiség? (nincs jelentősége számomra, csak érdekel )
Hát uram...hálám elől menekülhetsz életed végéig. .Megjött a pakk,holnap faragom be.Mégegyszer nagyon köszönöm,nem kis segítség volt.
Köszi!
Tike! Ha jössz, egyeztessünk, hogy legalább egyszerre igyuk a bambit!
Jah a levegő meg gyárilag 0,6 bar(nekem még rajta van a tankon a matrica ),de ahogy bogyó is mondja az1bar a fasza
Bal oldali teleszkópszár 3,71dl, a jobb pedig 3,61. Nekem a 20w motul fork oil expert volt benne a legjobb.Tudom nem ez a gyári,de sokkal jobb az uttartása.
Szia Andris! Hogy bírod az ingázást? felpakoltam a féktartályt, most olyan szép a jobb oldala a kormányomnak, hogy le kell vennem a kuplung bödönt lefújni, hogy passzoljon a tiédhez Köszi még egyszer
Nincs valakinek egy képe az ülés zár rudazatról összerakva? forgatom így, forgatom úgy, de nekem a Rubik kocka is mindig színes maradt minden oldalon... Nem megy és kész
1 bar nyomás kell a 21-es első telóba, Csabci mester mondta.
Szasztok
Az SC21-esé az első keréknél van a km óra cstalakozás, így a lánckerékátmérő nem befolyásol...
heheheehe,ez a szitu nállam is fennáll!Hiába,hosszú volt a tél...
Azaz...no,akkor majd egyszer megkukkantom az elsőt is!Bár,ezért most nem fogok fogaskereket cserélni...meg szerintem az is gyári,mert amikor lánc-szettet cseréltrem gyári lett rendelve
Holnapra megkapod a választ
Üdv Srácok! Gyors kérdés(ek) (úgy emlékszem, nem volt még téma, de lehet hogy csak öregszem): Sc21 első telókba mennyi és milyen olaj kell? Sajna a szezonkezdet szivárgással kezdődik úgyhogy szimering csere. Egyébként ennél elég lehúzni az alsó részt, vagy teljesen le kell szedni a telószárakat? És a levegőnyomás? Csak SC24-hez találtam "service manual" -t és nem vagyok biztos benne hogy egyforma az enyémmel .
Legközelebb ha megyek az ipari parkba és nyitva lesztek beugrok egy Bambira!
Na, mára végeztem.. Lánc, lánckerék OK! Piszmogtam a kipufogóval is, de sehogy sem jó! A bal oldalt, mintha oda teremtették volna, de a jobb oldal nem stimmel. Ha belűre teszem, nem stimmel a felfogató csavar, ráadásul nagyon feszül, ha meg kívülre csavaroznám, úgy el ál, mintha oldalsztender lenne... Na majd meglakatoljuk! Probléma! A markolatok CBR szilikon cuccok. Kormányvégen, van egy vas cső darab, ami sehogyan sem akaródzik onnan lejönni! Csúf és értelmetlen valami. nem végsúly, mert annak bent van a csavar helye.. Látott már valaki ilyet?
Más téma: Ha találkozót szeretnétek, és sokan nem érnek rá, ajánlanám 31.-ére az időpontot. Miért? Mert a BNV-n Motor show van, utána meg összeröffenhetnénk nálunk a Motorosparkban. Amúgy is lesz egy csomó motoros nálunk, mert szezonnyitó gurulás lesz kb 4 óra felé, este Kalapács és az Akusztika koncertezik, és mert Pokoli jó Gulyást készítek estebédre! és nincs is messze! Ráadásul kellemes kanyarvadász útvonalak is vannak felénk. Szóval ha van kedvetek, mindenkit ismétlem, MINDENKIT szeretettel várunk egy jó kis bulizásra
sziasztok
van egy eladó inox leömlöm sc21-sc24 re nem magyar németországban készült az ára 15000.-
Bakker!
Nem jön rám a protektoros bőr motoros felsőm... Illetve rám jön de olyan vagyok mint egy kötözött sonka, és úgy is érzem magam benne.
Még jó, hogy a fejem nem nő, így a sisakkal nincs probléma.
Fa.za, dolgozom kell
Nem tudom, én már igy vettem a mocit( rajta volt )
Tesóm csinált elektronikusat (Aprilia SR di-tec olaj pumpából)
asszem működik neki
SC 21 nél az első kerékről megy a hajtás, ott csak a gumi / jével tudsz csalni ( / = a gumi szélességének a százaléka magasságban )
SC 24 !
A lánckerék tengely fordulatszámából megy a km óra,(csigás,mechanikus hajtás) azaz ha te növeled az első lánckereket,vagy csökkented a hátsót, több lesz a sebességed a kijelzetnél ,vagy forditva kevesebb