Alakul az idő!
Én még nem fejeztem be a motor bütykölését, ezért hosszabb túrát nem tervezek...
Március 15-én terveznek a Bosch-os kollégáim egy túrát a Szlovákokhoz kb.:140-200km, de még nem tudom, hogy menjek-e!
Ráadásul esőt írnak március közepére !
Itt a tavasz skacok ma toltam vagy 80 kilóméátert !Naggyon jó volt és egészséges is!Hatékonyan kiűzte belőlem a pálinka betegséget amit tegnap elszenvedtem!
És még annyi, hogy este mikor hazaértem a próbaútról, nehogy örüljek - azért jól elfáradtam a szerelgetések közben, meg apósom is "igénybe" vett egy pár órára... - észrevettem, hogy a hűtővizem csöpög!
A bilincsnél nem szorít erősen és szivárog a víz, ide kell nézzek valami erős bilincset, mert kettőt eltörtem korábban - húztam, húztam, eltört!
Na ennyi.
Üdv Mindenkinek!
Széles utat!
Ja, igen!
Megjöttek az eredeti kipufogók, így azt is feltettem...
Szerencsére passzoltak a helyükre!
A sportdob helyére simán felment, de a másik oldalnál voltak problémák!
A vakdugó simán kijött, a gyári cső lötyögött benne, így azt körbetekertem szigetelő anyaggal, egyelőre jó is lett!
A lábtámasznál lévő felfogatónál nekem hiányzott a gumi, amit egy berúgókar gumival pótoltam...
Nekem hangja jobban tetszik így !
Sajnos a kipufogókon majd még lesz mit javítanom, mert van rajta egy-két rozsdapukli!
Persze az oldalsókat is megcsináltam...
Így már teljes felszerelésben kb.: öt óra után mentem egy kört!
Olyan széles lett a moci, hogy 3 métert sem mentem, de már a házunk sarkával "érintkezésbe" is léptem, kis karcolás...
A dobozok úgy gondolom nem rosszak, de az oldalsóknak nagy a belengése egyenetlen úton, úgyhogy ezen még dolgoznom kell...
Sziasztok!
Sikerült befejeznem a csomagtartó projektem!
Köszönet Kestejan-nak a hátsó doboztartó ötletért!
Szép idő volt Hatvanban, így tegnap meg ma szereltem...
Én még nem fejeztem be a motor bütykölését, ezért hosszabb túrát nem tervezek...
Március 15-én terveznek a Bosch-os kollégáim egy túrát a Szlovákokhoz kb.:140-200km, de még nem tudom, hogy menjek-e!
Ráadásul esőt írnak március közepére !