Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lényegében ugyanazt írtam akkor Én is. Ezért hívják két emberesnek.
az ne nézzen olajszintet
simán függő,vizben,legyen a motor
csak egyedül szar fogni a motort
Nem tudom be linkelni
aki nem hiszi,az maradjon addig nyugiban mert viszem majd a könyvet találkozóra,és aki akar csemegézhet
de akinek nincs sztendere?
járó motort leállitani,várni 5 percet középsztender,a nivópálcát belehelyezni a nyilásba,és nem belecsavarni
Én úgy tudom, hogy terheletlen, vízszintes, függőleges állapotban, a kerekein állva, a nívót berakva a helyére. így kell megnézni.
De úgy látom nívópálca ügyben ahány ház annyi szokás.
Alább látható az enyém is hogy indult, de a végére csak beröffent. Mondjuk az önindító biztos nem örült.
Basi! Linkeld be légyszi!
illeszd be az olajpálcát, hogy a tölcsérsapka-fonalak éppen pihenjenek a motorblokkfedőn - nem csavarja azt

ez van irva a könyvben , forditóval
Nem betekerve kell nézni ,csak beleillesztve(bedugva)

Sikerült megint mennem ma egy 70 est(muszály volt) Tényleg, az autó a nejemnél volt
csak 4! szer jöttek ki elém,abból 2 volt igazán necces
marha óvatosan kell kezdeni a szezont mert nincsenek hozzászokva az autósok a motorosokhoz
Bruhuhuhutál a gép!

Kb 1 hete próbáltam beröffenteni... most már el sem indul. Még egy kicsit hagy melegedjen az idő azután nekiesek a karbisornak.
Szerintem is betekerve. Nem tudom megindokolni értelmesen miért, de valahogy ösztönszerűen ez tünt normálisnak, fel sem merült bennem eddig a kitekert verzió.
? Én nem jöttem rá:D:D:D
Osztom Tike véleményét..ha kitekered,és úgy próbálod megnézni rájössz miért nem jó.
Szerintem "kitekert" állapotban kell nézni én is így nézem, viszont arra figyelek, hogy vízszintesen álljon a vas.
Tudom, hogy hülye hasonlat de anyámék rotációs kapáján is így kell nézni az olaj színtett, de ott kitekert állapotban, akitől vettem az azt mondta, hogy betekert állapotban szokta nézni. " Kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem ?"
Sztem becsavart állapotban.
Evvel a titokzatos emberkével én is találkoztam tavaly ősszel,Hatvan-ban egy lámpánál(írtam is Atisnak).Hívtam a fórumra,de nem jelentkezett.Amúgy fekete kezeslábas bőrruha volt rajta,és patika a motor...
Hali !
Ez évi első indítás mint olyan, de kérdeznék is, az olajszintet ti hogy nézitek? Mikor be van csavarva a nívó"pálca" vagy mikor ki és csak ki kell emelni?
Csináltam 1 képet az egyik megállásom során, gondoltam megosztom:D
Köszönöm Basi-(k), amiket mondtatok felveszem a hibalistára és megnézem őket.
Párom szüleihez mentünk Tiszaörsre, és most a 3-on mentünk.
Lehet még szar inditó relé is,vagy szénkefés az inditó motorod