Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alakul az idő!
Én még nem fejeztem be a motor bütykölését, ezért hosszabb túrát nem tervezek...
Március 15-én terveznek a Bosch-os kollégáim egy túrát a Szlovákokhoz kb.:140-200km, de még nem tudom, hogy menjek-e!
Ráadásul esőt írnak március közepére !
Köszönöm!
Itt a tavasz skacok ma toltam vagy 80 kilóméátert !Naggyon jó volt és egészséges is!Hatékonyan kiűzte belőlem a pálinka betegséget amit tegnap elszenvedtem!
Szép munka!
Húú ebbe már dobozonként befér úgy másfél zsugor kozel!
kezd elég jó idő lenni.
szoktatok hétvégén kisebb túrákat tenni?
Nagyon ott van! Nagyon túrás lett!
Én is valami ilyesmire akarom majd megcsinálni az enyémet!
Köszi!
Csatlakozom: Állat a kipu és a táskák is. Grt!
Köszönöm!
Én is a két dobra szavazok....
Eeez qrva jó lett!
És még annyi, hogy este mikor hazaértem a próbaútról, nehogy örüljek - azért jól elfáradtam a szerelgetések közben, meg apósom is "igénybe" vett egy pár órára... - észrevettem, hogy a hűtővizem csöpög!
A bilincsnél nem szorít erősen és szivárog a víz, ide kell nézzek valami erős bilincset, mert kettőt eltörtem korábban - húztam, húztam, eltört!
Na ennyi.
Üdv Mindenkinek!
Széles utat!
Ez volt a régi sportdob...
Ezzel is jól nézett ki a motor, de a kettővel még szebb!
Nekem kicsit hangos volt!

Ja, igen!
Megjöttek az eredeti kipufogók, így azt is feltettem...
Szerencsére passzoltak a helyükre!
A sportdob helyére simán felment, de a másik oldalnál voltak problémák!
A vakdugó simán kijött, a gyári cső lötyögött benne, így azt körbetekertem szigetelő anyaggal, egyelőre jó is lett!
A lábtámasznál lévő felfogatónál nekem hiányzott a gumi, amit egy berúgókar gumival pótoltam...
Nekem hangja jobban tetszik így !
Sajnos a kipufogókon majd még lesz mit javítanom, mert van rajta egy-két rozsdapukli!
Persze az oldalsókat is megcsináltam...
Így már teljes felszerelésben kb.: öt óra után mentem egy kört!
Olyan széles lett a moci, hogy 3 métert sem mentem, de már a házunk sarkával "érintkezésbe" is léptem, kis karcolás...
A dobozok úgy gondolom nem rosszak, de az oldalsóknak nagy a belengése egyenetlen úton, úgyhogy ezen még dolgoznom kell...
Sziasztok!
Sikerült befejeznem a csomagtartó projektem!
Köszönet Kestejan-nak a hátsó doboztartó ötletért!
Szép idő volt Hatvanban, így tegnap meg ma szereltem...
jahhh... egy csöppet sem.
Nem irigyellek...
Melegünk volt:motroztunk,átfáztunk,most szaunázunk...sz@r az élet...
Hát jah..
Jöhetsz Te is! Tudom, messze van, egy kicsit...
De jó is azoknak akik egymás mellett laknak...
Várunk!
Szia háát tartózkodom, mert nagyvassal jöttem el és nem tudom mikorra érek haza de ha korán "végzek" akkor benézhetek:D