A mai nap termése,nem szép de legalább egyedi (hand made) emelőszem... Muord a vizsga miatt ne aggódj 15 éve járok a mozaik utcai vizsgabázisra vizsgáztatni,még egyszer sem kellett beindítani a motort,sőt a soron be sem lehet!
Lehet hogy csak okoskodás,de nem lehetne azokat a lyukakat egy lemezzel elfedni?Odahegeszteni,esetleg kipufogójavító pasztával odaragasztani,vagy ilyesmi?Vizsgán átmenne tuti..aztán meg eldönthetnéd hogy maradjon vagy se
Hmmm, az első képen látszik az igényesen megfúrt kipufogó is, a jobb oldalit úgy furták meg, hogy oldalsztenderen volt, azt nézték függőlegesnek, azután rájöttek, hogy úgy nem függőleges... és a bal oldalt már úgy furták, hogy a motort bakra tették... és így sikerült elérniük azt, hogy sehogy sem szimetrikus. HÁT NORMÁLIS?
Csak mutatom hova raktam fel a fényvisszaverő prizmát.
Remélem így már nem kötnek bele a vizsgán, meg ha valaki ezt sem látja a sötétben akkor az ellen már igazán nem tudok mit csinálni, hogy ne jöjjön belém.
Kicsit sokallom a tiedet, az enyém csak kb 8-10%-ot csal felfele, tehát:
50Km/h-nál mutat 55-56km/h-t
90Km/h-nál kb 100-at.
GPS-el és az utakon felszerelt km/h jelzőkkel mérve, ami felvillan, hogy LASSÍTS! 51KM/H
Úgy tudom a 10%-os felfele csalás elfogadott minden óránál, legalább biztosan nem mész gyorsabban mint a megengedett. Fejben azért mindig rászámolom, de még így sem kell tutira odaadnom a gatyámat ha kilőnek a sorból. (Még nem fordult elő.)
Egy kérdés:Mérte-e valaki a kilóméteróra jelzett és pontos állását?Ma lemérttem egy GPS segítségével:50km/h-nél 62-t mutat az óra
60km/h-nál 73-at
70km/h-nál 84-et
etc,etc...
Ez normális/átlagos csalása a km-órának,vagy nállam sokban eltér?Esetleg ez javítható valahogy?Egyébként nem nagyon zavar,csak ugye a trafipaxnál,átlagfogyasztás-számításnál,ilyesmik...
Másik csapatban indult a srác kettővel előttünk, nem tudom végül befejezték-e a versenyt. A mi csapatunk egy TDM, egy TransAlp és az 1000F volt. Ekkora táv után mindhármónknak kb ugyanúgy fájt mindene:-)))
Hát nem mondom hogy nem érzi meg az ember,de szerintem ezek a mozdonyok azért még bőven a kényelmes motorok kategóriájába tartoznak!Például elmúlt nyáron lemotroztam a tengerre(kb 700km),este úsztam egyet,hajnalban sátrat bontottam és hazajöttem...Ez az 1000F előnye,kényelmes is,de tempósan halad is ha kell.Tike haverja aki Gixivel tette meg az említett távot,na az dőrva!Emelem kalapom az illető előtt!
Cube !
Ma hétfőn feladtam a postán (délben) bubis borítékban a megadott címre a cuccot.
Szerda körül meg kell kapjad.
Ha megérkezik igyál meg egy sört helyettem este!
Basi!
A tűk egyforma hosszúak, akkor ez rendben, meg megy is a motor és nem is fogyaszt sokat.
Kipufogót flexeli a nyavaja, jó ez akkor így, csak csússzak át a vizsgán vele, mondjuk kicsit szúrja a szemem, hogy nem szimetrikusan van kifúrva.
A kormányvég csavar akkor egyenlőre marad így majd talin jól megmondjátok a frankót. (Ha meg véletlenül elhagyom és nem találom meg az úton... ismerek a fórumon egy rendes embert aki tudja pótolni ha baromi szépen megkérem )
Köszi a válaszokat!
Jézusom a 950 is rettentő km hogy bírjátok ezt izülettel? nekem sok súly van a csuklómon, meg a motor rezonanciája kirázza a vért a kezemből hosszútávon... egyszer ki kellene próbáljak valami csillapítóanyagot a kezem és a kormány közé... Pl. robogón ültem már 8 órát és arról úgy szálltam, le mintha misem történt volna, persze azon nagyon kényelmes a testtartásom is...
