Nem betekerve kell nézni ,csak beleillesztve(bedugva)
Sikerült megint mennem ma egy 70 est(muszály volt) Tényleg, az autó a nejemnél volt
csak 4! szer jöttek ki elém,abból 2 volt igazán necces
marha óvatosan kell kezdeni a szezont mert nincsenek hozzászokva az autósok a motorosokhoz
Szerintem is betekerve. Nem tudom megindokolni értelmesen miért, de valahogy ösztönszerűen ez tünt normálisnak, fel sem merült bennem eddig a kitekert verzió.
Tudom, hogy hülye hasonlat de anyámék rotációs kapáján is így kell nézni az olaj színtett, de ott kitekert állapotban, akitől vettem az azt mondta, hogy betekert állapotban szokta nézni. " Kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem ?"
Evvel a titokzatos emberkével én is találkoztam tavaly ősszel,Hatvan-ban egy lámpánál(írtam is Atisnak).Hívtam a fórumra,de nem jelentkezett.Amúgy fekete kezeslábas bőrruha volt rajta,és patika a motor...
Hali !
Ez évi első indítás mint olyan, de kérdeznék is, az olajszintet ti hogy nézitek? Mikor be van csavarva a nívó"pálca" vagy mikor ki és csak ki kell emelni?
simán függő,vizben,legyen a motor
csak egyedül szar fogni a motort
aki nem hiszi,az maradjon addig nyugiban mert viszem majd a könyvet találkozóra,és aki akar csemegézhet
ez van irva a könyvben , forditóval
Sikerült megint mennem ma egy 70 est(muszály volt) Tényleg, az autó a nejemnél volt
csak 4! szer jöttek ki elém,abból 2 volt igazán necces
marha óvatosan kell kezdeni a szezont mert nincsenek hozzászokva az autósok a motorosokhoz
Kb 1 hete próbáltam beröffenteni... most már el sem indul. Még egy kicsit hagy melegedjen az idő azután nekiesek a karbisornak.
Ez évi első indítás mint olyan, de kérdeznék is, az olajszintet ti hogy nézitek? Mikor be van csavarva a nívó"pálca" vagy mikor ki és csak ki kell emelni?