Szia! üdv. Neked is!
Örülök, hogy gyarapszik a fórum:D tegnapi utam során elég sok motoros felhő (kb 20 motor) jött szembe és remélem nyárra mi is sokan leszünk... A magam részéről annyit, hogy ez lesz az első szezonom nagymotorral úgyhogy a tegnapi Mátratúra végeredménye egy nemkicsi pánikcsík lett:D de a részvétel a legfontosabb, meg a jó olajos lángos amitől én is meg a kesztyűm is jóllakik
Szia Andris! Már izgulok a cuccok miatt pörög a kezemben a villáskulcs! Kíváncsi vagyok a képekre amin az Ezredes topless-ezik bár, most az enyém, egyszerűen Nudista!
Szia Pistim! :)
Üdv a fórumon, bár én mostanság ritkán jutok ide fel...
Megyek délelőtt állatkertbe, aztán a Csabcihoz az alkatrészeidért!
Remélem a hét elején megyek Pestre melózni, akkor viszem magammal Ha ügyes vagy, hét végén már suhanhatsz is :)
Egyébként az Ezredes úron most nincs oldal-hasidom, de lehet nem is teszek rá, így tiszta Mad Max-os
Majd lefotózom. :)
Szép napot mindenki!
Erre a típusra nem találtam teszteket, vagy leírást, de általában az Airoh-ról jókat írtak!
Nekem a napszemüveg miatt kellett, mert az nagyon jó!
Szinte teljesen lejön, nincs "holt" tér benne!
Majd "gyúrok" a tokámra és nem megy be a levegő!
Nah, ezeket még nem próbáltam, de kíváncsi lennék a hatásfokukra! Nekem hál' Isten van akkora nyakam, hogy kiszorítom a levegőt a sisak alól! Ha kipróbáltad, érdekel majd a véleményed a cuccokról! A sisak pedig nagyon klassz! Nem olvastál utána? Biztos van valahol teszt fórum, lehet hogy ez a betegsége, bár kétlem
Most volt rajtam harmadjára a sisak, eddig a hideg miatt maszkban voltam én is, de ma direkt nem vettem fel, hogy megtudjam hol huzatol, mert maszkban is érezhető volt!
Sajnos a szemem nem bírja a huzatott!
Egy nagyon régi, hajnali motorozás jóvoltából...
Valami ilyesmivel próbálom majd megoldani: nyakmelegítő
vagy ilyet is kipróbálnék: sisakzokni
A sisakom így néz ki: Airoh
Igen, olvastam itt Nálatok a Találkozóról Remélem hogy egyben lesz a gépem addigra! Bogyó rengeteget segít hogy ez így legyen, már csak rajtam fog múlni a dolog...
Szia, üdv a fórumon!
Nagyon sok hasznos tanácsot és segítséget kaptam én is!
Amúgy én is szerelek, építgetek... ma sikerült próbaútra is mennem és holnap megyek az új gumikért Tápiószelére!
Nekem most az új sisakommal van bajom, mert az állrésznél huzatol és nagyon zavar!
Gézánál bármikor összefuthatunk! Májusban 3 napos szülinapi rendezvény lesz! Koncertek,csajok,kaja pia, meg minden ami kell! Sok Honda lakik nálunk, és az csak jó, ha több áll a parkolóban
jaja, Honda nyílt nap volt,jó kis hely.Ha kész lesz a vasam összefuthatunk ott .Amúgy nem fog csalódást okozni a vas,én 2007-be vettem folyamatosan épül,és sosem adom el
Sziasztok!
Nekem a "link 1" nagyon tetszik! arra szavaznék most hétvégén szonbaton v vasárnap:D akármikor:D
Amúgy ma pont a 24 es 25-ös út túrát toltuk le csak pomázi indulással:D:D:D 293km-re sikerül és leszakad a kezem, ami kivételesen jólesik
Legmélyebb Tiszteletem Hölgyeim és Uraim!
Pár hónapja olvasgatom a fórumot, és szívom magamba az információkat. Sokat segítettek az írásaitok, a márka és típus választásban, mikor új társat kerestem. Felkutattam, hazahoztam és most Defibrillálom
Bogyóka Ezredese adta az ihletet, hogy milyen lehet majd esetleg az enyém... Sokat kell dolgoznom még rajta, de sz.tem megéri! Úgyhogy ha nem bánjátok, továbbra is nyomon követném eszmecseréiteket, mert rengeteg hasznos információt tartalmaznak egy márka-kezdő számára Szóval Szép estét mindenkinek
u.i.: mivel készítetted a fényképet?
Örülök, hogy gyarapszik a fórum:D tegnapi utam során elég sok motoros felhő (kb 20 motor) jött szembe és remélem nyárra mi is sokan leszünk... A magam részéről annyit, hogy ez lesz az első szezonom nagymotorral úgyhogy a tegnapi Mátratúra végeredménye egy nemkicsi pánikcsík lett:D de a részvétel a legfontosabb, meg a jó olajos lángos amitől én is meg a kesztyűm is jóllakik
Üdv a fórumon, bár én mostanság ritkán jutok ide fel...
Megyek délelőtt állatkertbe, aztán a Csabcihoz az alkatrészeidért!
Remélem a hét elején megyek Pestre melózni, akkor viszem magammal Ha ügyes vagy, hét végén már suhanhatsz is :)
Egyébként az Ezredes úron most nincs oldal-hasidom, de lehet nem is teszek rá, így tiszta Mad Max-os
Majd lefotózom. :)
Szép napot mindenki!
Nekem a napszemüveg miatt kellett, mert az nagyon jó!
Szinte teljesen lejön, nincs "holt" tér benne!
Majd "gyúrok" a tokámra és nem megy be a levegő!
Sajnos a szemem nem bírja a huzatott!
Egy nagyon régi, hajnali motorozás jóvoltából...
Valami ilyesmivel próbálom majd megoldani:
nyakmelegítő
vagy ilyet is kipróbálnék:
sisakzokni
A sisakom így néz ki:
Airoh
A májusi taliról tudsz?
Ez a túra a tali vonatkozik szerintem és tényleg: a 3-nál semmi nincs
Lehetne mind a kettő is?
Elsőnek egy rövidebb és másnap egy hosszabb?
Nagyon sok hasznos tanácsot és segítséget kaptam én is!
Amúgy én is szerelek, építgetek... ma sikerült próbaútra is mennem és holnap megyek az új gumikért Tápiószelére!
Nekem most az új sisakommal van bajom, mert az állrésznél huzatol és nagyon zavar!
És üdv. a kubban!
Nekem a "link 1" nagyon tetszik! arra szavaznék most hétvégén szonbaton v vasárnap:D akármikor:D
Amúgy ma pont a 24 es 25-ös út túrát toltuk le csak pomázi indulással:D:D:D 293km-re sikerül és leszakad a kezem, ami kivételesen jólesik
Pár hónapja olvasgatom a fórumot, és szívom magamba az információkat. Sokat segítettek az írásaitok, a márka és típus választásban, mikor új társat kerestem. Felkutattam, hazahoztam és most Defibrillálom
Bogyóka Ezredese adta az ihletet, hogy milyen lehet majd esetleg az enyém... Sokat kell dolgoznom még rajta, de sz.tem megéri! Úgyhogy ha nem bánjátok, továbbra is nyomon követném eszmecseréiteket, mert rengeteg hasznos információt tartalmaznak egy márka-kezdő számára Szóval Szép estét mindenkinek