Azt hiszem nekem is bele kell nyúljak egy ilyenbe:D:D:D hogy beléphessek az őrültek klubjába:D nekem a tegnappal az volt a bajom, hogy nagy oldalszél volt, sok helyen nagyon erős széllökések ami lelassított, de persze nem a számok a fontosak, hanem a részvétel:D
Ha az 1200km-t visszaosztod 24 órával kapsz 50km/h átlagot. Éjjel pihentünk kb 1 órát, egyébként max 10-15 perceket tankolásonként.
Az igazán komoly az volt, hogy egész éjjel az Alpokban szerpentineztünk valahol Mariazell környékén.
Sehol nem mentünk sokkal gyorsabban mint a megengedett, csak az utolsó pár órában az 1-es úton vissza Pestre. Ott már kellett a folyamatos 140 hogy ne aludjak el.
Igazából ki kell próbálni egyszer, aki azután még egyszer elindul, na az az igazán őrült. Mondjuk volt aki gixxerrel jött + utassal
Azért az 1200 az tényleg őrület lehetett...:D:D:D
De utána elmondhatod, hogy ez is megvolt Én a vége fele már hiába álltam meg nem frissültem föl:S és az izületeim föladták...
Neked kb. mekkora volt az utazótempód a 24h-on?
Én kb. 150-el mentem ahol csak tudtam.
Remélem így már nem kötnek bele a vizsgán, meg ha valaki ezt sem látja a sötétben akkor az ellen már igazán nem tudok mit csinálni, hogy ne jöjjön belém.
50Km/h-nál mutat 55-56km/h-t
90Km/h-nál kb 100-at.
GPS-el és az utakon felszerelt km/h jelzőkkel mérve, ami felvillan, hogy LASSÍTS! 51KM/H
Úgy tudom a 10%-os felfele csalás elfogadott minden óránál, legalább biztosan nem mész gyorsabban mint a megengedett. Fejben azért mindig rászámolom, de még így sem kell tutira odaadnom a gatyámat ha kilőnek a sorból. (Még nem fordult elő.)
60km/h-nál 73-at
70km/h-nál 84-et
etc,etc...
Ez normális/átlagos csalása a km-órának,vagy nállam sokban eltér?Esetleg ez javítható valahogy?Egyébként nem nagyon zavar,csak ugye a trafipaxnál,átlagfogyasztás-számításnál,ilyesmik...
Ma hétfőn feladtam a postán (délben) bubis borítékban a megadott címre a cuccot.
Szerda körül meg kell kapjad.
Ha megérkezik igyál meg egy sört helyettem este!
Basi!
A tűk egyforma hosszúak, akkor ez rendben, meg megy is a motor és nem is fogyaszt sokat.
Kipufogót flexeli a nyavaja, jó ez akkor így, csak csússzak át a vizsgán vele, mondjuk kicsit szúrja a szemem, hogy nem szimetrikusan van kifúrva.
A kormányvég csavar akkor egyenlőre marad így majd talin jól megmondjátok a frankót. (Ha meg véletlenül elhagyom és nem találom meg az úton... ismerek a fórumon egy rendes embert aki tudja pótolni ha baromi szépen megkérem )
Köszi a válaszokat!
Az igazán komoly az volt, hogy egész éjjel az Alpokban szerpentineztünk valahol Mariazell környékén.
Sehol nem mentünk sokkal gyorsabban mint a megengedett, csak az utolsó pár órában az 1-es úton vissza Pestre. Ott már kellett a folyamatos 140 hogy ne aludjak el.
Igazából ki kell próbálni egyszer, aki azután még egyszer elindul, na az az igazán őrült. Mondjuk volt aki gixxerrel jött + utassal
De utána elmondhatod, hogy ez is megvolt Én a vége fele már hiába álltam meg nem frissültem föl:S és az izületeim föladták...
Neked kb. mekkora volt az utazótempód a 24h-on?
Én kb. 150-el mentem ahol csak tudtam.
A csuklóm orsócsonti izülete totálkáros lett
Azaz szerintem gyári,vagy valami tuning amit gyárban készitettek
Mérd le a hosszukat ha mind egyforma akkor ok