Fogyózni kellene, nincs szívem kidobni a ruhát... most ne egyek vagy ne igyak? ...
Inni azért csak kell! Két liter folyadék a napi ajánlott. Gondolom a sör az pont megfelelő mint folyadék.
a bal oldalon van egy bólintás gátló szelep,ami a nyereggel van összekötve ezért van a bal oldalon kevesebb olaj,így lesz azonos a szint a két szárba..
Bal oldali teleszkópszár 3,71dl, a jobb pedig 3,61. Nekem a 20w motul fork oil expert volt benne a legjobb.Tudom nem ez a gyári,de sokkal jobb az uttartása.
Szia Andris! Hogy bírod az ingázást? felpakoltam a féktartályt, most olyan szép a jobb oldala a kormányomnak, hogy le kell vennem a kuplung bödönt lefújni, hogy passzoljon a tiédhez Köszi még egyszer
Nincs valakinek egy képe az ülés zár rudazatról összerakva? forgatom így, forgatom úgy, de nekem a Rubik kocka is mindig színes maradt minden oldalon... Nem megy és kész
Azaz...no,akkor majd egyszer megkukkantom az elsőt is!Bár,ezért most nem fogok fogaskereket cserélni...meg szerintem az is gyári,mert amikor lánc-szettet cseréltrem gyári lett rendelve
Üdv Srácok! Gyors kérdés(ek) (úgy emlékszem, nem volt még téma, de lehet hogy csak öregszem): Sc21 első telókba mennyi és milyen olaj kell? Sajna a szezonkezdet szivárgással kezdődik úgyhogy szimering csere. Egyébként ennél elég lehúzni az alsó részt, vagy teljesen le kell szedni a telószárakat? És a levegőnyomás? Csak SC24-hez találtam "service manual" -t és nem vagyok biztos benne hogy egyforma az enyémmel .
Na, mára végeztem.. Lánc, lánckerék OK! Piszmogtam a kipufogóval is, de sehogy sem jó! A bal oldalt, mintha oda teremtették volna, de a jobb oldal nem stimmel. Ha belűre teszem, nem stimmel a felfogató csavar, ráadásul nagyon feszül, ha meg kívülre csavaroznám, úgy el ál, mintha oldalsztender lenne... Na majd meglakatoljuk! Probléma! A markolatok CBR szilikon cuccok. Kormányvégen, van egy vas cső darab, ami sehogyan sem akaródzik onnan lejönni! Csúf és értelmetlen valami. nem végsúly, mert annak bent van a csavar helye.. Látott már valaki ilyet?
Más téma: Ha találkozót szeretnétek, és sokan nem érnek rá, ajánlanám 31.-ére az időpontot. Miért? Mert a BNV-n Motor show van, utána meg összeröffenhetnénk nálunk a Motorosparkban. Amúgy is lesz egy csomó motoros nálunk, mert szezonnyitó gurulás lesz kb 4 óra felé, este Kalapács és az Akusztika koncertezik, és mert Pokoli jó Gulyást készítek estebédre! és nincs is messze! Ráadásul kellemes kanyarvadász útvonalak is vannak felénk. Szóval ha van kedvetek, mindenkit ismétlem, MINDENKIT szeretettel várunk egy jó kis bulizásra
Bakker!
Nem jön rám a protektoros bőr motoros felsőm... Illetve rám jön de olyan vagyok mint egy kötözött sonka, és úgy is érzem magam benne.
Még jó, hogy a fejem nem nő, így a sisakkal nincs probléma.
A lánckerék tengely fordulatszámából megy a km óra,(csigás,mechanikus hajtás) azaz ha te növeled az első lánckereket,vagy csökkented a hátsót, több lesz a sebességed a kijelzetnél ,vagy forditva kevesebb
Fogyózni kellene, nincs szívem kidobni a ruhát... most ne egyek vagy ne igyak? ...
Inni azért csak kell! Két liter folyadék a napi ajánlott. Gondolom a sör az pont megfelelő mint folyadék.