Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én mikor szétszedtem, a csövekkel együtt elmentem egy "pneumatika-kompresszor" boltba és ott néztünk a mérethez megfelelő gumi/szövet csövet.
Bilincseket is vegyél, nekem duplán kellett, mert egy csomót eltörtem, vagy megszakítottam...
Tényleg úgy néz ki mintha össze lenne csukva az eleje
A trafóknak tuti nem lesz baja ,de, hogy barátod nem lesz ahol laksz az tuti
tök felesleges vele küzdeni, össze kell rakni ahogy volt gyárilag azt "kész"
Az a 6db "B" betű főtengely nyugvócsapágy külső átmérőjét jelzi a motorszám a könyökök között van
Szerintem a sportmotor videókonzolja szándékosan tömörít óriásit... Természetesen ez azért is lehet, mert hamar be kéne vásároljon nyárra 200 Terrányi vinyót:D amit nem értek, hogy akkor minek a 100MB-os limit akkor vegyék le 5MB-ra...
Nem igazán tettem szivacsot sehova:P ez a kamera 1 célhardver...

www.gopro.com
Szia!
Nem hoztam be, itthon vettem, de nem bontódik szét csak megnéztem hol csöpög a hűtővize egyébként, ha tud valaki új hűtőcsöveket anak megköszönném az infót.
Basi mit gondolsz erről az ellenállósdis dologról, már ha képben vagy az elektronikában?
Szívmelengető videó!
Csak azt furcsállom, h az elején kis tempónál egész jó volt a kép minősége, utána, amikor rágyorsítottál akkor romlott meg...
viszont a hangja teljesen más így..
Szia! A motorszám a blokk elején, a kupofogó leömlőknél van, jobb oldal felé egy vizszintes öntvényrészre beütve. Egyébként milyen célzattal hoztad be ezt a sérült mozdonyt? Csak azért kérdem, mert esetleg 1-2 alkatrész érdekelne. Üdv. BR
Mintha olvastam volna valahol, hogy feltöltés elött neked érdemes átkonvertálni a videót flash vagy mp4 formátumba és akkor nem lesz ilyen kockás. A Sportmotor szarul konvertálja át magának. Nem tudom melyik a jó formátum, csinálj egy egy próbát.
A szél ellen tettél a mikrofonjához szivacsot?

Mindenki motorozik, én meg csak lesem az enyémet. Nem baj, jön még kutyára piros traktor... :D
Szép a táj! Irígykedem..
Hegyek,völgyek között... Egyébként a cserehátban, nosztalgiázni.
Merre jártál Te ilyen szép utakon?
Nékem is lenne egy kis piszmogni való rajta, de ilyen időben nem bírok magammal. Ma is csak belezavartam vagy 150 km-t.
Mintha a hűtőből jövő gumicső alsó részénél a bilincs körül engedné a vizet legalábbis olyan érzésem van, mert mindenhol eléggé rendben van... Megnyomkodtam és szabályosan recsegett-ropogott a cső:S asszem csővásárlásba kell kezdjek, meg fagyállócserébe...
Amit még fucsállok, hogy a motorszámom 6db B betű az vajon most akkor mi? mondjuk átment a vizsgán... de hol van a c, meg az r?:D
Rámentem a bontásra...
Ilyet csinált...
Állt volna egy fához vagy valami nade az udvar közepére...
Majdnem eltalálta a saját lábát:D én ahoz sokat kell igyak:D:D:D
Köszi:D
Kiráááály!
Na jónapot mindenkinek!
Még próbálgatom, hogy hova kerüljön a kamera de alakulgat...
Azt nem tudom miért nyisszantotta le ilyen kakira a sportmotor... ez olyan lett, mintha telefonnal vettem volna föl...
HD-nek töltöttem föl és 320x200 lett na jólvan... és ha egy 320x200-ast töltök föl? abból 2x2-lesz?

Szia!
Meglepődtem egy kicsit, hogy eladásra kerül a mozdonyod!

Sajnálom....
Szia! A két oldaldobozt külön nem adod el
jónapot mindenkinek sajnos eladóvá vált a mozdony. jelen álapotában megvolt minden olaj csere teleszkop szimering légszürő csere ár 350000huf 100000huf-ig kismotort beszámitok.
Boldog Nőnapot minden kedves oldalbordának! Lassan így utólag is.
Oks Köszönöm szépen, de nem fordítva akartad mondani?:D Mert nekem ugyanolyan van mint Atissk-nak (szintén dualos) még ne kezdj bele, mert lehet, hogy inkább föltöltöm a lyukakat és fölszilózom hátha úgy csinosabb lesz:D Remélem úgyse nagyon kell bontogatni... Ha jól tudom a vezérlést lehet ott stroboszkópozni ugye? majd találkozón egyeztetünk:D